De Groene Harmonie ong 2995 VN • Heerjansdam

De Groene Harmonie ong
zwijndrecht

verkocht

Afdrukken

Kenmerken

Overdracht
€ verkocht,- v.o.n.
Statusverkocht
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuis2-onder-1-kapwoning
Bouwvormnieuwbouw
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte156 m²
Perceeloppervlakte198 m²
Inhoud562 m³
Indeling
Aantal kamers6
Buitenruimte
Tuinachtertuin en voortuin

Omschrijving

Waterwoning
De waterwoning biedt een zee aan ruimte. Op de begane grond treft u niet alleen een riante woonkamer en een halfopen keuken, maar ook een tuinkamer. Deze kamer biedt verschillende mogelijkheden. Zo kunt u die bijvoorbeeld gebruiken als werkruimte of tweede zithoek. U heeft ook de mogelijkheid om er een slaapkamer met badkamer en-suite te laten plaatsen. Daarmee krijgt het huis een levensloopbestendige indeling.

Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en tweede toilet. De riante zolder is vrij in te delen en is bereikbaar via een vaste trap.
De achtertuin grenst aan een idyllische waterpartij, waar u vanuit de woon- en tuinkamer op uitkijkt.

Om uw woning te voorzien van warmte, warm tapwater en koeling zal er een combiwarmtepomp met verticale bodemwarmtewisselaar geplaatst worden. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst en voorzien van een omvormer om de elektriciteit aan het net te leveren. De combiwarmtepomp met bodemwisselaar en de zonne-energie-installatie zal in de vorm van een huurovereenkomst gedurende 25 jaar aan u worden verhuurd.

De huurprijs is € 150,- per maand.

Het is mogelijk om als eerste eigenaar van de woning het eigendom van de Warmtepomp en de PV-panelen te verkrijgen door het betalen van een afkoopsom van € 16.300,-.

Elke warmtepomp wordt opgeleverd in combinatie met een 10 jarige all-in service onderhoudscontract van €37,50 incl. BTW per maand (enkel van toepassing bij afkoop van de zonnepanelen/warmtepomp). Hierdoor wordt de goede werking van de warmtepomp gegarandeerd.

Kaart

Foto's

Brochure

Vestiging Zwijndrecht
Laan van Walburg 8
3332 GJ Zwijndrecht zwijndrecht@waltmann.com 078 620 57 77

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Makelaars