Koopwoningen regio Drechtsteden


68 objecten gevonden

Waltmann Makelaars is een erkende makelaar in de regio Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht. Vanuit onze kantoren in deze steden kunnen wij u helpen met het vinden van jouw droomhuis of appartement.

Koopwoningen Dordrecht

Wonen in Dordrecht is zeer in trek. De stad heeft een mooi historisch centrum en is gelegen aan het water. Naast het prachtige centrum wordt Dordrecht omringd door prachtige natuur zoals recreatiegebied de Biesbosch. Zo kun je genieten op het terras in het centrum of de drukte ontvluchten in de nabijgelegen natuur. Wie een koopwoning of appartement in Dordrecht wil kopen, is bij Waltmann Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 124 jaar de specialist in koopwoningen en appartementen. Als lokale makelaar weten wij welke huizen te koop staan in Dordrecht. Daarnaast kennen wij alle wijken op ons duimpje. Welke charme heeft de wijk, wat zijn de gezellige restaurantjes en wie zijn de buren?

Bekijk ons aanbod koopwoningen in Dordrecht online of kom langs bij ons kantoor.

Staat uw droomhuis in Dordrecht er niet tussen? Neem gerust contact op voor woningen die binnenkort te koop zijn in Dordrecht.

Welke huizen staan er te koop in Dordrecht?

Dordrecht is een stad met veel variatie aan koopwoningen. Zoekt u een eengezinswoning, appartement of een villa? Van moderne bouw tot karakteristieke woningen, ze zijn allemaal te vinden in Dordrecht. Bekijk ons recente aanbod of neem gerust contact op voor woningen die binnenkort te koop komen.

Koopwoningen Zwijndrecht

Zwijndrecht is een populaire woonbestemming doordat het een rijke historie heeft, gunstige ligging en erg goed bereikbaar is per land en water. Zwijndrecht ligt aan de oude maas. Bij Zwijndrecht komen de rivieren Noord, Oude Maas en Beneden-Merwede samen. Een druk bevaren verkeerspunt. Dat maakt Zwijndrecht onder andere zeer gelieft onder de bevolking. Waltmann Makelaars is de specialist op het gebied voor een koopwoning in Zwijndrecht. Naast koopwoningen bevat ons aanbod ook appartementen in Zwijndrecht. Ziet u uw droomhuis niet tussen ons aanbod staan? Neem gerust contact op voor het aanbod dat binnenkort in de verkoop verschijnt. 

Bekijk ons aanbod koopwoningen in Zwijndrecht online of kom langs bij ons makelaarskantoor in Zwijndrecht.

Welke huizen staan er te koop in Zwijndrecht?

Zwijndrecht is een stad met veel variatie aan koopwoningen en wijken. Voor iedere persoon is er wel een geschikte wijk: van ouderwets tot modern, landelijk tot stedelijk. Zoekt u een eengezinswoning, appartement of een villa in Zwijndrecht? Bekijk ons recente aanbod of neem gerust contact met ons op.

Wij zijn al meer dan 124 jaar de specialist in koopwoningen. Bekijk ons aanbod koopwoningen in Zwijndrecht online of kom langs bij ons kantoor.

Koopwoningen Papendrecht

Papendrecht is een typisch dijkstadje langs de rivier de Merwede. Papendrecht is in zijn huidige vorm een redelijk jonge gemeente. Het dorp wordt uitgebreid met nieuwbouwwijken richting Sliedrecht, namelijk bij de Baanhoek. Als lokale makelaar weten wij welke huizen te koop staan in Papendrecht. 

Bekijk ons aanbod koopwoningen in Papendrecht online of kom langs bij ons makelaarskantoor in Papendrecht.

Welke huizen staan er te koop in Papendrecht?

Papendrecht is vooral voor mensen die een nieuwbouw willen kopen een goede keuze. Er worden veel nieuwbouwwijken gebouwd. Zoekt u een eengezinswoning, appartement of een villa? Bekijk ons recente aanbod of neem gerust contact met ons op voor het aanbod binnenkort in de verkoop.

Koopwoningen in Alblasserdam

Alblasserdam is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Alblasserdam is ontstaan door het afdammen van de rivier Alblas. Mede door haar ligging is Alblasserdam van oudsher een gunstige vestigingsplaats geweest. Dit is nu nog terug te zien in de architectuur van vele panden. Verder ligt Alblasserdam dicht bij meerdere recreatie en natuurgebieden. Dit allen tezamen maakt Alblasserdam erg populair om te wonen. 

Waltmann Makelaars is al meer dan 124 jaar actief op het gebied van koopwoningen in de regio Alblasserdam. Bekijk ons aanbod online of kom langs in een van onze nabij gelegen vestigingen.

Huis te koop Heerjansdam

Heerjansdam is een klein dorp dat onderdeel is van de gemeente Zwijndrecht. Dit pittoreske dorp is erg populair in de regio Drechtsteden. Bent u op zoek naar een koopwoning in Heerjansdam? Bekijk ons aanbod koopwoningen Heerjansdam of neem contact op met een van onze vestigingen.

Koopwoningen in Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht is een typisch ambacht dorp in de regio Drechtsteden. Liggend aan de rivier de Noord was dit vroeger een ambachtsdorp. Dat is heden nog steeds te zien aan de woningen. In Hendrik-Ido-Ambacht staan prachtige vrijstaande huizen te koop. Het dorp heeft een gunstige ligging tussen grote steden als Dordrecht en Rotterdam. Bent u op zoek naar een koopwoning in Hendrik-Ido-Ambacht? Waltmann Makelaars helpt u bij het gehele proces van het kopen van een woning. Van het zoeken, bezichtigen en het onderhandelingsproces zijn wij de makelaar die u zoekt.

Huis te koop Ridderkerk

Ridderkerk is een gemeente tussen Dordrecht en Rotterdam. Het is de perfecte uitvalsbasis voor werkenden in omliggende steden. Daarnaast ligt het dicht bij enkele natuurgebieden zoals het Krimpenerwaard en de Biesbosch. Het dorp heeft alle voorzieningen die je van een stad mag verwachten en er staan prachtige woningen te koop. Ridderkerk is erg in trek bij gezinnen. Bent u op zoek naar een koopwoning in Ridderkerk? Waltmann Makelaars heeft het laatste aanbod huizen te koop in Ridderkerk. Neem gerust contact op met een van onze vestigingen. 

Huis te koop Sliedrecht

De gemeente Sliedrecht spant zich veel in om wonen in Sliedrecht zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Verschillende wijken worden opgeknapt en gebouwd, maar er is ook nog veel oude architectuur te vinden. Deze gemeente is ideaal voor gezinnen en forenzen uit nabije grote steden. Wie een huis koopt in Sliedrecht zal er zeker geen spijt van krijgen. Sliedrecht is omgeven door prachtige natuurgebieden. Waltmann Makelaars heeft het laatste aanbod koopwoningen in Sliedrecht. Bent u op zoek naar een huis in Sliedrecht? Bekijk ons aanbod koopwoningen.

Bekijk ons aanbod online of kom langs in één van onze kantoren

Waltmann Makelaars is al meer dan 124 jaar een erkende verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in de regio Drechtsteden. Bekijk ons aanbod koopwoningen in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Ridderkerk online of kom langs bij één van onze kantoren.