De Groene Harmonie ong 2995 VN • Heerjansdam

De Groene Harmonie ong
zwijndrecht

verkocht

Afdrukken

Kenmerken

Overdracht
€ verkocht,- v.o.n.
Statusverkocht
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuis2-onder-1-kapwoning
Bouwvormnieuwbouw
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte141 m²
Perceeloppervlakte193 m²
Inhoud572 m³
Indeling
Aantal kamers5
Buitenruimte
Tuinachtertuin en voortuin

Omschrijving

Laanwoning
De laanwoning is een fijne, ruime twee-onder-eenkapwoning. De halfopen keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis. De riante woonkamer ligt aan de achterkant. Via de tuindeur stapt u zo de zonnige tuin in. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, een badkamer en een tweede toilet.
Een vaste trap leidt naar de zolder, waar u een grote, vrij indeelbare ruimte vindt. Tot slot vindt u naast het huis een aangebouwde stenen berging.

Om uw woning te voorzien van warmte, warm tapwater en koeling zal er een combiwarmtepomp met verticale bodemwarmtewisselaar geplaatst worden. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst en voorzien van een omvormer om de elektriciteit aan het net te leveren. De combiwarmtepomp met bodemwisselaar en de zonne-energie-installatie zal in de vorm van een huurovereenkomst gedurende 25 jaar aan u worden verhuurd.

De huurprijs is € 125,- per maand.

Het is mogelijk om als eerste eigenaar van de woning het eigendom van de Warmtepomp en de PV-panelen te verkrijgen door het betalen van een afkoopsom van € 13.600,-.

Elke warmtepomp wordt opgeleverd in combinatie met een 10 jarige all-in service onderhoudscontract van €37,50 incl. BTW per maand (enkel van toepassing bij afkoop van de zonnepanelen/warmtepomp). Hierdoor wordt de goede werking van de warmtepomp gegarandeerd.

Kaart

Foto's

Brochure

Vestiging Zwijndrecht
Laan van Walburg 8
3332 GJ Zwijndrecht zwijndrecht@waltmann.com 078 620 57 77

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Makelaars