Waltmann Bedrijfshuisvesting is vanaf nu te vinden op waltmann.nu!
Gratis waardeadvies

Diensten

Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar voor het kopen van jouw droomhuis

Aankoopmakelaar Waltmann Makelaars

Kom achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Schakel Waltmann Makelaars in als aankoopmakelaar voor een professionele begeleiding naar uw droomhuis.

Waltmann Makelaars vindt jouw droomhuis

Het zoeken naar jouw droomwoning in de regio Drechtsteden kan een tijdrovende klus zijn. Waltmann Makelaars inventariseert jouw wensen en is op de hoogte van het laatste aanbod woningen. Als erkend NVM Makelaar en door onze jarenlange ervaring in de regio Drechtsteden hebben wij goede connecties op de lokale woningmarkt. Met Waltmann Makelaars als aankoopmakelaar vind jij jouw droomhuis sneller en tegen de beste voorwaarden!

Wat is een aankoopmakelaar?

Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden, dan laat u zich snel afleiden door uw emotie doordat u het huis graag wilt hebben. Juist dan is de aankoopmakelaar erg belangrijk. De aankoopmakelaar helpt u bij het bepalen van de waarde van het huis en de onderhandelingen in het aankoopproces van uw nieuwe huis. Als makelaar is het niet toegestaan om bij de (ver)koop van een woning beide belangen te behartigen. Een aankoopmakelaar behartigt de belangen van de kopende partij.

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?  

Als u bij het kopen van een woning zich laat begeleiden door een makelaar, dan spreken we van een aankoopmakelaar. Met de juiste onderhandelingen besparen wij u al snel veel geld door een goede onderhandelingspositie in te nemen. Daarnaast attendeert hij u op zaken waar u zelf wellicht niet aan denkt, zoals wat u moet doen bij “verborgen gebreken”. Een NVM-aankoopmakelaar kan u tijd, geld en zorgen besparen.

Uw huis aankopen met Waltmann Makelaars

Met jarenlange ervaring in de huizenmarkt in de regio Drechtsteden hebben wij veel kennis in huis. 

  • Waardeadvies: samen bepalen we een realistische marktconforme vraagprijs.
  • Onderhandelingen: we kiezen de beste onderhandelingspositie.
  • Advisering: bouwkundige en juridische zaken schatten wij op waarde.
  • Afhandeling: deskundig controleren wij de gemaakte afspraken in de koopovereenkomst.
  • NVM Makelaar: onze gecertificeerde makelaars begeleiden en ontzorgen u gedurende het gehele aankoopproces.
  • Hoge tevredenheid: in 2020 beoordeelden klanten ons met een score van 9,1.
  • Persoonlijk en dichtbij: met fysieke locaties in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht heeft u altijd persoonlijk advies dichtbij huis.


Wilt u persoonlijk advies over onze diensten als aankoopmakelaar? Neem dan contact met ons op via 078-6134311 of vul het contactformulier in.