Waltmann Bedrijfshuisvesting is vanaf nu te vinden op waltmann.nu!
Gratis waardeadvies

Locaties

Zwijndrecht

Makelaar Zwijndrecht

Uw makelaar in Zwijndrecht

Bij de zoektocht naar uw nieuwe woning schakelt u een makelaar uit Zwijndrecht in met een persoonlijke dienstverlening. Een appartement huren, een vrijstaande woning kopen of een lege kavel aanschaffen? Wij vinden wat u zoekt.

Bespaar tijd, geld en zorgen met de makelaar in Zwijndrecht

Als u een woning koopt wilt u niet voor verrassingen komen te staan. De makelaar in Zwijndrecht zorgt ervoor dat u de juiste prijs betaalt voor het huis en dat verborgen gebreken in kaart worden gebracht. Zo krijgt u een sterke handelingspositie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de afhandeling deskundig verloopt. Met Waltmann Makelaars koopt u zorgeloos uw nieuwe huis.

Uw huis verkopen? Zo doet u dat

Het verkopen van uw huis is gemakkelijker dan u denkt als u een makelaar in Zwijndrecht met meer dan 120 jaar ervaring inschakelt. Van het bepalen van de waarde van uw huis tot het naar de notaris gaan om het huis over te dragen, het kan in slechts 7 heldere stappen:

  • Taxeren
  • Publiciteitsplan opstellen
  • Verkoop-gereed maken van de woning
  • Bezichtigingen
  • Onderhandelen
  • Koopovereenkomst
  • Naar de notaris

Kent u de voordelen van het huren van een woning?

Bent u nog niet in staat om een woning te kopen? Dat is geen probleem bij Waltmann Makelaars. De makelaar voor de regio Sliedrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht heeft een ruim aanbod aan huurwoningen. Dit varieert van appartementen tot rijtjeshuizen in verschillende prijsklassen. Het huren van een woning kent vele voordelen ten opzichte van een koophuis. Zo heb je meer flexibiliteit als je wilt verhuizen en ben je niet verantwoordelijk voor groot onderhoud aan het pand.

Wij staan tot uw dienst

Of u nu een huis wilt kopen, een appartement wilt huren of uw huis wilt verkopen, Waltmann Makelaars staat voor u klaar. Bekijk het huidige aanbod op onze website of vraag een kennismakingsgesprek aan, zonder dat u ergens aan vast zit, door te bellen naar 078 620 57 77.