Bouwnummer ong 3314 VJ • Dordrecht

Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Bouwnummer ong
Dordrecht

€ 285.000,- v.o.n.

Afdrukken

Kenmerken

Overdracht
€ 285.000,- v.o.n.
Statusbeschikbaar
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormnieuwbouw
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte119 m²
Inhoud357 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Buitenruimte
Tuinachtertuin en voortuin

Omschrijving

Het woningtype Voelt Goed bestaat uit 2 tussenwoningen aan de H.W. Mesdagstraat en 2 hoekwoningen gelegen naast de toegangspoort aan de Zuidendijk. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats op een afgesloten binnenterrein. De breedte van dit woningtype is 4,8 meter en de huizen zijn 9,13 meter diep. Alle woningen hebben een voortuin en een diepe achtertuin met een berging. Handig voor het opslaan van extra spullen zoals het tuinmeubilair en de fietsen.


Voelt Goed: A2

Het woningtype Voelt Goed A2 heeft 18 m2 extra ruimte boven de toegangspoort aan de Zuidendijk middels een extra ruime slaapkamer op zolder. Dit maakt deze woning uniek in Thuis in 3314. Dit type is standaard uitgevoerd met 3 slaapkamers. De diepe achtertuin van dit huis ligt op het noordoosten.

Woningkenmerken

- Woonoppervlakte circa 119 m2
- Perceelgrootte vanaf circa 138 m2
- Standaard 3 slaapkamers
- 18 m2 extra grote zolder met slaapkamer
- Tuingerichte woonkamer
- Diepe achtertuin met aan achterzijde een hekwerk met hedera afscheiding


Bouwnummer: 26

Kies zelf je eigen indeling
Als koper heb je een allerlei keuzes bij de woningindeling. Op de website thuisin3314.nl is de ‘woonconfigurator’ te vinden. Hiermee kun je de opties bekijken die passen bij jouw wensen. Dan zie je ook gelijk wat de consequenties zijn in verschijningsvorm en kosten. Gaat je voorkeur uit naar een breder huis (5,4 meter), dan zijn een slaapkamer en een badkamer op de begane grond mogelijk. Omdat er geen dragende binnenwanden zijn, kun je ook in de toekomst nog volop aanpassen. Verder heb je de vrijheid om de badkamer te verplaatsen. Hiermee voel je je echt thuis in 3314.

Kies je eigen keuken en sanitair
Je bent vrij om je eigen keuken te kiezen. Je kunt hiervoor zelf een leverancier uitzoeken, maar je kunt je ook laten adviseren bij bij onze partner Logus in Bergen op Zoom. Zij helpen je van idee tot montage. Voor het sanitair en tegelwerk ontvang je inloggegevens voor de digitale showroom Bouwkeus. Daarnaast kan je voor het sanitair en tegelwerk ook terecht bij Logus. Er is een grote collectie aan badkamers met sanitair voor elke stijl en budget. Ben je op zoek naar klassiek, modern of wil je een inrichting op basis van de nieuwste trends? Laat je inspireren en adviseren in de showroom. Tenslotte kan je de badkamer en het toilet ook casco laten opleveren. Hoe je het ook wilt, je bepaalt zelf waar je je thuis bij voelt.

Kaart

Foto's

Brochure

Vestiging Dordrecht
Johan de Wittstraat 168
3311 KJ Dordrecht dordrecht@waltmann.com 078 61 34 311

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Makelaars