Gratis waardeadvies

Diensten

Huis verkopen

Huis verkopen

U wilt uw huis of woning verkopen in de regio Dordrecht, Papendrecht of Zwijndrecht? Dat doet u niet elke dag. Kies daarom voor een deskundige en betrouwbare verkoopmakelaar met meer dan 120 jaar ervaring op de woningmarkt.

Krijg antwoord op uw vragen als u uw huis gaat verkopen

Bij de verkoop van een woning komen veel zaken kijken. Hoe bepaal ik de vraagprijs? Welke risico’s loop ik? Allemaal vragen die een professionele aanpak vergen. U kunt ervoor kiezen dit zelf uit te zoeken. Maar u kunt ook kiezen voor de persoonlijke dienstverlening van Waltmann Makelaars. Wanneer u uw woning verkoopt, wilt u er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt. Als u kiest voor Waltmann Makelaars, kiest u voor de deskundigheid van een NVM Makelaar. NVM is de grootste branchevereniging in de makelaardij en bestaat net als Waltmann Makelaars al meer dan 120 jaar!

Dit is waarom u uw huis verkoopt met de hulp van Waltmann Makelaars

U profiteert van verschillende voordelen als u een specialist als Waltmann Makelaars inschakelt voor de verkoop van uw huis. Deze voordelen zijn:

  • Marktkennis: met meer dan 120 jaar ervaring kennen wij de regio Drechtsteden als geen ander.
  • NVM Makelaar: onze gecertificeerde makelaars begeleiden u gedurende het gehele verkooptraject
  • Hoge tevredenheid: in 2020 beoordeelden klanten ons met een score van 8,7.
  • No Cure, No Pay: u betaalt pas courtage wanneer uw woning is verkocht. Verkopen wij uw huis niet, dan zullen wij ook geen intrekkingskosten in rekening brengen.
  • De beste presentatietechnieken: Dit doen wij door middel van professionele fotografie, styling, 3D plattegronden en een indrukwekkende virtual reality tour.
  • Onlinemarketingdiensten: onze online marketingactiviteiten waaronder social media helpen uw woning extra onder de aandacht te brengen.
  • Persoonlijk en dichtbij: met fysieke locaties in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht heeft u altijd persoonlijk advies wanneer u uw huis wilt verkopen.


Huis verkopen? Vraag nú een gratis waardeadvies aan

Schakel Waltmann Makelaars in als u uw huis wilt verkopen. Wilt u een gratis waardeadvies van uw huis of rond de tafel zitten om uw huis zo goed mogelijk in de markt te zetten? Neem dan contact met ons op. U bereikt onze vestiging in Dordrecht op het telefoonnummer 078 613 43 11, onze vestiging in Papendrecht via 078 644 21 10 en onze vestiging in Zwijndrecht belt u via 078 620 57 77.