Bouwnummer ong 3314 VJ • Dordrecht

Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Dordrecht

verkocht onder voorbehoud

Afdrukken

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormnieuwbouw
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte115 m²
Inhoud345 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Buitenruimte
Tuinachtertuin en voortuin

Omschrijving

KIJK OP DE PROJECTWEBSITE THUISIN3314.NL VOOR MEER INFORMATIE

Het woningtype Voelt Vertrouwd bestaat uit 37 ruime tussenwoningen en 6 hoek- huizen met een eigen parkeerplaats op een afgesloten binnenterrein. De breedte van dit woningtype is 5,4 meter. Er zijn 3 verschillende dieptematen, 9,13, 10, 33 en 10,93 meter. Omdat de huizen verspreid liggen in Thuis in 3314 kun je kiezen voor een tuin op het noord- of zuidwesten of zuid- of noordoosten. Alle huizen heb- ben een voortuin en een diepe achtertuin met berging voor extra opslagruimte.


Voelt Vertrouwd B

De 18 woningen van het woningtype Voelt Vertrouwd B met langskap hebben een woonoppervlak 115 m2 en zijn 9,13 meter diep. Er zijn van dit type 4 hoekwoningen beschikbaar die liggen aan de Theophile de Bockstraat en de Willy Martensstraat. De tussenwoningen liggen aan de Willy Martensstraat, Theophile de Bockstraat en de H.W. Mesdagstraat.

Woningkenmerken

Woonoppervlakte circa 115 m2
Perceelgrootte vanaf circa 160 m2
Tuingerichte woonkamer
Diepe achtertuin met aan achterzijde een hekwerk met hedera afscheiding


Bouwnummers getekend: 2, 4, 10, 17, 19, 36, 43, 45 en 49
Bouwnummers gespiegeld: 3, 7, 9, 16, 33, 35, 42, 48 en 50


Kies zelf je eigen indeling
Als koper heb je een allerlei keuzes bij de woningindeling. Op de website thuisin3314.nl is de ‘woonconfigurator’ te vinden. Hiermee kun je de opties bekijken die passen bij jouw wensen. Dan zie je ook gelijk wat de consequenties zijn in verschijningsvorm en kosten. Gaat je voorkeur uit naar een breder huis (5,4 meter), dan zijn een slaapkamer en een badkamer op de begane grond mogelijk. Omdat er geen dragende binnenwanden zijn, kun je ook in de toekomst nog volop aanpassen. Verder heb je de vrijheid om de badkamer te verplaatsen. Hiermee voel je je echt thuis in 3314.

Kies je eigen keuken en sanitair
Je bent vrij om je eigen keuken te kiezen. Je kunt hiervoor zelf een leverancier uitzoeken, maar je kunt je ook laten adviseren bij bij onze partner Logus in Bergen op Zoom. Zij helpen je van idee tot montage. Voor het sanitair en tegelwerk ontvang je inloggegevens voor de digitale showroom Bouwkeus. Daarnaast kan je voor het sanitair en tegelwerk ook terecht bij Logus. Er is een grote collectie aan badkamers met sanitair voor elke stijl en budget. Ben je op zoek naar klassiek, modern of wil je een inrichting op basis van de nieuwste trends? Laat je inspireren en adviseren in de showroom. Tenslotte kan je de badkamer en het toilet ook casco laten opleveren. Hoe je het ook wilt, je bepaalt zelf waar je je thuis bij voelt.

Kaart

Foto's

Brochure

Vestiging Dordrecht
Johan de Wittstraat 168
3311 KJ Dordrecht dordrecht@waltmann.com 078 61 34 311

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Makelaars