Gratis waardeadvies
Bouwnummer 39 , DORDRECHT

Bouwnummer 39

3314 VJ DORDRECHT

Verkocht

Helaas is deze woning verkocht.

Heeft u interesse of zoekt u een dergelijke woning? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag als aankoopmakelaar of u kunt zich gratis inschrijven in ons zoekersbestand.

Omschrijving

KIJK OP DE PROJECTWEBSITE THUISIN3314.NL VOOR MEER INFORMATIE

Het woningtype Voelt Vertrouwd bestaat uit 37 ruime tussenwoningen en 6 hoek- huizen met een eigen parkeerplaats op een afgesloten binnenterrein. De breedte van dit woningtype is 5,4 meter. Er zijn 3 verschillende dieptematen, 9,13, 10, 33 en 10,93 meter. Omdat de huizen verspreid liggen in Thuis in 3314 kun je kiezen voor een tuin op het noord- of zuidwesten of zuid- of noordoosten. Alle huizen heb- ben een voortuin en een diepe achtertuin met berging voor extra opslagruimte.


Voelt Vertrouwd C

Het woningtype Voelt Vertrouwd C bestaat uit 25 woningen – 23 tussenwoningen en 2 hoekwoningen – met een dwarskap, schildkap of langskap. De woningen zijn met 10,33 tot 10,93 meter nog dieper dan het B-type. De woningen zijn ook zeer ruim met een woonoppervlak varie?rend vanaf circa 133 tot circa 151 m2. De 2 hoekwoningen zijn gelegen aan de H.W Mesdagstraat naast de toegang tot het parkeerterrein. De tussenwoningen liggen aan de Willy Martensstraat, Theophile de Bockstraat, H.W. Mesdagstraat en de Zuidendijk.

Woningkenmerken

Woonoppervlakte circa 134 m2 t/m circa 152 m2
Perceelgrootte vanaf circa 152 m2
Diepte woningtype C1, C2, C3: 10,33 meter
Diepte woningtype C4: 10,93 meter
Tuingerichte woonkamer
Diepe achtertuin met aan achterzijde een hekwerk met hedera afscheiding

Type C1- Langskap

Bouwnummers getekend: 12, 21, 28, 30 en 38
Bouwnummers gespiegeld: 13, 14, 22, 23, 29, 31, 39 en 40

Type C2 - Dwarskap

Bouwnummers getekend: 24 en 51 (hoekwoning)
Bouwnummers gespiegeld: 1 (hoekwoning) en 27

Type C3 - Schildkap

Bouwnummers getekend: 8 en 34
Bouwnummers gespiegeld: 18 en 44

Type C4 - Dwarskap
Bouwnummers getekend: 15 en 41
Bouwnummers gespiegeld: 11 en 37Kies zelf je eigen indeling
Als koper heb je een allerlei keuzes bij de woningindeling. Op de website thuisin3314.nl is de ‘woonconfigurator’ te vinden. Hiermee kun je de opties bekijken die passen bij jouw wensen. Dan zie je ook gelijk wat de consequenties zijn in verschijningsvorm en kosten. Gaat je voorkeur uit naar een breder huis (5,4 meter), dan zijn een slaapkamer en een badkamer op de begane grond mogelijk. Omdat er geen dragende binnenwanden zijn, kun je ook in de toekomst nog volop aanpassen. Verder heb je de vrijheid om de badkamer te verplaatsen. Hiermee voel je je echt thuis in 3314.

Kies je eigen keuken en sanitair
Je bent vrij om je eigen keuken te kiezen. Je kunt hiervoor zelf een leverancier uitzoeken, maar je kunt je ook laten adviseren bij bij onze partner Logus in Bergen op Zoom. Zij helpen je van idee tot montage. Voor het sanitair en tegelwerk ontvang je inloggegevens voor de digitale showroom Bouwkeus. Daarnaast kan je voor het sanitair en tegelwerk ook terecht bij Logus. Er is een grote collectie aan badkamers met sanitair voor elke stijl en budget. Ben je op zoek naar klassiek, modern of wil je een inrichting op basis van de nieuwste trends? Laat je inspireren en adviseren in de showroom. Tenslotte kan je de badkamer en het toilet ook casco laten opleveren. Hoe je het ook wilt, je bepaalt zelf waar je je thuis bij voelt.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Tussenwoning
Bouwvorm Nieuwbouw
Bouwjaar 2020
Bouwperiode Vanaf 2011 tm 2020
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Energie

Verwarming Stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 133 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Bergruimte

Parkeergelegenheid Openbaar parkeren, op afgesloten terrein
Schuur/berging Vrijstaand hout

Foto's

Bouwnummer 39 , DORDRECHT

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.