Bouwnummer ong 3363 LM • Sliedrecht

Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
papendrecht

€ 610.000,- v.o.n.

Afdrukken

Kenmerken

Overdracht
€ 610.000,- v.o.n.
Statusbeschikbaar
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormnieuwbouw
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte171 m²
Inhoud683 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Buitenruimte
Tuingeen tuin

Omschrijving

De voordeur van deze woning zit aan de zijkant, voor de berging. In de ruime hal is het toilet, de trap naar boven en alle ruimte voor de jassen, tassen en schoenen. Door de zijentree ontstaan er automatisch 2 gedeeltes op de begane grond. De keuken ligt aan de straatzijde. Hier heb je alle ruimte om een echte leefkeuken te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een kookeiland. Aan de achterzijde vind je de woonkamer, met zicht op de achtertuin.

Via de trap in de hal bereik je de eerste verdieping met een ruime overloop. Op deze verdieping zijn standaard 4 slaapkamers, een fijne badkamer met daglicht en een apart toilet. Op de 2e verdieping vind je de 5e slaapkamer, een vrij indeelbare ruimte en een bergruimte met de technische installaties en plek voor je wasmachine en droger. Het fijne aan deze woning is dat er op elke verdieping vloerverwarming is. Zo heb je geen last van radiatoren tijdens het klussen en het inrichten van je woning.


Energieneutraal wonen
De berging is aangebouwd aan je woning. Deze woningen worden energieneutraal. Dit houdt in dat er voldoende energie wordt opgewekt door zonnepanelen voor het energieverbruik van de woning. Je betaalt dus alleen voor het verbruik van je elektronische apparatuur zoals je tv en wasmachine.


Bodemwarmtepomp
Alle woningen in het plan De Eilanden zijn voorzien van een huur-bodemwarmtepomp. Deze bodemwarmtepomp is optioneel te koop (incl. 5 jaar onderhoud).

Kaart

Foto's

Brochure

Vestiging Papendrecht
Veerweg 139
3351 HC Papendrecht papendrecht@waltmann.com 078 644 21 10 0184 64 77 55

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Makelaars