De nieuwste technologie zorgt voor een primeur

Wie het eerst komt...

Ondanks de coronacrisis is de huizenmarkt volop in beweging. De prijzen bereikten in 2020 een recordhoogte en er waren bijna 8% meer transacties dan het jaar ervoor. De prijs van een nieuwbouwwoning steeg in het derde kwartaal van vorig jaar met gemiddeld 10% vergeleken met hetzelfde kwartaal in 2019. Een bestaande koopwoning werd gemiddeld 8,1% duurder, blijkt uit de cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster.

Als je nu op huizenjacht gaat, moet je er snel bij zijn. Dat is lastig want de momenten om te bezichtigen zijn vaak al vol als je de woning op Funda ziet. Daar heeft Waltmann Makelaars een oplossing voor gevonden door een App te lanceren met een signaalfunctie. Hoe werkt het? Als je de Waltmann App download, ontvang je een notificatie op het moment dat een nieuwe woning wordt aangemeld voordat de woning op Funda staat. Wellicht zit jou droomwoning hier bij! In de App vind je informatie over de woning, de buurt, foto’s, en video. Zo zit je als koper op de eerste rij tijdens de verkoop, bespaar je tijd en voorkom je teleurstellingen.

Bekijk het van de zonnige kant

Als verkoper heb je het in de huidige woningmarkt voor het zeggen. Deels waar, maar je wilt geen onnodige zorgen tijdens het verkoopproces. Volledige en modern gepresenteerde informatie over de woning draagt bij aan een soepele verkoop. Waltmann Makelaars verzorgt als enige in de Drechtsteden een complete professionele website voor elke woning die de makelaar te koop aanbiedt. Potentiële kopers kunnen alle denkbare informatie vinden op deze gepersonaliseerde ‘huiswebsite’. Van een uitgebreide beschrijving van alle kamers tot een video-impressie, van een update over de wijk waarin de woning staat tot een heuse berekening van de hoeveelheid zonuren per dag in je tuin. Zo zet je de woning in het zonnetje.

Waltmann Makelaars is trots op deze twee primeurs. Toch blijft de waarde van persoonlijk contact essentieel. Dorith Kools: “Wij ondersteunen onze klanten graag met de nieuwste computertechnologieën maar wij nodigen ze ook uit voor een persoonlijke bezichtiging. Neem rustig de tijd om de sfeer te proeven en om het huis te kunnen beleven. Wij helpen graag zoals altijd, vanuit betrokkenheid en vertrouwen.’’

Terug naar overzicht