Uw woning verhuren?

Uw huis of woning verhuren met Waltmann Makelaars

Voorkom slapelozen nachten, laat u tijdens het verhuurproces van uw huis of woning professioneel adviseren.

Een NVM Verhuurmakelaar

Het verhuren van een woning doet u niet elke dag. Hier komt veel bij kijken, vooral op het gebied van regelgeving. Maar ook op vragen als: welke huur kan ik vragen? Waar moet ik rekening mee houden? Tijdelijk of permanent verhuren? Allemaal keuzes welke een professionele aanpak vergen. Waltmann Makelaars begeleidt u in het verhuurproces en adviseert de meest optimale constructie die past bij uw situatie.


Stappenplan verhuren van uw woning

  1. Het aanbieden van de woning: Tijdens deze stap bespreken we de woning die u wilt verhuren. We bespreken de bijzondere eigenschappen en bepalen welke eisen we stellen aan de potentiele huurder. Tevens bepalen we de juiste verhuurprijs en helpen u uw woning optimaal te presenteren.
  2. Bezichtiging: De bezichtiging biedt de makelaar een goede gelegenheid te achterhalen waarom de kandidaat-huurder geïnteresseerd is in juist uw woning. Wij brengen na de bezichtiging altijd verslag aan u uit over het resultaat.
  3. Acceptatie: Besluit u de kandidaat-huurder te accepteren? En besluit de kandidaat-huurder uw woning te accepteren? Wij helpen u met het toetsen van de kandidaat-huurder en ondersteunen u met inspectierapporten en het opstellen van afspraken.
  4. Huurovereenkomst: In de huurovereenkomst worden de standaardgegevens en eventuele bijzondere bepalingen opgenomen. Na het tekenen van de overeenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats. De huurder wordt door de NVM-makelaar uitgebreid geïnformeerd over hun rechten en plichten. Zo komen de huurder en verhuurder niet voor verrassingen te staan.


Waarom uw woning verhuren met Waltmann Makelaars?

  • NVM Makelaar: onze gecertificeerde makelaars begeleiden en ontzorgen u gedurende het gehele verhuurproces.
  • No Cure, No Pay: Wij vertrouwen erop dat wij uw woning verhuren. Om dit te benadrukken zijn wij bereid om de promotiekosten op ons te nemen tot het moment van verhuur van uw woning. Verhuren wij uw woning niet, dan zullen wij ook geen kosten in rekening brengen.
  • De beste presentatietechnieken: Dit doen wij door middel van professionele fotografie, styling, 3D plattegronden en een indrukwekkende virtual reality tour.
  • Online marketingdiensten: onze online marketingactiviteiten waaronder social media helpen uw woning extra onder de aandacht te brengen.
  • Persoonlijk en dichtbij: met fysieke locaties in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht heeft u altijd persoonlijk advies dichtbij huis.
  • Lokale marktkennis: met meer dan 124 jaar ervaring kennen wij de regio Drechtsteden als geen ander.


Gratis en vrijblijvende afspraak
Voorkom slapeloze nachten, maak een geheel vrijblijvende afspraak met onze makelaar en vul het formulier in.

Waltmann Makelaars kan u tevens ontzorgen middels Financieel & technisch beheer. 

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een offerte

Bel: 078 613 43 11 of mail naar waltmann@waltmann.com

 

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bericht *