De Groene Harmonie ong 2995 VN • Heerjansdam

De Groene Harmonie ong
zwijndrecht

verkocht

Afdrukken

Kenmerken

Overdracht
€ verkocht,- v.o.n.
Statusverkocht
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormnieuwbouw
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte104 m²
Perceeloppervlakte149 m²
Inhoud413 m³
Indeling
Aantal kamers2
Buitenruimte
Tuinachtertuin en voortuin

Omschrijving

Patiowoning
In de patiowoning woont u comfortabel en zorgeloos,ook als u wat ouder wordt. Het hele woonprogramma bevindt zich op de begane grond: u kunt er wonen, baden en slapen.De slaapkamer met badkamer en-suite bevinden zich aan de voorzijde van het huis. De woonkamer met open keuken liggen aan de achterkant. Op de verdieping van de patiowoning vindt u een ruime extra kamer, die u kunt gebruiken zoals u zelf wenst. Vanuit de living hebt u toegang tot de patio: een fijne, onderhoudsvriendelijke buitenruimte waar u in alle rust kunt genieten van de zon.

Om uw woning te voorzien van warmte, warm tapwater en koeling zal er een combiwarmtepomp met verticale bodemwarmtewisselaar geplaatst worden. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst en voorzien van een omvormer om de elektriciteit aan het net te leveren. De combiwarmtepomp met bodemwisselaar en de zonne-energie-installatie zal in de vorm van een huurovereenkomst gedurende 25 jaar aan u worden verhuurd.

De huurprijs is € 105,- per maand.

Het is mogelijk om als eerste eigenaar van de woning het eigendom van de Warmtepomp en de PV-panelen te verkrijgen door het betalen van een afkoopsom van € 11.500,-.

Elke warmtepomp wordt opgeleverd in combinatie met een 10 jarige all-in service onderhoudscontract van €37,50 incl. BTW per maand (enkel van toepassing bij afkoop van de zonnepanelen/warmtepomp). Hierdoor wordt de goede werking van de warmtepomp gegarandeerd.

Kaart

Foto's

Brochure

Vestiging Zwijndrecht
Laan van Walburg 8
3332 GJ Zwijndrecht zwijndrecht@waltmann.com 078 620 57 77

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Makelaars