Nieuwbouw woningen en appartementen

Waltmann Makelaars heeft verschillende projecten met betrekking tot nieuwbouw in ontwikkeling in en rondom Dordrecht. Denk hierbij aan appartementen, huizen, maar bijvoorbeeld ook gelijkvloers woningen.

Bekijk de huidige projecten of neem contact met ons op middels het formulier.

Ga voor zekerheid met nieuwbouw in Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en omgeving

Het kiezen voor nieuwbouw in de buurt van Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht kent vele voordelen. Of u nu kiest om in een appartement of huis te gaan wonen, door het kiezen van nieuwbouw heeft u meer zekerheid dan bij het kopen van een bestaande woning. Enkele voordelen zijn:

  • Geen achterstallig onderhoud: Doordat u een splinternieuw huis koopt, hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud dat niet is gepleegd. U bent zo verzekerd van een deugdelijke woning waar u geen extra kosten aan onderhoud heeft.
  • Zelf de afwerking kiezen: Welke keuken kiest u? En hoe ziet uw badkamer eruit? Bij het kopen of huren van een nieuwbouwwoning heeft u veel inspraak over hoe het huis wordt afgewerkt. Zo geniet u van een huis dat wordt zoals u dat wilt, zonder dat er een verbouwing voor nodig is.
  • Isolatie, verwarming en elektra volgens de meest recente regels: Wetten rondom isolatie, gas en elektra veranderen vaak. Daarom is het fijn om te weten dat nieuwbouwwoningen beschikken over isolatie, verwarming en elektra die voldoen aan de laatste wetten en regels. Dat is niet alleen een veilig gevoel, maar zorgt er ook voor dat u bewust met uw energieverbruik om kunt gaan.

Nieuwbouw appartementen

Nieuwbouw appartementen zijn erg in trek. Een nieuwbouw appartement kent een aantal voordelen. Het appartement wordt splinternieuw opgeleverd. Zo hoeft u geen zorgen te maken over achterstallig onderhoud. Daarnaast kunt u het appartement voor het grootste gedeelte zelf samenstellen, zoals de keuken en de badkamer. Verder worden nieuwbouw appartementen opgeleverd met de meest recente vereisten aan isolatie, verwarming en elektra. Zodoende bent u verzekerd van een deugdelijk appartement zonder extra kosten aan onderhoud. Bekijk ons aanbod nieuwbouw appartementen in onder andere Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht.

Nieuwbouw kopen of huren in regio Dordrecht? Dit zijn de voordelen

In het aanbod van Waltmann Makelaars vindt u nieuwbouw in Dordrecht, Papendrecht of bijvoorbeeld Zwijndrecht dat u kunt huren of kopen afhankelijk van het project. Beide vormen hebben zo hun voordelen. Wanneer u kiest voor huren kunt u op elk gewenst moment de huur opzeggen, u bent dus erg flexibel. Kiest u voor het kopen van een nieuwbouw in omgeving Dordrecht? Dan profiteert u ervan dat de woning na aflossing van de hypotheek van u is.

Ons portfolio nieuwbouwwoningen worden in verschillende fases opgeleverd, waaronder projecten in 2022 en nieuwbouwprojecten 2023. Deze nieuwbouwprojecten liggen in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en omgeving. 

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bericht *