Gratis waardeadvies
Nantes, bouwnummer 614 , ZWIJNDRECHT

Nantes, bouwnummer 614

3331 MM ZWIJNDRECHT

Verkocht

Helaas is deze woning verkocht.

Heeft u interesse of zoekt u een dergelijke woning? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag als aankoopmakelaar of u kunt zich gratis inschrijven in ons zoekersbestand.

Omschrijving

Op de projectwebsite kunt u ook meer informatie terugvinden over de beschikbaarheid van de appartementen en woningen.

Nantes laat u kiezen: wonen één-, twee-, drie-, vier- of vijfhoog?
In alle gevallen is het een aantrekkelijke keus. Door de ligging aan de zijkant van het linker gebouw kijkt u uit over de gezelligheid van het nieuwe Euryzaplein en schuin naar de Oude Maas.
Ook uw balkon heeft zijligging. Drie kamers telt Nantes. Van die drie neemt de woonkamer met de open keuken de meeste vierkante meters in beslag. U heeft er twee slaapkamers tot uw beschikking. Heerlijk ruim is ook de badkamer, net als de interne berging die meteen fungeert als was- en droogruimte.

KENMERKEN
• Ligging: eerste t/m vijfde verdieping
• Woonoppervlakte ca. 88 m2
• Terras ca. 7 m2 met uitzicht over de Oude Maas
• Living met plafondhoge glaspuien aan terraszijde
• Open keuken met luxe keukeninrichting, inclusief apparatuur
• Woonkamer
• Twee slaapkamers
• Complete badkamer met tweede toilet
• Vloerverwarming en passieve vloerkoeling
• Berging met opstelplaats voor wasmachine en -droger
• Privé parkeerplaats en berging in parkeergarage

Wonen in een nieuw stukje Zwijndrecht

Wonen aan het water dat Zwijndrecht z’n identiteit geeft. Op een plek die uitkijkt over de Oude Maas, met daarachter de skyline van Dordt. Woonwijk Euryza, tussen de Ringdijk en boulevard direct aan de rivier. Als u érgens in Zwijndrecht op een bijzondere plek wilt wonen, is het hier.

Nouv’Eau maakt de skyline aan de Oude Maas áf, in twee delen. Eén gebouw met negen verdiepingen, het andere met vijf. Familie van elkaar in architectuur, verschillend van elkaar in kleurgebruik. In beide delen vindt u verschillende typen appartementen. Wat die variëteit aan appartementen bindt, is het ongehinderde uitzicht naar buiten: richting het water en de skyline van Dordt.

DRIE- EN VIERKAMER-APPARTEMENTEN
Nagenoeg alle appartementen in Nouv’Eau hebben minimaal drie kamers. Zonder uitzondering zijn de appartementen ruim van opzet. U kiest uit een ligging meer op straatniveau of één op hoogte, in het linker of rechter gebouw. Altijd heeft u het privilege van een exclusief buitenverblijf. In de meeste gevallen aan de rivierzijde, in het gebouw links ook aan de kant van het nieuwe centrale Euryzaplein.

DUURZAAM EN TOEKOMSTBESTENDIG WONEN
Terecht is de energievoorziening een belangrijk criterium als u zich oriënteert op een andere woning. Van meet af aan is Euryza duurzaam opgezet. Gasleidingen komen er in de hele wijk niet meer aan te pas. Een slimme opslag voor warmte en koude in de grond (WKO) wél. Die installatie haalt in de winter warm water naar boven, in de zomer koud water. Zo kunt u niet alleen verwarmen maar ook koelen. Comfortabel en onzichtbaar, via de vloer.

DUBBEL GENIETEN
Het lagere deel van Nouv’Eau heeft nóg een pluspunt. Niet alleen de voorzijde die aan het water grenst heeft veel glas, ook de zijkant. Hier vandaan heeft u een spectaculair uitzicht op de spoorbrug en kijkt u straks uit over het nieuwe Euryzaplein met een horecabestemming. Gezellige terrassen verzekerd.Wilt u meer weten over het project? Bel dan met Waltmann Makelaars via 078-620 57 77 of stuur een email naar nieuwbouw@waltmann.com
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning Appartement
Soort Appartement Portiekflat
Aantal woonlagen 1
Bouwvorm Nieuwbouw
Bouwjaar 2023
Open portiek Nee
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 88 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Foto's

Nantes, bouwnummer 614 , ZWIJNDRECHT
Nantes, bouwnummer 614 , ZWIJNDRECHT
Nantes, bouwnummer 614 , ZWIJNDRECHT
Nantes, bouwnummer 614 , ZWIJNDRECHT
Nantes, bouwnummer 614 , ZWIJNDRECHT
Nantes, bouwnummer 614 , ZWIJNDRECHT

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.