Gratis waardeadvies

Verkoop

Huis verkopen

Huis verkopen

U wilt uw woning of huis verkopen in de regio Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht of omstreken? Dat doet u niet elke dag. Kies daarom voor een deskundige en betrouwbare verkoopmakelaar met meer dan 120 jaar ervaring op de woningmarkt.

Krijg antwoord op uw vragen als u uw huis gaat verkopen

Bij de verkoop van een woning komen veel zaken kijken. Hoe bepaal ik de vraagprijs? Welke risico’s loop ik? Allemaal vragen die een professionele aanpak vergen. U kunt ervoor kiezen dit zelf uit te zoeken. Maar u kunt ook kiezen voor de persoonlijke dienstverlening van Waltmann Makelaars. Wanneer u uw huis verkoopt, wilt u er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt. Als u kiest voor Waltmann Makelaars, kiest u voor de deskundigheid van een NVM Makelaar. NVM is de grootste branchevereniging in de makelaardij en bestaat net als Waltmann Makelaars al meer dan 120 jaar!

Waltmann Makelaar als verkoopmakelaar

Waltmann Makelaars is actief als verkoopmakelaar in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en omgeving. Met meer dan meer dan 120 jaar ervaring als verkoopmakelaar weten wij als geen ander hoe persoonlijk een huis verkopen is.

Ieder huis is uniek en verdient de aandacht die nodig is voor het verkopen van een huis. Een goede verkoopstrategie is hierbij essentieel. Als verkoopmakelaar zorgen wij ervoor dat jouw huis tegen de beste voorwaarden wordt verkocht. Door onze kennis van de regio te combineren met onze ervaring kunnen wij uw huis tegen de beste voorwaarden verkopen.

Dit is waarom u uw huis verkoopt met de hulp van Waltmann Makelaars

U profiteert van verschillende voordelen als u een specialist als Waltmann Makelaars inschakelt voor de verkoop van uw huis. Deze voordelen zijn:

  • Marktkennis: met meer dan 120 jaar ervaring kennen wij de regio Drechtsteden als geen ander.
  • NVM Makelaar: onze gecertificeerde makelaars begeleiden u gedurende het gehele verkooptraject
  • Hoge tevredenheid: in 2022 beoordeelden klanten ons met een score van 9,2.
  • No Cure, No Pay: u betaalt pas courtage wanneer uw huis is verkocht. Verkopen wij uw huis niet, dan zullen wij ook geen intrekkingskosten in rekening brengen.
  • De beste presentatietechnieken: Dit doen wij door middel van professionele fotografie, styling, 3D plattegronden en een indrukwekkende virtual reality tour.
  • Onlinemarketingdiensten: onze online marketingactiviteiten waaronder social media helpen uw woning extra onder de aandacht te brengen.
  • Persoonlijk en dichtbij: met fysieke locaties in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht heeft u altijd persoonlijk advies wanneer u uw huis wilt verkopen.

Stille verkoop van uw woning

Een stille verkoop van een woning, u heeft er vast wel eens van gehoord. Bij deze verkoopstrategie maakt u de verkoop van uw huis niet aan alle mensen bekend. U heeft zelf de keuze op welke websites uw huis komt te staan en er komt geen te koop bord in uw tuin. Binnen ons netwerk zoeken wij een potentiële koper voor uw huis. We plannen samen een bezichtiging in. Een stille verkoop heeft als voordeel dat er heel selectief potentiële kopers worden gezocht, oftwel geen pottenkijkers zonder serieuze koopintentie. Benieuwd wat Waltmann Makelaars voor de stille verkoop van uw huis kan betekenen? Neem gerust contact op met een van onze vestigingen.

Huis verkopen? Vraag nú een gratis waardeadvies aan

Schakel Waltmann Makelaars in als u uw huis wilt verkopen. Wilt u een gratis waardeadvies van uw huis of rond de tafel zitten om uw huis zo goed mogelijk in de markt te zetten? Neem dan contact met ons op. U bereikt onze vestiging in Dordrecht op het telefoonnummer 078 613 43 11, onze vestiging in Papendrecht via 078 644 21 10 en onze vestiging in Zwijndrecht belt u via 078 620 57 77.