Vestiging

Zwijndrecht

Waltmann Makelaars Zwijndrecht

Uw makelaar in Zwijndrecht

Waltmann Makelaars is al meer dan 124 jaar dé woningmakelaar in onder andere Zwijndrecht. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Wij staan als een huis voor de belangen van onze klanten. Een appartement huren, een vrijstaande woning kopen of een lege kavel aanschaffen? Wij vinden wat u zoekt.

Waltmann Makelaars, persoonlijk en dichtbij

Als u een woning koopt wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Uw makelaar in Zwijndrecht zorgt ervoor dat u de juiste prijs betaalt voor het huis en dat verborgen gebreken in kaart worden gebracht. Zo krijgt u een sterke handelingspositie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de afhandeling deskundig verloopt. Met Waltmann Makelaars koopt u zorgeloos uw nieuwe huis in Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht en omstreken.

Foto aangekocht

Makelaar Zwijndrecht tot uw dienst

Of u nu een huis wilt kopen, een appartement wilt huren of uw huis wilt verkopen, Waltmann Makelaars staat voor u klaar. Bekijk het huidige aanbod in Zwijndrecht op onze website. Of vraag een kennismakingsgesprek aan, zonder dat u ergens aan vast zit, door te bellen naar 078 620 57 77. Of kom langs op locatie bij ons kantoor in Zwijndrecht: Laan van Walburg 8, 3332 GJ Zwijndrecht.

Bij Waltmann Makelaars geniet u van een makelaar die al meer dan 124 jaar actief is in de regio. Als lokale makelaar kennen wij alle wijken op ons duimpje. Elke wijk heeft haar eigen charme en verhaal. Waltmann Makelaars is thuis in elke wijk. Welke parken liggen in de buurt? Wat zijn de gezellige restaurantjes in de buurt? Wat zijn de eigenschappen van de wijk? Op alle lokale vragen kunnen wij u van een passend antwoord voorzien, door onze ruime kennis van de wijken.

Beoordelingen

Beoordeeld met een 9,2 maar wij gaan voor de 10!

Meer beoordelingen
Een funda gebruiker
Waltmann Dordrecht

Kundige makelaar(ster) met goede kennis van de lokale situaties. Goede begeleiding van aanname tot verkoop tot afhandeling bij de notaris. Vlotte communicatie.

Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Waltmann Dordrecht

Het contact was zeer professioneel en super goed! Goede informatie en begeleiding in alles! Ik raad deze makelaar aan!

Woning kopen of verkopen?

Wilt u direct uw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 078 620 57 77. Of kom langs op locatie bij ons kantoor in Zwijndrecht: Laan van Walburg 8, 3332 GJ Zwijndrecht

Huis verkopen? Vraag nú een gratis waardeadvies aan

Angelique Zegers

Kandidaat makelaar KRMT

Angelique Zegers