Gratis waardeadvies
Nice, bouwnummer 606 , ZWIJNDRECHT

Nice, bouwnummer 606

3331 MM ZWIJNDRECHT

Verkocht

Helaas is deze woning verkocht.

Heeft u interesse of zoekt u een dergelijke woning? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag als aankoopmakelaar of u kunt zich gratis inschrijven in ons zoekersbestand.

Omschrijving

Op de projectwebsite kunt u ook meer informatie terugvinden over de beschikbaarheid van de appartementen en woningen.

Wonen in een nieuw stukje Zwijndrecht

Wonen aan het water dat Zwijndrecht z’n identiteit geeft. Op een plek die uitkijkt over de Oude Maas, met daarachter de skyline van Dordt. Woonwijk Euryza, tussen de Ringdijk en boulevard direct aan de rivier. Als u érgens in Zwijndrecht op een bijzondere plek wilt wonen, is het hier.

Nouv’Eau maakt de skyline aan de Oude Maas áf, in twee delen. Eén gebouw met negen verdiepingen, het andere met vijf. Familie van elkaar in architectuur, verschillend van elkaar in kleurgebruik. In beide delen vindt u verschillende typen appartementen. Wat die variëteit aan appartementen bindt, is het ongehinderde uitzicht naar buiten: richting het water en de skyline van Dordt.

DRIE- EN VIERKAMER-APPARTEMENTEN
Nagenoeg alle appartementen in Nouv’Eau hebben minimaal drie kamers. Zonder uitzondering zijn de appartementen ruim van opzet. U kiest uit een ligging meer op straatniveau of één op hoogte, in het linker of rechter gebouw. Altijd heeft u het privilege van een exclusief buitenverblijf. In de meeste gevallen aan de rivierzijde, in het gebouw links ook aan de kant van het nieuwe centrale Euryzaplein.

DUURZAAM EN TOEKOMSTBESTENDIG WONEN
Terecht is de energievoorziening een belangrijk criterium als u zich oriënteert op een andere woning. Van meet af aan is Euryza duurzaam opgezet. Gasleidingen komen er in de hele wijk niet meer aan te pas. Een slimme opslag voor warmte en koude in de grond (WKO) wél. Die installatie haalt in de winter warm water naar boven, in de zomer koud water. Zo kunt u niet alleen verwarmen maar ook koelen. Comfortabel en onzichtbaar, via de vloer.

DUBBEL GENIETEN
Het lagere deel van Nouv’Eau heeft nóg een pluspunt. Niet alleen de voorzijde die aan het water grenst heeft veel glas, ook de zijkant. Hier vandaan heeft u een spectaculair uitzicht op de spoorbrug en kijkt u straks uit over het nieuwe Euryzaplein met een horecabestemming. Gezellige terrassen verzekerd.

STADS WONEN, MET DE CHARME VAN ZWIJNDRECHT
Het is de allure van Euryza die u aanspreekt. Een stukje Zwijndrecht dat in veel grotere steden niet zou misstaan. Maar kan die allure ook hand in hand gaan met de praktische ruimtewensen die u heeft? Ja zeker: in de laatste fase van Euryza staan ook vier stadswoningen op het programma: Oeverture. En als u bij het woord ‘stadswoning’ denkt aan veel oppervlakte, een grote hoogte en een statige gevel, wordt u helemaal op uw wenken bediend.
Vier stadswoningen telt Oeverture. Stadswoningen die een harmonieus deel uitmaken van Euryza, met toch een heel eigen identiteit. Het rijtje van vier ligt aan het centrale plein dat alle gebouwen van Euryza met elkaar verbindt.

WAT EEN RUIMTE!
Met hun donkerrode baksteen en voorname uitstraling springen de vier stadswoningen er onmiddellijk uit. Als die buitenkant al veelbelovend is, worden uw verwachtingen achter de voordeur nog eens overtroffen. Wat een ruimte! Over vier woonlagen heeft u alles wat u zoekt, waaronder maar liefst vijf slaapkamers. Buitenliefhebber? Op de begane grond heeft u een eerste terras voorzien van een groene pergola en op de eerste verdieping heeft u een tweede terras.

ENERGIEZUINIGE OPZET
Net als de appartementen zijn de stadswoningen energiezuinig van opzet. Gas komt er in de woningen niet aan te pas, een warmte-koude-opslag wel. Die geeft u niet alleen het plezier van een comfortabele wijze van verwarmen - via de vloer - maar ook koelen. Materialen zijn al even duurzaam, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid van uw stadswoning.

Wilt u meer weten over het project? Bel dan met Waltmann Makelaars via 078-620 57 77 of stuur een email naar nieuwbouw@waltmann.com
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding

Bouw

Soort woning Appartement
Soort Appartement Portiekflat
Aantal woonlagen 1
Bouwvorm Nieuwbouw
Bouwjaar 2023
Open portiek Nee
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 103 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Foto's

Nice, bouwnummer 606 , ZWIJNDRECHT
Nice, bouwnummer 606 , ZWIJNDRECHT
Nice, bouwnummer 606 , ZWIJNDRECHT
Nice, bouwnummer 606 , ZWIJNDRECHT
Nice, bouwnummer 606 , ZWIJNDRECHT
Nice, bouwnummer 606 , ZWIJNDRECHT
Nice, bouwnummer 606 , ZWIJNDRECHT

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.