Voorstraat 403 3311 CT • Dordrecht

Voorstraat 403
Voorstraat 403
Voorstraat 403
Voorstraat 403
Voorstraat 403
Voorstraat 403
Voorstraat 403

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ 995,- p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte60 m²
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusbeschikbaar
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Omschrijving

Algemeen:
Beschikbaar voor verhuur is deze representatieve winkelruimte op de begane grond, gelegen aan de Voorstraat-West in historische binnenstad van de gemeente Dordrecht.

Het gebouw waar de winkelruimte onderdeel vanuit maakt, bestaat in zijn geheel uit een drietal bouwlagen. De bovenverdiepingen van het complex zijn in gebruik als twee zelfstandige bovenwoning die beschikken over een eigen trapopgang. De winkel is naast dat ze bouwkundig gescheiden van de bovenwoningen. De winkelruimte is voorzien van eigen NUTS aansluitingen en verkeerd in een zeer nette staat van onderhoud.

De Voorstraat is te kenmerken als een aanloopstraat naar het winkelhart, waar inmiddels diverse speciaalzaken gevestigd zijn. De Voorstraat is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en is een levendige straat te noemen met een mix van functies.

Informatie gemeente:
De gemeente Dordrecht, gelegen langs rijksweg A16 (Rotterdam – Breda – Antwerpen) is met zijn ca. 119.000 inwoners de vijfde gemeente van Zuid Holland. De historische binnenstad biedt een ruim assortiment aan winkels, horecagelegenheden en bezienswaardigheden. Een aantal voorzieningen binnen de stad zijn o.a. Leerpark, uitgebreid pakket aan scholen in het middelbaar en hoger onderwijs, Sportpark, uitgebreid pakket aan sportmogelijkheden en het Gezondheidspark, waar

Locatie:
Het winkelobject is gelegen midden in het centrum van Dordrecht op de A locatie van de langste winkelstraat van Nederland. Deze winkelstraat geeft een bepaald karakter aan de stad Dordrecht waar op dit moment vele kleine zelfstandige retailers zijn gevestigd. Een aantal locaties worden op dit moment gerestaureerd en opgeknapt waarbij een combinatie van detailhandel begane grond en wonen op de verdieping weer mogelijk wordt gemaakt.

Parkeren:
In de directe omgeving zijn meerdere parkeergarages waarvan de parkeergarage Visstraat direct aan de achterzijde van deze locatie is gevestigd. Ook zijn diverse betaalde parkeerlocaties aanwezig.

Afmetingen:
Winkelruimte circa 60 m².
Deelverhuur van circa 30 m² mogelijk.

Opleveringsniveau:
- Grote glazen pui v.v. houten kozijnen aan de zijde van de Voorstraat, voorzien van een tweetal toegangen toegangen tot de winkel (frontbreedte circa 10 m):
- volledige houten vloer;
- gestuukte wanden in wit uitgevoerd;
- houten kozijnen aan de achterzijde voorzien van glas in lood ramen;
- eigen gas-, water- en elektra aansluiting;
- pantry voorzien van 2 onderkasten;
- toilet.

Bouwjaar:
Een deel van 20ste eeuw.

Verwarming:
CV installatie met radiatoren.
Warm watervoorziening:
Boiler in de pantry.

Elektrische installatie:
Standaard ten behoeve van normaal gebruik.

Huurprijs:
Voor het geheel € 995,--
Voor circa 30 m² € 595,--
Bovengenoemde bedragen zijn per maand en exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Historische Binnenstad’ vastgesteld op 22 februari 2011 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Centrum’ heeft. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel; b. dienstverlening; c. horeca – 1; d. horeca – 2; e. kantoor; f. atelier; g. wonen; h. maatschappelijk; i. bedrijf; j. cultuur en ontspanning; k. parkeren; l. fietsenstalling; m. bij de bestemming behorende voorzieningen, zoals verhardingen, groen, water, parkeervoorzieningen en nutsvoorzieningen, een en ander met inachtneming van het bepaalde in lid 4.4 .

Aanvaarding:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

Algemeen:
Beschikbaar voor verhuur is deze representatieve winkelruimte op de begane grond, gelegen aan de Voorstraat-West in historische binnenstad van de gemeente Dordrecht.

Het gebouw waar de winkelruimte onderdeel vanuit maakt, bestaat in zijn geheel uit een drietal bouwlagen. De bovenverdiepingen van het complex zijn in gebruik als twee zelfstandige bovenwoning die beschikken over een eigen …

Lees meer

Streetview

Kaart

Foto's

Video

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting