Gratis waardeadvies
Weerdestein , DORDRECHT

Weerdestein

3328 MK DORDRECHT

Verkocht

Helaas is deze woning verkocht.

Heeft u interesse of zoekt u een dergelijke woning? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag als aankoopmakelaar of u kunt zich gratis inschrijven in ons zoekersbestand.

Omschrijving

In de parkeergarage van Weerdestein gelegen aan een woonerf aan de rand van Sterrenburg, ligt deze uitstekend gesitueerde parkeerplaats. De Weerdestein parkeergarage is gerealiseerd met in de onderbouw 24 parkeerplaatsen welke alleen toegankelijk zijn voor de eigenaren van de appartementencomplexen.

De parkeergarage is door middel van een rolluik geheel afgesloten en is enkel toegankelijk voor de eigenaren middels een afstand bediening.

Sterrenburg is een echte gezinswijk met een goed voorzieningen niveau. Zo zijn er meerdere (basis)scholen aanwezig, buurtwinkels en is er een overdekt winkelcentrum Sterrenburg. Sportverenigingen zijn ruim vertegenwoordigd aan de Schenkeldijk en aan de sportboulevard is een overdekte schaatsbaan en overdekt zwembad. De ontsluiting naar de N3, A15 en A16 is ook dik in orde. VVE kosten bedragen € 30,- per kwartaal.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woning Onbekend
Soort Onbekend
Bouwvorm Bestaande bouw
Huidige bestemming Overigog

Energie

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bergruimte

Garage Geen garage

Foto's

Weerdestein , DORDRECHT
Weerdestein , DORDRECHT
Weerdestein , DORDRECHT
Weerdestein , DORDRECHT
Weerdestein , DORDRECHT
Weerdestein , DORDRECHT
Weerdestein , DORDRECHT

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.