Visstraat 14-16 3311 KX • Dordrecht

Visstraat 14-16
Visstraat 14-16
Visstraat 14-16
Visstraat 14-16
Visstraat 14-16
Visstraat 14-16
Visstraat 14-16
Visstraat 14-16
Visstraat 14-16

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ 130,- p/m2/p/j
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte1738 m²
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1986
Statusbeschikbaar
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Omschrijving

Algemeen:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Object
De winkelruimte van huidige vestiging van Xenos, de Big Bazar tegen de parkeergarage ‘Visstraat’ gelegen winkelruimte op de hoek van de Visstraat - Voorstraat. De winkel is voorzien een brede voorgevel en dubbele entreemogelijkheden waardoor een goede profilering en toegang richting passanten mogelijk is. De Visstraat heeft een gemengd karakter. Er zijn divere bekende retailers gehuisvest zoals Costes, Omoda, Jac. Hensen en Alexander Roodfeld maar ook een aantal eigentijdse horecagelegenheden.

Locatie:
De bereikbaarheid is goed te noemen. De op- en afritten van de rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen) zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Het centraal station van Dordrecht alsmede het busstation zijn op loopafstand van het centrum gelegen. Parkeergarage ‘Visstraat’ is direct naast de winkelruimte gesitueerd.

Parkeren:
Aansluitend aan de winkel is de parkeergarage ‘Visstraat’ aanwezig. Deze parkeergarage biedt een mogelijk tot het parkeren van 155 personen auto’s. Interne bereikbaarheid van en naar de parkeergarage is aanwezig.

Afmetingen:
De winkel heeft een vloeroppervlakte van circa 1.738 m².

Opleveringsniveau:
Het object heeft een dubbele entree mogelijkheid, via winkelstraat De Voorstraat en via winkelstraat De Visstraat en zal casco worden opgeleverd.

Huurprijs:
€ 130,-- per m² op jaarbasis te vermeerderen met BTW.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Historische Binnenstad’, waaruit blijkt dat onderhavige locatie bestemd is als “Centrum”. De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel, dienstverlening, horeca – 1, horeca – 2, kantoor, atelier, wonen, maatschappelijk, bedrijf, cultuur en ontspanning, parkeren en fietsenstalling.

Aanvaarding:
In casco staat en in overleg met verhuurder.

Algemeen:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult …

Lees meer

Streetview

Foto's

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting