De Johan van Beverwijck
De Johan van Beverwijck
De Johan van Beverwijck
De Johan van Beverwijck
De Johan van Beverwijck
De Johan van Beverwijck
De Johan van Beverwijck
De Johan van Beverwijck
De Johan van Beverwijck
De Johan van Beverwijck
De Johan van Beverwijck
De Johan van Beverwijck
De Johan van Beverwijck
De Johan van Beverwijck
De Johan van Beverwijck

De Johan van Beverwijck

Dordrecht

€ 390.000,- tot € 845.000,-

Interesse?

Neem contact met ons op!

078 613 43 11 dordrecht@waltmann.com
Neem contact met ons op

Omschrijving

INLOOPMIDDAG - Laat u vrijblijvend informeren tijdens de informatiemiddag. Elke donderdagmiddag tussen 15.00 - 17.00 uur op het kantoor van Waltmann Makelaars (Johan de Wittstraat 168, Dordrecht).

Wij hebben goed nieuws te melden. De bouw is in volle gang!

Er zijn nog een aantal appartementen te koop. Neem een kijkje op de projectwebsite www. spuiboulevard-dordrecht. nl om te zien of uw droomappartement nog beschikbaar is.

De Johan van Beverwijck is een uniek en duurzaam appartementencomplex met 53 luxe appartementen en een eigen parkeergarage. Uniek omdat nagenoeg geen enkel appartement qua grootte en indeling hetzelfde is, dus verschillende mogelijkheden voor bewoners met verschillende wensen. Wat de appartementen gemeen hebben, is een hoogwaardig afwerkingsniveau met o.a. een luxe keuken, modern sanitair en vloerverwarming.

Er worden 3- en 4-kamerappartementen gerealiseerd. Bij diverse type waar standaard 2 slaapkamers aanwezig zijn is het ook mogelijk de indeling aan te passen waardoor een 3e slaapkamer mogelijk is. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een appartement dat van alle gemakken is voorzien en bovendien op een toplocatie midden in de stad ligt? Dan laten wij u graag kennismaken met De Johan van Beverwijck.

De locatie van De Johan van Beverwijck is fantastisch. Vanuit uw voordeur stapt u zo het stadscentrum in met alle voorzieningen op loopafstand: winkels, restaurantjes, scholen, verenigingen, medische faciliteiten en nog veel meer. Aan de achterzijde van uw appartement geniet u op uw royale (dak)terras van de rust terwijl u uitkijkt op het Beverwijcksplein of zelfs nog veel verder.

De gehele Spuiboulevard ondergaat een metamorfose, bekijk de gemeentelijke website voor alle plannen.

Comfort
Bewoners van De Johan van Beverwijck leven een comfortabel leven. Aan alles is gedacht. De woningen zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch en comfortabel. De appartementen zijn toegankelijk via een lift en een trap. De parkeergarage, de bergingen en de fietsenstalling zijn van binnenuit bereikbaar.

Hoogwaardig opleveringsniveau
In de ‘technische omschrijving’ wordt de afwerking van de woningen gedetailleerd omschreven. Zonder het al te technisch te maken, geven wij graag alvast wat voorbeelden waarin u straks het hoogwaardige opleveringsniveau terugziet.
- Vlakke plafonds (geen v-naden)
- Inbraakwerend hang- en sluitwerk
- Luxe stompe deuren zonder bovenlichten
- Prachtige keukens
- Luxe badkamers
- Vloerverwarming aangesloten op het HVC-warmtenet
- Duurzame installaties zoals mechanische ventilatie met warmteterugwinning en collectieve zonnepanelen voor de algemene voorzieningen
- Hoofdentrees voorzien van marmeren vloeren en lambriseringen
- Karakteristieke gevels

Complete luxe keukens en badkamers
De woningen worden voorzien van een mooie keuken met luxe inbouwapparatuur, waaronder een Quooker. Natuurlijk kunt u de keuken nog helemaal naar eigen idee aanpassen. U ontvangt hiervoor een brochure van de keukenleverancier met nadere informatie over de keuken. De badkamer is hoogwaardig afgewerkt met luxe sanitair en bij een aantal appartementen is het mogelijk om een tweede badkamer te realiseren.

De prachtige glossy brochure is op te halen op het kantoor van Waltmann Makelaars in Dordrecht.
Lees meer

Vraag een bezichtiging aan of neem contact met ons op

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bericht *