Makelaar Dordrecht

Uw betrouwbare makelaar in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht voor woningen en bedrijfspanden

Kies voor Waltmann Makelaars als u op zoek bent naar een betrouwbare makelaar in Dordrecht, Papendrecht of Zwijndrecht voor het kopen, huren of verkopen van een woning of bedrijfspand. Met een persoonlijke dienstverlening en ruim 115 jaar ervaring op de woningmarkt in de Drechtsteden zorgen wij voor een passende oplossing voor uw situatie. Ook op het gebied van bedrijfshuisvesting en advies omtrent hypotheken en verzekeringen staan we tot uw dienst met ons vakmanschap.

Huren of kopen? Het kan bij een ervaren makelaar in regio Dordrecht

Of u nu op zoek bent naar een kavel om uw droomhuis op te bouwen, een koopwoning omdat uw gezin groter wordt of een luxe appartement om te huren. Bij Waltmann Makelaars kan het allemaal. Bij ons staan uw wensen en eisen centraal. Wij leveren uitsluitend diensten op maat, want geen enkele situatie is hetzelfde. Graag ondersteunen wij u ook waar mogelijk bij het (ver)huren en (ver)kopen van een bedrijfspand of het taxeren daarvan.

Uw woning verkopen met de beste presentatietechnieken

Als u uw woning te koop aan wilt bieden is een goede presentatie essentieel. Bij Waltmann Makelaars vindt u de meest innovatieve manieren om uw woning te presenteren. Denk hierbij aan professionele fotografie, 3D plattegronden en een heuse virtual reality tour.

Copyright © 2019 Waltmann Makelaars