Gratis waardeadvies
Grote Hondring 36, Dordrecht

Grote Hondring 36

3328 HJ Dordrecht

Beschikbaar

€ 145.000,- tot € 587.918,- v.o.n.

Heeft u interesse in dit project?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Mark Klein

078 613 43 11 nieuwbouw@waltmann.com

Omschrijving

Grote Hondring 36, 3328 HJ Dordrecht

Zelfbouwkavel A-1 – Koopprijs € 145.000,= inclusief B.T.W. en exclusief kosten koper

TER OVERNAME AANGEBODEN: Bouwplan, omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst
Prijsindicatie € 442.918,03,= inclusief B.T.W. (exclusief kavel)

Unieke kans! Zelfbouw-hoekkavel van ca. 314 m² met onherroepelijke bouwvergunning voor een riante HOEKwoning (dus niet vrijstaand) met een gebruiksoppervlakte circa 168 m2! De aannemer staat klaar om te starten!

Een bijzondere locatie, zo mogen we dit wel noemen. Waar ooit een basisschool heeft gestaan wordt nu volop gebouwd. Er worden acht vrijstaande villa’s gebouwd waarin de eerste bewoners inmiddels al wonen. Het zijn allemaal zelfbouwkavels, waardoor geen enkele woning hetzelfde is.

Aan de zijde van de Minnaertweg komen vier rijwoningen. Ook dit zijn zelfbouwkavels, waardoor ook hier sprake zal zijn van een unieke, gevarieerde uitstraling. De kavel A-1 zal hier een onderdeel van vormen en zal AANGEBOUWD moeten worden aan het bouwplan van kavel A-2. De eerste bewoners hebben zich inmiddels gevestigd in de eerste woning (op kavel A-4).

Op de hoek van de Minnaertweg en Grote Hondring is de bouw nog niet gestart. Maar dat kan wel op korte termijn plaatsvinden, voor u als toekomstige bewoner!


Het bouwplan
De voor deze hoekkavel ontworpen ruime woning is degelijk, traditioneel en karaktervol met een hedendaags ontwerp dat uiteraard voldoet aan de eisen van deze tijd. De bouw zal plaatsvinden onder garantie van Afbouwborg Nederland.

De artist impressions geven een impressie van de situatie die ontstaat na het realiseren van het bestaande bouwplan waarvoor de omgevingsvergunning reeds is verleend.

De set met tekeningen van de bouwkavel en van het oorspronkelijke bouwplan kunt u inzien bij Waltmann Makelaars. Individuele wensen zijn bespreekbaar. Zie voor de afwerkstaat de technische omschrijving, een keukeninrichting en sanitair is bijvoorbeeld niet inclusief.

Locatie
De groene en rustige wijk kenmerkt zich door de ruime opzet en de ideale ligging ten opzichte van het gemoderniseerde winkelcentrum Sterrenburg en het recent opgeknapte Sterrenburgpark. Recreëren kan gemakkelijk, want het sportpark Schenkeldijk en het Nationaal Park De Biesbosch zijn op korte afstand te vinden. De ontsluiting naar de N3 om verder met de auto naar de A16 (Rotterdam/Breda) of A15 (Gorinchem) te rijden is ook optimaal.

Interesse?
We kunnen ons zeker voorstellen dat u geïnteresseerd bent in de aankoop van deze kavel, eventueel in combinatie met de bouw van deze royale en energiezuinige woning.

U kunt zich schriftelijk inschrijven tot 1 maart 2023 door een email te sturen naar nieuwbouw @ waltmann .com. Hierin moet het volgende worden aangegeven;
• Uw officiële voor- en achternaam (ook van een eventuele partner)
• Huidige adresgegevens
• Uw contactgegevens
• Of u geïnteresseerd bent in de koop van de kavel plus overname bouwplan, vergunning en aannemingsovereenkomst. Óf enkel in aankoop van de bouwkavel en niet in het bouwplan.

Zie de brochure voor meer informatie en over de vervolgprocedure!
Lees meer

Foto's

Grote Hondring 36, Dordrecht
Grote Hondring 36, Dordrecht
Grote Hondring 36, Dordrecht
Grote Hondring 36, Dordrecht
Grote Hondring 36, Dordrecht
Grote Hondring 36, Dordrecht
Grote Hondring 36, Dordrecht
Grote Hondring 36, Dordrecht
Grote Hondring 36, Dordrecht
Grote Hondring 36, Dordrecht

Bouwtypes

Zelfbouwkavel A-1 inclusief bouwplan

Zelfbouwkavel A-1 inclusief bouwplan

Woonoppervlakte
168 m² tot 168 m²
Perceeloppervlakte
314 m² tot 314 m²
Zelfbouwkavel A-1

Zelfbouwkavel A-1

Woonoppervlakte
168 m² tot 168 m²
Perceeloppervlakte
314 m² tot 314 m²

Documenten

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.