Doelstraat 21 3311 XD • Dordrecht

Doelstraat 21
Doelstraat 21
Doelstraat 21
Doelstraat 21
Doelstraat 21
Doelstraat 21
Doelstraat 21
Doelstraat 21
Doelstraat 21
Dordrecht

verkocht onder voorbehoud

Afdrukken

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1700
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte119 m²
Perceeloppervlakte115 m²
Inhoud350 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in centrum
Tuinachtertuin

Omschrijving

Doelstraat 21 en Munt 5A te Dordrecht

Deze woningen worden tezamen te koop aangeboden door de Gemeente Dordrecht. Belangrijk om te weten is dat de woningen verhuurd zijn voor onbepaalde tijd en dus niet vrij van huur en gebruik geleverd kunnen/zullen worden maar in verhuurde staat.

Hieronder vindt u een beknopte omschrijving van de woningen. In eerste instantie is er geen mogelijkheid om de woningen van binnen te bezichtigen. En er zijn ook geen foto’s van de binnenzijde beschikbaar. Verkoper zal ervoor zorgen dat diegene die een serieus bod hebben uitgebracht in de gelegenheid worden gesteld de woningen te inspecteren.

Beknopte omschrijving:

Munt 5A betreft een appartementsrecht met een woonoppervlakte van circa 85 m2. Er is er sprake van een bovenwoning met woonkamer en keuken op de eerste verdieping en een slaapverdieping met badkamer op de tweede verdieping. Op de begane grond is er een entree en eigen berging, alsmede een circa 10 meter diepe stadstuin. Het onderhoud van de woning is redelijk, het afwerkingsniveau/inbouwpakket eenvoudig.

Doelstraat 21 betreft een woning met tuin. Het woonoppervlakte is circa 119 m2 en het perceel eigen grond meet 115 m2. De woonkamer en keuken bevinden zich op de begane grond. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers en de badkamer en er is een zolder. Het onderhoud van de woning is redelijk, het afwerkingsniveau/inbouwpakket eenvoudig.

Beide woningen bevinden zich in het historisch centrum van Dordrecht en voor beide woningen is de Monumentenwet van toepassing.

Procedure:

Serieuze belangstellenden kunnen zich melden bij de makelaar. Deze zal u vervolgens een geheimhoudingsverklaring doen toekomen. Na ondertekening van deze verklaring kan de makelaar u nadere informatie verschaffen. Diegene die een geheimhoudingsverklaring hebben afgegeven hebben kunnen gedurende een bod uit te brengen op de 2 objecten tezamen. Het is niet mogelijk om per individueel object een bod uit te brengen. De “bieden vanaf prijs” voor beide objecten is € 300.000,- k.k.

Na ondertekening van de geheimhoudingsverklaring heeft de makelaar de volgende extra informatie beschikbaar:

- Een meetcertificaat van Doelstraat 21 met globale tekeningen.
- Kadastrale informatie en kadastrale tekeningen.
- Huurinkomsten.
- Procesdocument koop onroerende zaak gemeente Dordrecht.
- Asbest onderzoek.

Algemeen:
De gemeente Dordrecht verkoopt in één portefeuille de locaties bij openbare inschrijving. Om toegang te krijgen tot de verdere verkoopprocedure dient geïnteresseerde de geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. Na ondertekening van de geheimhoudingsverklaring zal de opdrachtgever, de gemeente Dordrecht, de gegadigde beoordelen voor toegang tot de verdere verkoopprocedure en verkoopdocumentatie. Na positieve beoordeling wordt verdere omschrijving omtrent de verkoopprocedure toegelicht in het procesdocument die aan gegadigde beschikbaar wordt gesteld.

Verkoop en gunning onder voorbehoud van goedkeuring gemeentebestuur. De gemeente Dordrecht behoudt zich het recht voor om niet tot gunning over te gaan.

Kaart

Foto's

Brochure

Vestiging Dordrecht
Johan de Wittstraat 168
3311 KJ Dordrecht dordrecht@waltmann.com 078 61 34 311

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Makelaars