Aankoop

Woning aankopen

Een woning kopen met Waltmann Makelaars

Bij de verkoop van een woning is het verstandig is om een makelaar in de arm te nemen. Maar ook bij de aankoop van een woning is het goed dat je begeleid wordt door een ervaren professional, die jou heel doelgericht helpt om jouw droomwoning te vinden en succesvol aan te kopen. Een woning koop je immers niet als een pakje boter. Of je nu een woning zoekt in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht of omstreken, een aankoopmakelaar van Waltmann Makelaars is heel goed bekend in deze regio! Van de eerste kennismaking tot de bezichtigingen en de onderhandeling kun je op de aankoopmakelaars van Waltmann Makelaars rekenen.

Maak een afspraak
Foto aangekocht

Daarom kies je Waltmann

Meest actieve makelaar in de regio Drechtsteden

Persoonlijke begeleiding van onze deskundige NVM Makelaars

Hoge klanttevredenheid, beste verkoopresultaten

Grootste nieuwbouwaanbod in de regio

Maak kennis met ons slimme zoeksysteem

Nieuwsgierig? Met Proef Copaan - een gratis voorproefje van ons zoeksysteem - geef je jouw eisen en wensen uitgebreid op, zodat je kunt zien wat de best matchende wijken en woningen zijn in jouw zoekgebied. Ervaar 2 weken hoe Copaan jou kan helpen bij het vinden van jouw droomwoning. Na deze periode kun je besluiten of je gebruik wilt blijven maken van ons slimme zoeksysteem. Heb je een woning gevonden? De volgende stap is natuurlijk dat je één van onze aankoopmakelaars inschakelt die jou helpt bij de aankoop.

Benieuwd wat een aankoopmakelaar voor jou kan doen? Scroll dan door of neem contact met ons op via het formulier bovenaan deze pagina.

Ja, ik wil sneller mijn
droomwoning vinden!

Start hier je gratis voorproefje

Profiteer van een vaste lage prijs per maand

Vind jouw droomwoning met ons Copaan-pakket
  • Vind online precies de woningen en buurten die aan je wensen voldoen
  • Je wordt (online en offline) begeleid door een NVM aankoopmakelaar
  • Een helder overzicht van het actuele aanbod, met een match (percentage) voor ieder huis, inclusief plus- en minpunten
  • Actueel aanbod, ook realtime
  • Directe alerts en een dagelijkse overzicht per mail

Maak kennis met onze aankoopmakelaars

Onze ervaren makelaars laten niet alleen hun hart, maar ook hun hoofd spreken. Zij weten tijdens een bezichtiging precies waar je op moet letten. Terwijl jij de kamers in gedachten al aan het inrichten bent kijkt jouw aankoopmakelaar met hele andere ogen naar de woning. Hij/zij maakt bovendien een goede schatting van de reële marktwaarde van de woning, waar jij tijdens de onderhandeling jouw voordeel mee kunt doen.

Wil je persoonlijk advies over onze diensten als aankoopmakelaar?

Angeliene Magielse

NVM makelaar, aankoopmakelaar

Angeliene