Binnenkort verwachte Nieuwbouw

Waltmann Makelaars heeft verschillende projecten met betrekking tot nieuwbouw in ontwikkeling in en rondom Dordrecht. Denk hierbij aan appartementen, huizen, maar bijvoorbeeld ook gelijkvloers woningen.

Het kiezen voor nieuwbouw in de buurt van Dordrecht, Papendrecht of Zwijndrecht kent vele voordelen. Of u nu kiest om in een appartement of huis te gaan wonen, door het kiezen van nieuwbouw heeft u meer zekerheid dan bij het kopen van een bestaande woning. Enkele voordelen zijn:

  • Geen achterstallig onderhoud: Doordat u een splinternieuw huis koopt hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud dat niet is gepleegd. U bent zo verzekerd van een deugdelijke woning waar u geen extra kosten aan onderhoud heeft.
  • Zelf de afwerking kiezen: Welke keuken kiest u? En hoe ziet uw badkamer eruit? Bij het kopen of huren van een nieuwbouwwoning heeft u veel inspraak over hoe het huis wordt afgewerkt. Zo geniet u van een huis dat wordt zoals u dat wilt, zonder dat er een verbouwing voor nodig is.
  • Isolatie, verwarming en elektra volgens de meest recente regels: Wetten rondom isolatie, gas en elektra veranderen vaak. Daarom is het fijn om te weten dat nieuwbouwwoningen beschikken over isolatie, verwarming en elektra die voldoen aan de laatste wetten en regels. Dat is niet alleen een veilig gevoel, maar zorgt er ook voor dat u bewust met uw energieverbruik om kunt gaan.

Nieuwbouw appartementen

Nieuwbouw appartementen zijn erg in trek. Een nieuwbouw appartement kent een aantal voordelen. Het appartement wordt splinternieuw opgeleverd. Zo hoeft u geen zorgen te maken over achterstallig onderhoud. Daarnaast kunt u het appartement voor het grootste gedeelte zelf samenstellen, zoals de keuken en de badkamer. Verder worden nieuwbouw appartementen opgeleverd met de meest recente vereisten aan isolatie, verwarming en elektra. Zodoende bent u verzekerd van een deugdelijk appartement zonder extra kosten aan onderhoud. Bekijk ons aanbod nieuwbouw appartementen in onder andere Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht.

Nieuwbouw kopen of huren in regio Dordrecht? Dit zijn de voordelen

In het aanbod van Waltmann Makelaars vindt u nieuwbouw in Dordrecht, Papendrecht of bijvoorbeeld Zwijndrecht dat u kunt huren of kopen afhankelijk van het project. Beide vormen hebben zo hun voordelen. Wanneer u kiest voor huren kunt u op elk gewenst moment de huur opzeggen, u bent dus erg flexibel. Kiest u voor het kopen van een nieuwbouw in omgeving Dordrecht? Dan profiteert u ervan dat de woning na aflossing van de hypotheek van u is.

Bekijk onze huidige nieuwbouwprojecten

Bent u benieuwd naar de huidige nieuwbouwprojecten van Waltmann Makelaars? Onderstaand vindt u alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn. Bent u geïnteresseerd in een van deze nieuwbouwprojecten, schrijft u zich dan alvast in zonder ergens aan vast te zitten bij een van onze kantoren. Zodra de verkoop start brengen wij u op de hoogte. Voor onze vestiging in Dordrecht belt u naar 078 613 43 11, voor onze vestiging in Papendrecht belt u naar 078 644 21 10, en onze vestiging in Zwijndrecht bereikt u via 078 620 57 77.

Thuis in Serenade

Maak kennis met de nieuwste én de laatste fase in Baanhoek-West: Serenade! In Serenade worden meer dan 40 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd in verschillende typen en grootten.

Met Serenade zetten we een nieuwe stap in innovatief, biobased en duurzaam bouwen. In Serenade bouwen we een huis met respect voor jouw toekomst! De woningen worden uitgevoerd in hout en hebben een uitstekend binnenklimaat.

Neem alvast een kijkje op de project website en schrijf je in als belangstellende zodat je van verdere ontwikkelingen op de hoogte wordt gehouden.

www.thuisinserenade.nl

Stroom

In het voormalige 50KV schakelstation aan de Oranjelaan te Dordrecht wordt het project Stroom ontwikkeld. Bestaande uit 33 unieke woningen ontworpen door RoosRos Architecten. In september 2024 zal de verkoop van start gaan!

Het laatste hoofdstuk van Euryza is wel héél welgelegen

In het hart van Euryza, tussen de historische Ringdijk en de Oude Maas, komt de knusse buurt ‘Welgelegen’. Bestaande uit 25 eengezinswoningen gebouwd van duurzame materialen, waaronder hout. Welgelegen heeft zijn naam te danken aan een verdwenen tras- en oliemolen, daarnaast is het vanwege de unieke locatie en goede bereikbaarheid dé perfecte plek in Zwijndrecht. Ook al ligt Welgelegen een stukje van de rivier af, je ervaart nog altijd dat je dichtbij het water woont. Fijn om spontaan langs de Maasboulevard te kunnen wandelen of neer te kunnen strijken aan de kade bij mooi weer.

25 woningen in diverse varianten

Alle woningen van Welgelegen liggen in een L-vorm, aan het binnenplein. Dat plein krijgt naast de parkeerplekken een groene invulling, met bomen en een gazon. Als je jonge kinderen hebt, vinden ze hier ook een speelpleintje. Het eerste wat opvalt is hoe gevarieerd het plan eruitziet. Op één woning na zijn het drielaagse woningen, allemaal met het plezier van een eigen tuin met berging.

De bouwmethode van nu

Je ziet het niet, maar de woningen in Welgelegen worden gebouwd volgens een moderne bouwmethode: prefab, met gebruikmaking van houtskeletwanden. Bouwen in hout is al eeuwen oud, maar in deze tijd weer helemaal terug. Bouwen in hout is milieuvriendelijker dan in beton. De woningen zijn bewezen energiezuiniger. En door de fabrieksmatige productie gaat bouwen vele malen sneller.

Waarom er op het oog geen verschil is met traditionele bouw? De houten constructie wordt afgewerkt met bakstenen buitengevels die op de bouwplaats worden gemetseld. Je kunt daardoor rekenen op een sterk verkorte bouwtijd. 

https://euryza.nl/nl/service/houtbouw/ voor meer informatie over houtbouw.

Duurzaam volgens de laatste normen

Zéker een belangrijk aspect om mee te nemen in je beslissing: hoe zit het met de duurzaamheid ná de bouw? Reken erop dat je komt te wonen in een bijna energieneutrale woning. Gasleidingen komen er in de hele wijk Euryza niet aan te pas. De temperatuur is dankzij de warmtepomp en de vloerverwarming fijn in huis, zónder dat je het warm krijgt van de energierekening. Houtskeletbouw staat bekend om het comfort dat het te bieden heeft. Materialen zijn erop berekend om de warmte binnen te houden en dus zijn de woningen goed geïsoleerd.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bericht *