Ons kantoor

Uw woningmakelaar in de regio Drechtsteden

Waltmann Makelaars is al meer dan 124 jaar de woningmakelaar in de regio Drechtsteden. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Wij staan als een huis voor de belangen van onze klanten.

Persoonlijk en dichtbij
Waltmann Makelaars biedt persoonlijke dienstverlening van hoge kwaliteit en vindt het zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. In 2023 is dit beloond met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,2. Met onze vestigingen in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht heeft u altijd persoonlijk advies dichtbij huis.

Een ervaren en betrouwbare NVM Makelaar
Waltmann Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, een organisatie die borg staat voor continue kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze medewerkers zijn professioneel, deskundig en ervaren. Met meer dan 124 jaar praktijkervaring in huis hebben wij veel kennis van de lokale vastgoedmarkt in regio Drechtsteden.

7 redenen om Waltmann als Woningmakelaar in te schakelen

  • Marktkennis: met meer dan 124 jaar ervaring kennen wij de regio Drechtsteden als geen ander. 
  • NVM Makelaar: onze gecertificeerde makelaars begeleiden en ontzorgen u gedurende het gehele proces.
  • Hoge tevredenheid: in 2023 beoordeelden klanten ons met een score van 9,2.
  • No Cure, No Pay: u betaalt pas courtage wanneer uw woning is verkocht. Verkopen wij uw woning niet, dan zullen wij ook geen intrekkingskosten in rekening brengen.
  • De beste presentatietechnieken: Dit doen wij door middel van professionele fotografie, eigen woningwebsite, styling, plattegronden en een indrukwekkende virtual reality tour.
  • Online marketingdiensten: onze online marketingactiviteiten waaronder onze eigen app en social media helpen uw woning extra onder de aandacht te brengen.
  • Persoonlijk en dichtbij: met fysieke locaties in DordrechtPapendrecht en Zwijndrecht heeft u altijd persoonlijk advies dichtbij huis.

  

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bericht *