Bouwnummer ong, Dordrecht

Vraagprijs: verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

KIJK OP DE PROJECTWEBSITE THUISIN3314.NL VOOR MEER INFORMATIE


Het woningtype Voelt Goed bestaat uit 2 tussenwoningen aan de H.W. Mesdagstraat en 2 hoekwoningen gelegen naast de toegangspoort aan de Zuidendijk. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats op een afgesloten binnenterrein. De breedte van dit woningtype is 4,8 meter en de huizen zijn 9,13 meter diep. Alle woningen hebben een voortuin en een diepe achtertuin met een berging. Handig voor het opslaan van extra spullen zoals het tuinmeubilair en de fietsen.


Voelt Goed: A1

De 3 woningen van het woningtype Voelt Goed A1 hebben een woonoppervlak van circa 101 m2. Je kunt kiezen voor een tuin op het noordoosten of zuidwesten. Met een tuin op het noordoosten kun je in de zomer ’s ochtends in het zonnetje ontbijten. Bij deze woning kijk je uit over de Zuidendijk. Ben je een echte zonaanbidder, dan is een tuin op het zuidwesten ideaal. Je kunt dan van ’s middags tot begin van de avond van de zon genieten.

Woningkenmerken:

- Woonoppervlakte circa 101 m2
- Perceelgrootte vanaf circa 103 m2
- Tuingerichte woonkamer
- Diepe achtertuin met aan achterzijde hekwerk met hedera afscheiding
- 2 slaapkamers op de 1e verdieping
- vaste trap naar zolder


Bouwnummers getekend: 25 en 47
Bouwnummer gespiegeld: 5


Kies zelf je eigen indeling
Als koper heb je een allerlei keuzes bij de woningindeling. Op de website thuisin3314.nl is de ‘woonconfigurator’ te vinden. Hiermee kun je de opties bekijken die passen bij jouw wensen. Dan zie je ook gelijk wat de consequenties zijn in verschijningsvorm en kosten. Gaat je voorkeur uit naar een breder huis (5,4 meter), dan zijn een slaapkamer en een badkamer op de begane grond mogelijk. Omdat er geen dragende binnenwanden zijn, kun je ook in de toekomst nog volop aanpassen. Verder heb je de vrijheid om de badkamer te verplaatsen. Hiermee voel je je echt thuis in 3314.

Kies je eigen keuken en sanitair
Je bent vrij om je eigen keuken te kiezen. Je kunt hiervoor zelf een leverancier uitzoeken, maar je kunt je ook laten adviseren bij bij onze partner Logus in Bergen op Zoom. Zij helpen je van idee tot montage. Voor het sanitair en tegelwerk ontvang je inloggegevens voor de digitale showroom Bouwkeus. Daarnaast kan je voor het sanitair en tegelwerk ook terecht bij Logus. Er is een grote collectie aan badkamers met sanitair voor elke stijl en budget. Ben je op zoek naar klassiek, modern of wil je een inrichting op basis van de nieuwste trends? Laat je inspireren en adviseren in de showroom. Tenslotte kan je de badkamer en het toilet ook casco laten opleveren. Hoe je het ook wilt, je bepaalt zelf waar je je thuis bij voelt.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormnieuwbouw
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte101 m²
Inhoud303 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Buitenruimte
Tuinachtertuin en voortuin

Locatie

Foto's

\