Bouwnummer ong 3314 VJ • Dordrecht

Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Dordrecht

€ 439.000,- v.o.n.

Afdrukken

Kenmerken

Overdracht
€ 439.000,- v.o.n.
Statusbeschikbaar
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormnieuwbouw
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte181 m²
Inhoud534 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Buitenruimte
Tuinachtertuin en voortuin

Omschrijving

Het woningtype Voelt Groots bestaat uit 4 royale hoekhuizen van 6 meter breed en meer dan 10 meter diep gelegen aan de Zuidendijk en de H.W. Mesdagstraat. De woningen hebben een voortuin, zijtuin en een diepe achtertuin op het noordoosten of zuidwesten. Op de hoeken worden ook mee ontworpen tuinmuren aangebracht. Verder is een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein standaard. Alle woningen hebben ben een berging voor de opslag van tuinmeubilair, gereedschap of fietsen. De huizen van het type Voelt Groots zullen vooral grotere gezinnen aanspreken of mensen die houden van zeer veel ruimte.


Voelt Groots: Type E

Voelt Groots E aan de Zuiden- dijk zijn de grootste woningen in Thuis in 3314 met een woon- oppervlakte van circa 181 m2 en 178 m2. De diepte van deze 2 huizen is maar liefst 11,53 me- ter. Je kunt kiezen uit een huis met een tuitgevel (bouwnummer 20) of een erker met een schuin dak (bouwnummer 32)

Woningkenmerken

Woonoppervlakte circa 178 m2
Perceelgrootte vanaf circa 232 m2
Diepte woning 11,53 meter
Extra brede woning 6,0 meter
Tuingerichte woonkamer
Diepe achtertuin met aan achterzijde een hekwerk met hedera afscheiding
Zijtuin voorzien van gemetselde erfafscheiding en stalen hekwerk


Type E1: Bouwnummer getekend: 32
Type E2: Bouwnummer gespiegeld: 20


Kies zelf je eigen indeling
Als koper heb je een allerlei keuzes bij de woningindeling. Op de website thuisin3314.nl is de ‘woonconfigurator’ te vinden. Hiermee kun je de opties bekijken die passen bij jouw wensen. Dan zie je ook gelijk wat de consequenties zijn in verschijningsvorm en kosten. Gaat je voorkeur uit naar een breder huis (5,4 meter), dan zijn een slaapkamer en een badkamer op de begane grond mogelijk. Omdat er geen dragende binnenwanden zijn, kun je ook in de toekomst nog volop aanpassen. Verder heb je de vrijheid om de badkamer te verplaatsen. Hiermee voel je je echt thuis in 3314.

Kies je eigen keuken en sanitair
Je bent vrij om je eigen keuken te kiezen. Je kunt hiervoor zelf een leverancier uitzoeken, maar je kunt je ook laten adviseren bij bij onze partner Logus in Bergen op Zoom. Zij helpen je van idee tot montage. Voor het sanitair en tegelwerk ontvang je inloggegevens voor de digitale showroom Bouwkeus. Daarnaast kan je voor het sanitair en tegelwerk ook terecht bij Logus. Er is een grote collectie aan badkamers met sanitair voor elke stijl en budget. Ben je op zoek naar klassiek, modern of wil je een inrichting op basis van de nieuwste trends? Laat je inspireren en adviseren in de showroom. Tenslotte kan je de badkamer en het toilet ook casco laten opleveren. Hoe je het ook wilt, je bepaalt zelf waar je je thuis bij voelt.

Kaart

Foto's

Brochure

Vestiging Dordrecht
Johan de Wittstraat 168
3311 KJ Dordrecht dordrecht@waltmann.com 078 61 34 311

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Makelaars