Gratis waardeadvies

Vestigingen

Zwijndrecht

Makelaar Zwijndrecht

Uw makelaar in Zwijndrecht

Bij de zoektocht naar uw nieuwe woning schakelt u het liefst een makelaar uit Zwijndrecht in met een persoonlijke dienstverlening. Een appartement huren, een vrijstaande woning kopen of een lege kavel aanschaffen? Wij vinden wat u zoekt.

Bespaar tijd, geld en zorgen met een makelaar in Zwijndrecht

Als u een woning koopt wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Uw makelaar in Zwijndrecht zorgt ervoor dat u de juiste prijs betaalt voor het huis en dat verborgen gebreken in kaart worden gebracht. Zo krijgt u een sterke handelingspositie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de afhandeling deskundig verloopt. Met Waltmann Makelaars koopt u zorgeloos uw nieuwe huis in Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht en omstreken

Uw huis verkopen? Zo doet u dat

Het verkopen van uw huis is gemakkelijker dan u denkt, wanneer u een makelaar in Zwijndrecht met meer dan 120 jaar ervaring inschakelt. Van het bepalen van de waarde van uw huis tot het naar de notaris gaan om het huis over te dragen, het kan in slechts 7 heldere stappen:

  • Taxeren
  • Publiciteitsplan opstellen
  • Verkoopgereed maken van de woning
  • Bezichtigingen
  • Onderhandelen
  • Koopovereenkomst
  • Naar de notaris

 

Kent u de voordelen van het huren van een woning?

Bent u nog niet in staat om een woning te kopen? Dat is geen probleem bij Waltmann Makelaars. De makelaar voor de regio Sliedrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht heeft een ruim aanbod aan huurwoningen. Dit varieert van appartementen tot rijtjeshuizen in verschillende prijsklassen. Het huren van een woning kent vele voordelen ten opzichte van een koophuis. Zo heeft u meer flexibiliteit als u wilt verhuizen en bent u niet verantwoordelijk voor groot onderhoud aan het pand.

Makelaar Zwijndrecht tot uw dienst

Of u nu een huis wilt kopen, een appartement wilt huren of uw huis wilt verkopen, Waltmann Makelaars staat voor u klaar. Bekijk het huidige aanbod in Zwijndrecht op onze website. Of vraag een kennismakingsgesprek aan, zonder dat u ergens aan vast zit, door te bellen naar 078 620 57 77. Of kom langs op locatie bij ons kantoor in Zwijndrecht: Laan van Walburg 8, 3332 GJ Zwijndrecht.

Koopt u liever een huis in een van de andere steden waar wij actief zijn? Bekijk dan eens ons totale aanbod.