Vestiging

Dordrecht

Waltmann Makelaars Dordrecht

Uw makelaar in de Drechtsteden

Waltmann Makelaars is al meer dan 124 jaar de woningmakelaar in de regio. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Wij staan als een huis voor de belangen van onze klanten.

Waltmann Makelaars, persoonlijk en dichtbij

Waltmann Makelaars biedt persoonlijke dienstverlening van hoge kwaliteit en vindt het zeer belangrijk dat klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. In 2023 is dit beloond met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,2. Met onze makelaar in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht heeft u altijd persoonlijk advies dicht bij huis.

Foto aangekocht

Onze makelaars

We werken met een veelzijdig en ervaren makelaarsteam. Hierdoor kunnen we ervaring en expertise bieden en tegelijkertijd ook enthousiasme en dynamiek. Allemaal belangrijke factoren in de snel veranderende Dordtse huizenmarkt. Dordrecht is een snel groeiende stad, waarin het belangrijk is om van alle ins en outs op de hoogte te zijn. Met meer dan 124 jaar ervaring in Dordrecht, weten we dat als geen ander. Niet alleen wij, maar juist ook onze klanten plukken hier de vruchten van: onze huizen worden gemiddeld het snelst verkocht, voor een prijs die in vergelijking met andere makelaars het dichtst bij de vraagprijs ligt.

Bij Waltmann Makelaars geniet u van een makelaar die al meer dan 124 jaar actief is in de regio. Als lokale makelaar kennen wij alle wijken op ons duimpje. Elke wijk heeft haar eigen charme en verhaal. Waltmann Makelaars is thuis in elke wijk. Welke parken liggen in de buurt? Wat zijn de gezellige restaurantjes in de buurt? Wat zijn de eigenschappen van de wijk? Op alle lokale vragen kunnen wij u van een passend antwoord voorzien, door onze ruime kennis van de wijken. 

Beoordelingen

Beoordeeld met een 9,2 maar wij gaan voor de 10!

Meer beoordelingen
Een funda gebruiker
Waltmann Dordrecht

Kundige makelaar(ster) met goede kennis van de lokale situaties. Goede begeleiding van aanname tot verkoop tot afhandeling bij de notaris. Vlotte communicatie.

Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Waltmann Dordrecht

Het contact was zeer professioneel en super goed! Goede informatie en begeleiding in alles! Ik raad deze makelaar aan!

Woning kopen of verkopen?

Wilt u direct uw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 078 - 6134311. Of kom langs op locatie bij ons kantoor in Dordrecht: Johan de Wittestraat 168, 3311 KJ Dordrecht

Huis verkopen? Vraag nú een gratis waardeadvies aan

Mark Meerkerk

Vastgoedadviseur

Mark Meerkerk