Kerkbuurt 68a 3361 BK • Sliedrecht

Kerkbuurt 68a
Kerkbuurt 68a
Kerkbuurt 68a
Kerkbuurt 68a
Kerkbuurt 68a
Kerkbuurt 68a
Kerkbuurt 68a

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ 1.850,- p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte110 m²
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode2001-2010
Statusbeschikbaar
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Omschrijving

Algemeen:
Aan de winkelpromenade te Sliedrecht wordt deze moderne winkelruimte te huur aangeboden. Het betreft een moderne winkelruimte gelegen aan de Kerkbuurt te Sliedrecht.

Gemeente Sliedrecht:
Sliedrecht is een dorp dat slingert langs de rivier 'Beneden Merwede'. Het ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch en heeft ook binnen de gemeentegrenzen veel groen. Mooi aan Sliedrecht is het dorpse karakter. De inwoners van Sliedrecht staan voor elkaar klaar en respecteren de ander. Ook als die ander een andere levensovertuiging heeft. Sliedrecht heeft bovendien veel winkel- en vrijetijdsvoorzieningen, waarvan ook omliggende dorpen gebruik maken.

Locatie:
In het centrum van Sliedrecht aan een gezellige autovrije winkelstraat, ‘De Kerkbuurt’. Deze winkelstraat geeft een diversiteit aan winkels en heeft nog een authentiek dorps karakter. Via de Parallelweg en de Stationsweg is de rijksweg A15 goed bereikbaar.

Parkeren:
Direct nabij openbare parkeergelegenheid aan de achterzijde van de winkelruimte.

Afmetingen:
Winkelruimte circa 110 m².

Bouwaard:
- Betonvloer;
- Opbouw betonconstructie;
- Geïsoleerde metselwerk gevels;
- Winkel-scheidende wanden metalstud.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt casco aangeboden. De winkel heeft aanvullend op het casco een aantal voorzieningen:
- Aluminium voorgevel-pui voorzien van dubbele toegangsdeur en isolerende, gelaagde beglazing;
- frontbreedte ca. 7,20 meter;
- meterkast met aansluitingen voor elektra, gas, water en telefonie.

De navolgende zaken zijn door de vertrekkend huurder in de winkelruimte aangebracht en kunnen mogelijk worden overgenomen door de opvolgend huurder:
- pvc-vloer;
- verlaagd plafond met spot-verlichting, vrije hoogte ca. 3,00 m¹;
- wandcontactdozen;
- verwarming door middel van cv-installatie met radiatoren en een warmtegordijn ter plaatse van de entree;
- koeling door middel van airco plafondunits;
- mechanische ventilatie;
- verblijfsruimte met pantry en toilet aan de achterzijde van de winkelruimte;
- zonnescherm.

Huurprijs:
€ 1.850,-- per maand exclusief BTW.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Kerkbuurt-Oost’ vastgesteld op 28 oktober 2014 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘centrum-1’ heeft. De voor ‘centrum-1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel, met dien verstande dat een supermarkt uitsluitend is toegestaan ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt'; b. dienstverlening; c. horeca van categorie 2 t/m 4, met uitzondering van de gronden ter plaatse van de aanduiding 'horeca uitgesloten'; d. kantoren; e. wonen (inclusief aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten) op de verdiepingen en bijbehorende entrees en bergingen op de begane grond; f. zorgvoorzieningen, zoals medische praktijken, klinieken en dagverblijven, consultatiebureaus en kinderopvang; g. ter plaatse van de aanduiding 'garagebox': uitsluitend garageboxen; h. ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 5': tevens horeca van categorie 5, met dien verstande dat ter plaatse van de aanduiding 'horeca' horeca van categorie 5 uitsluitend op de bovenste verdieping is toegestaan; i. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - 1': tevens een bedrijfsactiviteit met de SBI-code 18129, uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'functiemenging'; j. ter plaatse van de aanduiding 'sportzaal': tevens een sportzaal; k. ter plaatse van de aanduiding 'wonen': tevens wonen (inclusief aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten) op de begane grond; l. bij deze bestemming behorende voorzieningen zoals: wegen en paden, tuinen, groenvoorzieningen en parkeervoorzieningen.

Aanvaarding:
In overleg.

Algemeen:
Aan de winkelpromenade te Sliedrecht wordt deze moderne winkelruimte te huur aangeboden. Het betreft een moderne winkelruimte gelegen aan de Kerkbuurt te Sliedrecht.

Gemeente Sliedrecht:
Sliedrecht is een dorp dat slingert langs de rivier 'Beneden Merwede'. Het ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch en heeft ook binnen de gemeentegrenzen veel groen. Mooi aan Slie…

Lees meer

Streetview

Kaart

Foto's

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting