Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4
Joris Hoeneveldstraat 4

Joris Hoeneveldstraat 4

ROTTERDAM

vraagprijs

€ 725.000,- k.k.

Interesse?

Neem contact met ons op!

Contactpersoon

Angeliene Magielse

078 620 57 77 zwijndrecht@waltmann.com
Neem contact met ons op

Omschrijving

Wat een schitterende woning!


Pak je koffers en maak je klaar voor de verhuizing, want deze woning is volledig gereed om direct in te trekken. Wat deze woning echt bijzonder maakt, zijn de royale leefruimtes en de prachtige natuurlijke lichtinval. De woning is instapklaar en verkeert in uitstekende staat, zowel binnen als in de verzorgde tuinen. Gelegen op een toplocatie in het prestigieuze 's-Gravenpark, tussen de Ringvaartweg en de Gravenweg nabij Kralingen, biedt dit huis je het beste van beide werelden: een rustige, groene omgeving met alle gemakken van de stad binnen handbereik.


Deze speelse woning biedt enorm veel ruimte en woongenot.


Geniet van de royale woonkamer, waar een sfeervolle houtkachel een warme ambiance creëert. Aangrenzend vind je de eetkamer en de moderne keuken, beide voorzien van grote raampartijen die een overvloed aan zonlicht en daglicht binnenlaten. Deze ruimtes bieden je de perfecte setting om de hele dag door te genieten van een stralend, natuurlijk verlichte omgeving.


De gehele begane grond is uitgerust met vloerverwarming als hoofdverwarming, wat zorgt voor een heerlijk warme en comfortabele leefomgeving.


Er zijn vier ruime slaapkamers, waaronder een luxueuze hoofdslaapkamer met walk-in closet en en-suite badkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich bovendien een extra badkamer. Beide badkamers zijn voorzien van vloerverwarming, heerlijk warm en comfortabel in de winter!


De garage biedt royale opbergruimte voor al je bezittingen en is voorzien van een witgoedaansluiting. Deze ruimte is ideaal voor het veilig stallen van je auto of motor en is bovendien van binnenuit bereikbaar, waardoor comfort en gemak optimaal worden gecombineerd.


De heerlijke en prachtige vrij gelegen zonnige achtertuin met meerdere terrassen, biedt volop privacy op een perceel van maar liefst 355m². Dit belooft lange en ontspannen zomeravonden. Als dat geen luxe wonen is!


Gelegen in de nabijheid van diverse voorzieningen en op loop- en fietsafstand van onder andere een overdekt winkelcentrum, een metrostation richting het centrum van Rotterdam, en met snelle verbindingen naar de A16 en A20.


In de omgeving bevinden zich verschillende basisscholen, kinderdagverblijven, BSO’s en de Erasmus Universiteit. Geniet van de nabijgelegen speeltuinen, neem een duik in het zwembad, en blijf fit in een van de diverse fitnesscentra. Voor sportliefhebbers zijn er twee hockeyclubs, een voetbalclub en Golfclub Kralingen. Paardenliefhebbers kunnen terecht bij De Rotterdamse Manege. En om de dag perfect af te sluiten, kan je kiezen uit een breed scala aan restaurants.


Indeling

Begane grond:

Bij binnenkomst via de entree en hal vind je de meterkast, een separaat toilet met fonteintje en toegang tot de garage. De royale en luxueuze woonkamer, met sfeervolle houtkachel en gezellige eetkamer, straalt warmte en comfort uit.


De keuken beschikt over een extra diepe voorraadkast onder de trap en is afgewerkt met hoogwaardige apparatuur, waaronder een 5-pits gasfornuis, afzuigunit, oven, combimagnetron, Quooker en vaatwasser. Het speelse ronde raam biedt een charmant en vrij uitzicht op de straat.


Via de schuifpui (met recent geplaatste hor) in de woonkamer heb je toegang tot de heerlijk vrij gelegen achtertuin.


Deze achtertuin biedt de perfecte setting voor jouw moment van ontspanning en plezier! De terrassen zijn ideaal voor de heerlijke zomeravonden met BBQ en beschikt over een beschutte plek om op de zwoele zomeravonden nog uren na te tafelen en te genieten van de prachtige achtertuin.


Eerste verdieping:

De ruime en lichte trapopgang leidt naar de overloop, die toegang biedt tot de eerste twee slaapkamers. Via de overloop bereik je de slaapkamer aan de voorzijde, momenteel ingericht als logeer- en werkkamer. Het hoge plafond en de grote raampartijen zijn een ware eyecatcher, die een heerlijk licht en ruimtelijk gevoel creëren. Deze kamer is bovendien voorzien van airconditioning voor optimaal comfort. Er is hier eventueel een mogelijkheid tot het maken van een vide.


Badkamer I is ingericht met een inloop regendouche, een wastafelmeubel en een tweede wandcloset.


De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een luxe walk-in closet en een en-suite badkamer (II).


Badkamer II is uitgevoerd met een ligbad met douchegelegenheid en een dubbel wastafelmeubel, wat een gevoel van ultieme luxe en ontspanning biedt. De spiegels in beide badkamers zijn voorzien van een geïntegreerde verlichtingsfunctie en verwarmingselementen.


Zolder:

In de hal van de eerste verdieping biedt een handige vlizotrap toegang tot de zolder, perfect voor extra opbergruimte.


Garage:

De ruime garage is momenteel in gebruik als royale berging en wasruimte maar biedt voldoende ruimte voor het stallen van je auto of motor.


En het beste van alles: je kunt gewoon op eigen terrein parkeren!


Buitenzijde:

De achtertuin is prachtig groen en biedt absolute privacy. Hier zijn lange zomeravonden gegarandeerd, waar je samen met familie en vrienden kunt genieten van het buitenleven.


Bijzonderheden/kenmerken:

- Energielabel A;

- Elektrische Solar Screens op alle ramen boven (zijkant 6 stuks);

- Extra isolatie op alle daken (2024);

- Nieuwe mechanische ventilatie;

- Buitenstopcontacten op 2 plaatsen (voortuin en achtertuin);

- Laadpaal voor elektrische auto (2024);

- Zonnepanelen 20 stuks (2024);

- Horren recent geplaatst voor de schuifpui en alle te openen ramen op de bovenverdieping (5x)

- Wonen op een kindvriendelijke locatie;

- Actieve buurtvereniging;

- Airconditioning (2018);

- Vernieuwde dakbedekking (2024);

- Vloerverwarming begane grond en beide badkamers;

- Vrij zicht vanuit huis en tuin, geen directe buren aan zijkant, maar door achtertuinen en buurtgroen omringd!;

- Erfpacht afgekocht tot 2090;

- Gelegen in de gewilde wijk ’s-Gravenweggebied / ’s-Gravenland;

- De koper zal gevraagd worden om een bankgarantie/waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom;

- Oplevering in overleg.


Zoek je een heerlijk huis waar je met plezier kunt gaan wonen? Neem dan contact op met ons kantoor, wij zullen je met alle liefde en plezier een rondleiding geven in deze woning.


ONZE TIP

Aankopen? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in! Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind u op Funda. Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien bepaalde maten of oppervlaktes voor u van wezenlijk belang zijn, dan adviseren wij u deze na te meten.


Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

___________________________________________________________

What a gorgeous home!

Pack your bags and get ready to move in, because this property is completely ready to move right in. What makes this home truly special are the generous living spaces and beautiful natural light. The property is ready to move-in and is in excellent condition, as well as inside and the well-kept gardens. Located in a prime location in the prestigious 's-Gravenpark, between the Ringvaartweg and the Gravenweg in Kralingen, this house offers you the best of both worlds: a quiet, green environment with all the conveniences of the city within reach.

This playful home offers enormous space and living pleasure.

Enjoy the spacious living room, where an atmospheric wood-burning stove creates a warm ambience. Adjacent, you will find the dining room and modern kitchen, both equipped with large windows that let in an abundance of sunlight and natural light. These spaces provide you with the perfect setting to enjoy a radiant, naturally illuminated environment throughout the day.

The entire ground floor is equipped with underfloor heating as the main heating system, providing a wonderfully warm and comfortable living environment.

There are four spacious bedrooms, including a luxurious master bedroom with walk-in wardrobe and en-suite bathroom. There is also an additional bathroom on the second floor. Both bathrooms have underfloor heating, wonderfully warm and comfortable in winter!

The garage offers generous storage space for all your belongings and has a white goods connection. This space is ideal for securely storing your car or motorbike and is also accessible from the inside, combining comfort and convenience in the best possible way.

The lovely and beautifully sheltered sunny back garden with several terraces, offers plenty of privacy on a plot of no less than 355m². This promises long and relaxing summer evenings. If that's not luxury living!

Located in the proximity of various amenities and at walking and cycling distance from, among others, an indoor shopping centre, a metro station towards the centre of Rotterdam and with fast connections to the A16 and A20 motorways.

Nearby are several primary schools, day-care centres, BSOs and the Erasmus University. Enjoy the nearby playgrounds, take a dip in the swimming pool and keep fit in one of the various fitness centres. For sports lovers, there are two hockey clubs, a football club and Golf Club Kralingen. Horse lovers can visit De Rotterdamse Manege. And to end the day perfectly, you can choose from a wide range of restaurants.

