Mandenmakersstraat 1 3334 KE • Zwijndrecht

Mandenmakersstraat 1
Mandenmakersstraat 1
Mandenmakersstraat 1
Mandenmakersstraat 1
Mandenmakersstraat 1
Mandenmakersstraat 1
Mandenmakersstraat 1

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte114 m²
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1991-2000
Statusbeschikbaar
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Omschrijving

Algemeen:
De aangeboden kantoorunits zijn gelegen op de 2e verdieping. De units maken gezamenlijk gebruik van de algemene voorzieningen als verkeerszones/toiletgroepen en pantry. Tevens is de algemene vergaderruimte beschikbaar.

Gemeente Zwijndrecht:
Zwijndrecht is een dorp binnen de agglomeratie Drechtsteden en telt per 1 januari 2016 44.454 inwoners. De oppervlakte van het dorp is 22,77 km² waarvan 2,35 km² uit water bestaat. Zwijndrecht is gelegen aan het drierivierenpunt, het drukst bevaren punt in Nederland. De rivieren ‘Noord’, ‘Oude Maas’ en ‘Beneden Merwede’ komen hier samen. Zwijndrecht heeft 7 bedrijventerrein waarvan Groote Lindt buitendijks is gerealiseerd en derhalve bereikbaar is voor de binnenvaart.

Locatie:
Gelegen op het bedrijventerrein ‘De Geer’ te Zwijndrecht. Goede bereikbaarheid van en naar de rijksweg A16.

Parkeren:
Per unit is er minimaal 1 parkeerplaats inbegrepen. Extra parkeerplaatsen worden (indien beschikbaar) aangeboden voor
€ 15,-- per parkeerplaats per maand).

Afmetingen:
Een combinatie van units is mogelijk.

H 2.01 circa 53 m²
H 2.06 circa 25 m²
H 2.11/H2.12 circa 36 m²

Bouwjaar:
1975.

Verwarming:
CV installatie met radiatoren en convectoren.

Elektrische installatie:
Standaard.

Opleveringsniveau:
- Entree met tochtportaal, elektrische schuifdeuren, lange gang en natuurstenen vloer;
- lift, geschikt voor 8 personen, 630 kg;
- garderobekasten;
- alle lagen zijn ingedeeld in diverse kamers;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- in het plafond een luchtbehandelingsysteem met koeling;
- per laag een complete pantry en toiletgroep met minder valide toilet;
- lamellen als raambekleding;
- aan de buitenzijde, screens als zonwering;
- brandblusmiddelen;
- diverse opbergmogelijkheden.

Huurprijzen:
H 2.01 € 575,--
H 2.06 € 300,--
H 2.11/H2.12 € 375,--
Genoemde bedragen zijn per maand, exclusief BTW en inclusief servicekosten.

Algemene vergaderruimte is voor elke huurder gratis beschikbaar voor 2 dagdelen per maand. Bij meer verbruik dan de 2 dagdelen zijn de kosten € 15,-- per dagdeel.

Servicekosten:
Deze bestaan uit:
- Verbruik van gas, water en elektra;
- onderhoud installaties, alarm, verwarming, lift, koeling en luchtbehandeling;
- schoonmaakkosten algemene ruimte;
- onderhoud terrein en tuin;
- raambewassing buitenzijde, 1x per 3 maanden;
- internet op basis van glasvezel.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan "De Geer" waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming "bedrijf” en “Waarde- Archeologie " heeft. De voor “bedrijf” aangewezen gronden zijn bestemd om te worden gebruik voor ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf ten hoogste categorie 2': bedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten; ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf ten hoogste categorie 3.1': bedrijven uit ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten; ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf ten hoogste categorie 3.2': bedrijven uit ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf ten hoogste categorie 4.1': bedrijven uit ten hoogste categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf ten hoogste categorie 4.2': bedrijven uit ten hoogste categorie 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; ter plaatse van de aanduidingen 'specifieke vorm van bedrijf - 1 tot en met 13': ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning', tevens een bedrijfswoning; ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel volumineus', tevens detailhandel in sanitair; ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 2', tevens horeca uit categorie 2; ter plaatse van de aanduiding 'maatschappelijk', tevens een medisch zuurstofcentrum; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - gasontvangstation', tevens een gasontvangstation; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van detailhandel - 1', tevens detailhandel in gereedschappen; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van detailhandel - 2', tevens detailhandel in kampeerbenodigdheden; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van dienstverlening - 1', tevens een uitzendbureau; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van dienstverlening - 2', tevens een postkantoor; ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt motorbrandstoffen zonder lpg', tevens een verkooppunt in motorbrandstoffen zonder lpg met autowasstraat en bijbehorende detailhandel; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van wonen - 1', tevens een bedrijfswoning, uitsluitend op de eerste verdieping; bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, waterhuishoudkundige voorzieningen, nutsvoorzieningen, parkeer-, verkeersvoorzieningen en laad- en losvoorzieningen. De voor 'Waarde - Archeologie' aangewezen gronden zijn - behalve voor de andere aldaar voorkomende bestemming(en) - mede bestemd voor de bescherming en veiligstelling van archeologische waarden.

Aanvaarding:
In overleg.

Algemeen:
De aangeboden kantoorunits zijn gelegen op de 2e verdieping. De units maken gezamenlijk gebruik van de algemene voorzieningen als verkeerszones/toiletgroepen en pantry. Tevens is de algemene vergaderruimte beschikbaar.

Gemeente Zwijndrecht:
Zwijndrecht is een dorp binnen de agglomeratie Drechtsteden en telt per 1 januari 2016 44.454 inwoners. De oppervlakte van het dorp is 22,77 km² wa…

Lees meer

Streetview

Kaart

Foto's

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting