Langesteijn 102 3342 LG • Hendrik-Ido-Ambacht

Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102
Langesteijn 102

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Huurprijs€ verkocht,- p/m2/p/j
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte605 m²
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode2011-
Statusverkocht
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Omschrijving

Object:
Compleet luxe kantoorappartement gelegen direct aan de op- en afritten van de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) in een representatief kantoorgebouw. Binnen het gebouw wordt 1 uniek kantoorappartement te koop en of te huur aangeboden worden. Dit appartement is gelegen op de begane grond. Het gebouw kenmerkt zich door een zeer hoogwaardig afwerkings- en voorzieningenniveau met een spectaculaire ontvangsthal en een uitstekende bereikbaarheid. Tevens biedt het souterrain een volledige parkeergarage. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een tankstation, een McDonald’s en een restaurant. Voorts is het gebouw gerealiseerd in een parkachtige setting waardoor er sprake is van een prettige werkomgeving waar ruimte is om even te wandelen of een broodje te eten.

Algemeen:
Hendrik Ido Ambacht is een groene en waterrijke gemeente in de provincie Zuid-Holland en maakt onderdeel uit van de Drechtsteden. Met ruim 288.000 inwoners is dit een regio die niet onderdoet voor een grote stad. De regio heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met name Hendrik Ido Ambacht heeft een uiterst centrale ligging in de punt van de rijkswegen A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en A15 (Rotterdam-Gorinchem-Nijmegen). De rivieren Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas komen samen in het hart van de regio bij het “drie-rivieren-punt”. Het is dan ook niet voor niets dat de Drechtsteden ook wel “Samen stad aan het water” wordt genoemd.

Locatie:
De bereikbaarheid per auto is uitstekend, het object is gelegen direct aan de op- en afritten van rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen). Voorts is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed te noemen; er zijn diverse busverbindingen op loopafstand, met directe verbindingen naar o.a. Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Afmetingen:
Langesteijn 102 circa 605 m² + 7 overdekte parkeerplaatsen

Voorzieningen:
Het kantoorgebouw heeft een uitgebreid voorzieningenniveau met onder andere een klimaatinstallatie middels air systeem (dit systeem verwarmt, koelt en ventileert en is per vertrek individueel regelbaar), spectaculaire ontvangsthal voorzien van een receptiebalie, luxe sanitaire voorzieningen en 2 snelle tractieliften, sanitaire groep per verdieping, intercominstallatie per appartement, alarm- en brandmeldinstallatie, ruime overdekte parkeergarage en een fraai aangelegde tuin.

Huurprijzen:
Kantoorruimte:
€ 125,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaatsen:
€ 750,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Indien bij verhuur de te betalen BTW niet kan worden verrekend zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
Bij verhuur zal door verhuurder aan huurder een uitgebreid servicepakket worden geleverd. Deze service bestaat uit de volgende componenten:
- Verrekening van verbruik van energie op basis van de door huurder gebruikte oppervlakte;
- onderhoud aan de binnen het gebouw aanwezige installaties;
- schoonmaakkosten algemene ruimte;
- vuilafvoer;
- glasbewassing;
- verrekening van gemeente belastingen, gebruikers gedeelte;
- onderhoud aan het terrein en omliggende tuin;
- schoonhouden en onderhoud aan de in het souterrain gelegen parkeergarage;

Deze servicekosten bedragen € 40,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW als vaste vergoeding.

Vraagprijs:
Langesteijn 102: € 595.000,-- kosten koper.

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Object:
Compleet luxe kantoorappartement gelegen direct aan de op- en afritten van de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) in een representatief kantoorgebouw. Binnen het gebouw wordt 1 uniek kantoorappartement te koop en of te huur aangeboden worden. Dit appartement is gelegen op de begane grond. Het gebouw kenmerkt zich door een zeer hoogwaardig afwerkings- en voorzieningenniveau met een spe…

Lees meer

Streetview

Foto's

Video

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting