Buitendijks 53-61 3356 LX • Papendrecht

Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61
Buitendijks 53-61

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 1.250.000,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte910 m²
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2009
Statusbeschikbaar
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)3

Omschrijving

Algemeen:
Een zeer complete modern ingerichte kantoorruimte wordt te koop aangeboden. De kantoorruimte maakt deel uit van het businesspark ‘Oosteind’ te Papendrecht. Dit is businesspark is ontwikkeld in 2009 en heeft door de architectuur in combinatie met kleurstelling een hedendaagse uitstraling. De kantoorruimte is verdeeld over drie bouwlagen en op de hoek gelegen met zicht aan aan de Ketelweg aan de Buitendijks 61.

Informatie gemeente:
Papendrecht is typisch dijkdorp langs de rivier ‘Beneden Merwede’ dat naast een uitstekende plek om te wonen en te recreëren, ook ideaal om te ondernemen. De economische kansen groeien hier, waardoor ondernemerschap en bedrijvigheid gestimuleerd blijven. De gemeente telt 32.141 inwoners (bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 10,77 km² (waarvan 1,30 km² water).

Locatie:
Het bedrijventerrein ‘Oosteind’ ligt aan de doorgaande Ketelweg (verbindingsweg tussen Sliedrecht – Papendrecht) met een directe verbinding van en naar de op en afritten van de Randweg N3 en rijksweg A15. De Randweg N3 geeft uitstekende aansluitingen op rijksweg A15 en A16. Tevens is op fietsafstand een treinstation ‘Sliedrecht Baanhoek West’ aanwezig met een treinverbinding tussen Geldermalsen en Dordrecht.

Parkeren:
Totaal 16 eigen parkeerplaatsen verdeeld in 12 parkeerplaatsen aan de voorzijde en 4 parkeerplaatsen aan de zijgevel.

Afmetingen:
Bedrijfsruimte begane grond circa 280 m²
Kantoorruimte 1e verdieping circa 348 m²
Kantoorruimte 2e verdieping circa 282 m²

Bouwaard:
- Onderheide betonnen fundering;
- Opgebouwd uit een staalconstructie;
- Gevels van gevelbeplating in combinatie met metselwerk;
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
- Betonnen kanaalplaat verdiepingsvloeren;
- Dak van staal met isolatie en bitumineuze dakbedekking;

Opleveringsniveau:
Om een beeld te krijgen van de uitmuntende sfeer die deze kantoorruimte biedt verwijzen wij u naar de fotobladen bij deze verkoopinformatie. Hieronder geven we een opgave van voorzieningen die binnen het gebouw aanwezig zijn.
- Entree met ontvangsthal, lift en toegang tot receptie met wachtruimte;
- begane grond op dit moment luxe ontspanningsruimte met complete keuken waarin een kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser is in opgenomen;
- vloeren voorzien van een pvc houtlook en de derde bouwlaag voorzien van tapijt;
- indeling van de diverse kamers door middel van hoogwaarde scheidingswanden met veel glastoepassingen;
- spreekruimte begane grond met voorzieningen voor het aansluiten van beamer faciliteiten;
- indeling is eenvoudig aan te passen door het verplaatsen van de scheidingswanden;
- toiletten met dames en heren gescheiden per bouwlaag aanwezig;
- per bouwlaag een pantry voorziening;
- het geheel heeft systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en koeling door middel van airconditioningsplafond in combinatie met wandunits;
- ramen in de gevels aan de binnen zijde voorzien van raambekleding door middel van horizontaal geplaatste jaloezieën.

Het bijzondere aan dit gebouw is dat het totaal is verdeeld in 3 bouwlagen waarbij iedere bouwlaag een eigen huisnummer en eigen voorzieningen heeft met een pantry en toiletgroep. Wanneer de gebruiker een bouwlaag niet zelf zal gebruiken en deze wenst te verhuren is dit op een eenvoudige wijze uit te voeren.

Bouwjaar:
2009.

Verwarming:
Centrale verwarmingsinstallatie met radiatoren.

Warm watervoorziening:
Via boilers in de aanwezige pantry’s.

Elektrische installatie:
Deze installatie is een standaard installatie ten behoeve van normaal kantoorgebruik.

Vraagprijs:
€ 1.250.000,-- kosten koper exclusief BTW.

Kadastrale gegevens:
Gemeente:PAPENDRECHT
Sectie: C
Nummer: 4478
Grootte: 289 m²

De bedrijfsruimten met showroom, kantoor en verder aanbehoren, staande en gelegen te Papendrecht aan de Buitendijks 53, 55, 57, 59 en 61 kadastraal bekend gemeente Papendrecht, sectie C, nummer 4478. Alsmede het zevenhonderd een en negentig/vijftienduizend driehonderd drie en veertigste (791/15.343e) onverdeeld aandeel in het opstalrecht rechtgevende op de gevelreclame "Businesspark Oosteind" en de gemeenschappelijke toegangsweg met parkeerplaatsen (mandelig perceel), kadastraal bekend gemeente Papendrecht, sectie C nummers 4441, 4471, 4482 en 4483, tezamen groot e?e?n hectare, acht are en negenenvijftig centiare, welk percelen gedeeltelijk zijn belast met opstalrechten nutsvoorzieningen.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Oosteind’ vastgesteld op 5 maart 2015 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘bedrijventerrein’ heeft. De voor ‘bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 2': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2 uit de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; b. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; c. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; d. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; e. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; f. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 5.1': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 5.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; g. ter plaatse van de aanduidingen 'specifieke vorm van bedrijventerrein - 1 tot en met - 7': tevens een bedrijfsactiviteit met SBI - code zoals hierna in de tabel genoemd, uit de ten hoogste voor de bedrijfsactiviteit in de tabel aangegeven categorie van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'.

Aanvaarding:
In overleg.

Algemeen:
Een zeer complete modern ingerichte kantoorruimte wordt te koop aangeboden. De kantoorruimte maakt deel uit van het businesspark ‘Oosteind’ te Papendrecht. Dit is businesspark is ontwikkeld in 2009 en heeft door de architectuur in combinatie met kleurstelling een hedendaagse uitstraling. De kantoorruimte is verdeeld over drie bouwlagen en op de hoek gelegen met zicht aan aan de Ketel…

Lees meer

Streetview

Foto's

Video

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting