Gratis waardeadvies

Vestigingen

Dordrecht

Waltmann Makelaars Dordrecht

Uw makelaar in de Drechtsteden

Waltmann Makelaars is al meer dan 120 jaar de woningmakelaar in de regio. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Wij staan als een huis voor de belangen van onze klanten.

Waltmann makelaar, persoonlijk en dichtbij

Waltmann Makelaar biedt persoonlijke dienstverlening van hoge kwaliteit en vindt het zeer belangrijk dat klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. Wij worden beloond met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,2. Met onze makelaar in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht heeft u altijd persoonlijk advies dicht bij huis.

Een ervaren en betrouwbare NVM Makelaar

Waltmann Makelaar is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, een organisatie die borg staat voor continue kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze medewerkers zijn professioneel, deskundig en ervaren. Met meer dan 120 jaar praktijkervaring in huis hebben wij veel kennis van de lokale vastgoedmarkt in de regio Dordrecht.

U wilt uw huis of woning verkopen in de regio Dordrecht, Papendrecht, of Zwijndrecht? Dat doet u niet elke dag. Kies daarom voor een deskundige en betrouwbare makelaar met meer dan 120 jaar ervaring op de woningmarkt.

Wat is een aankoopmakelaar?

Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden, dan laat u zich snel afleiden door uw emotie doordat u het huis graag wilt hebben. Juist dan is de aankoopmakelaar erg belangrijk. De aankoopmakelaar helpt u bij het bepalen van de waarde van het huis en de onderhandelingen in het aankoopproces van uw nieuwe huis. Als makelaar is het niet toegestaan om bij de (ver)koop van een woning beide belangen te behartigen. Een aankoopmakelaar behartigt de belangen van de kopende partij.

Een NVM Verhuurmakelaar

Het verhuren van een woning doet u ook niet elke dag. Hier komt veel bij kijken, vooral op het gebied van regelgeving. Maar ook op vragen als: welke huur kan ik vragen? Waar moet ik rekening mee houden? Tijdelijk of permanent verhuren? Hebben wij antwoord. Allemaal keuzes welke een professionele aanpak vergen. Waltmann Makelaars begeleidt u in het verhuurproces en adviseert de meest optimale constructie die past bij uw situatie.

Wanneer uw huis laten taxeren?

De taxatie van uw woning geeft u inzicht in de objectieve waarde. Als er ten behoeve van een financieringsaanvraag een taxatie vereist is, bent u verplicht het waardeadvies op te laten stellen door een onafhankelijk en beëdigd taxateur. Het taxeren van een woning kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt zoals bij het kopen of verkopen van uw woning, bij een echtscheiding, bij fiscale aangelegenheden of jaarverslagen.

Onze makelaars

We werken met een veelzijdig en ervaren makelaarsteam. Hierdoor kunnen we ervaring en expertise bieden en tegelijkertijd ook enthousiasme en dynamiek. Allemaal belangrijke factoren in de snel veranderende Dordtse huizenmarkt. Dordrecht is een snel groeiende stad, waarin het belangrijk is om van alle ins en outs op de hoogte te zijn. Met meer dan 120 jaar ervaring in Dordrecht, weten we dat als geen ander. Niet alleen wij, maar juist ook onze klanten plukken hier de vruchten van: onze huizen worden gemiddeld het snelst verkocht, voor een prijs die in vergelijking met andere makelaars het dichtst bij de vraagprijs ligt.

Bij Waltmann Makelaars geniet u van een makelaar die al meer dan 120 jaar actief is in de regio. Als lokale makelaar kennen wij alle wijken op ons duimpje. Elke wijk heeft haar eigen charme en verhaal. Waltmann Makelaars is thuis in elke wijk. Welke parken liggen in de buurt? Wat zijn de gezellige restaurantjes in de buurt? Wat zijn de eigenschappen van de wijk? Op alle lokale vragen kunnen wij u van een passend antwoord voorzien, door onze ruime kennis van de wijken.

Ervaringen van huizenverkopers

Wij vinden het fijn wanneer klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Hier leest u de beoordelingen op Funda van huizenverkopers in de Drechtsteden die via Funda hun mening hebben gegeven over Waltmann Makelaars.

Woning kopen of verkopen?

Wilt u direct uw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 078 - 6134311. Of kom langs op locatie bij ons kantoor in Dordrecht: Johan de Wittstraat 168, 3311 KJ Dordrecht

Koopt u liever een huis in een van de andere steden waar wij actief zijn? Bekijk dan eens ons totale aanbod.