Layout
First floor:
Upon entering via the entrance and hall, you will find the meter box, a separate toilet with hand basin and access to the garage. The spacious and luxurious living room, with atmospheric wood-burning stove and cosy dining room, radiates warmth and comfort.

The kitchen has an extra-deep pantry under the stairs and is finished with high-quality built-in appliances, including a 5-burner gas cooker, extractor unit, oven, microwave oven, Quooker and dishwasher. The playful round window offers charming and unobstructed views of the street.

Through the sliding doors (with recently installed screens) in the living room, you have access to the lovely sheltered back garden.

This backyard offers the perfect setting for your moment of relaxation and enjoyment! The terraces are ideal for those lovely summer evenings with BBQ and offers a sheltered place to dine for hours and enjoy the beautiful backyard on balmy summer evenings.

Second floor:
The spacious and bright staircase leads to the landing, which provides access to two bedrooms. Through the hall, you reach the front bedroom, currently furnished as a study. The high ceiling and large windows are a real eye-catcher and provide a lovely light and spacious feeling. This room is also air-conditioned for optimal comfort. There is the possibility of creating a loft here.

Bathroom I is equipped with a walk-in rain shower, a washbasin and a second wall closet.

The rear bedroom has a luxurious walk-in wardrobe and an en-suite bathroom (II).

Bathroom II is equipped with a bathtub with shower facility and a vanity unit with double washbasin, giving a feeling of ultimate luxury and relaxation. The mirrors in both bathrooms have an integrated lighting function and heating elements.

Attic:
The landing on the second floor offers a convenient loft ladder access to the attic, perfect for extra storage space.

Garage:
The spacious garage is currently used as a generous storage and laundry room, but offers plenty of space for parking your car or motorbike.

Best of all, you can just park on your own property!

Exterior:
The backyard is beautifully green and offers absolute privacy. Long summer evenings are guaranteed here, where you can enjoy the outdoors with family and friends.

Details/features:
- Energy label A;
- Electric Solar Screens on all upstairs windows (side 6 pcs, working on weather type);
- Extra insulation on all roofs;
- New mechanical ventilation;
- Outdoor power sockets in 2 places (front garden and back garden);
- Charging station for electric car;
- Solar panels 20 pcs (2024);
- Screens recently installed for sliding doors and all upstairs windows that can open (5x).
- Living in a child-friendly location;
- Active neighbourhood association;
- Air conditioning (2018);
- Renewed roofing;
- Underfloor heating first floor and both bathrooms;
- Unobstructed views from home and garden, no direct neighbours aside, but surrounded by back gardens and neighbourhood greenery!
- Leasehold bought off until 2090';
- Located in the sought-after neighbourhood 's-Gravenweggebied / 's-Gravenland;
- A bank guarantee / deposit of 10% of the purchase price is requested from the buyer;
- Delivery in consultation.

Looking for a lovely house where you can live with pleasure? Then contact our office, we are pleased to give you a tour of this property.

OUR TIP

Purchasing? Call in your own NVM purchase broker! Your NVM buying agent will stand up for your best interests and save you a lot of time, money and worry. Addresses of colleague NVM estate agents can be found on Funda.

Explanation clause NEN2580:
The Measuring Instruction is based on the NEN2580. The Measuring instruction is intended to apply a more uniform way of measuring to give an indication of the usable area. The Measuring Instruction does not completely rule out differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations in carrying out the measurement. If certain measurements or surface areas are of essential importance to you, we advise you to measure them.

This information has been compiled with due care. In doing so, we rely in part on information received from third parties. If certain information is essential to you, we recommend that you check it for accuracy. We accept no liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surface areas given are indicative only.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 725.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
twee onder een kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwjaar
1992
Bouwperiode
VANAF_2021_TM_2030
In aanbouw
ja
Onderhoud binnen
goed_tot_uitstekend
Onderhoud buiten
goed_tot_uitstekend
Voorzieningen
mechanische ventilatie, airconditioning, zonnepanelen
Isolatie
volledig geisoleerd

Energie

Energielabel
A
Verwarming
cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
cv ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2013 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Perceeloppervlakte
355 m²
Inhoud
542 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
23 m²
Bergruimte oppervlakte
4 m²
Buitenruimte oppervlakte
2 m²

Indeling

Aantal kamers
7

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 142 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren, op eigen terrein
Schuur/berging
box

Plattegronden

Locatie

Vraag een bezichtiging aan of neem contact met ons op

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bericht *