Zirkoon 208 3316 KD • Dordrecht

Zirkoon 208
Zirkoon 208
Zirkoon 208
Zirkoon 208
Zirkoon 208
Zirkoon 208
Zirkoon 208
Zirkoon 208
Zirkoon 208

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ 2.750,- p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal233 m²
Kantoorruimte120 m²
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormnieuwbouw
Bouwjaar2017
Statusbeschikbaar
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Omschrijving

Algemeen:
Per direct beschikbaar! Dit recent opgeleverde bedrijfsobject bestaat uit circa 233 m2 bedrijfsruimte in combinatie met 120 m2 kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van bouwfase 1 van nieuwbouwproject 'Diamant' aan de Zirkoon, op bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht. Dit verzamelgebouw bestaat uit 22 bedrijfsunits verdeeld in diverse afmetingen bedrijfsruimte in combinatie met kantoorruimte.

De bouwlocatie is een vrije kavel die uitstekend is omsloten en ligt in een rustige werkomgeving, welke eenvoudig en goed bereikbaar is. Alles wat een MKB ondernemer wenst kunt u vinden in dit project en op deze locatie. Een hoogwaardige uitstraling en afwerking met een diversiteit aan mogelijkheden binnen het plan en verzamelgebouw. Middels het koppelen van de diverse units maakt u de ruimte die u zoekt wanneer de bestaande indeling te klein mocht zijn.

Gemeente Dordrecht:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
Bedrijfsverzamelgebouw 'Diamant' wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Dordtse Kil III in Dordrecht. De locatie is uitstekend bereikbaar van en naar de rijksweg A16 en via de randweg N3 naar de rijksweg A15. Via het bedrijventerrein komt een rechtstreekse verbinding naar het bedrijventerrein Dordtse Kil IV dat in uitgifte komt met de nadruk op logistieke bedrijven. De directe op- en afritten van rijksweg A16 worden op korte termijn aangepast en extra toegevoegd om een betere doorstroming van het verkeer te blijven waarborgen.

Parkeren:
6 gemarkeerde parkeerplaatsen.

Afmetingen:
Bedrijfsruimte circa 233 m²
Showroom / kantoorruimte begane grond circa 60 m²;
Kantoorruimte verdieping circa 60 m².

Bouwjaar:
2017.

Opleveringsniveau:
- Voorzien van toiletruimte;
- voorzien van een pantry;
- voorzien van een drietal elektra roepen;
- in de meterkasten worden een CAI en telefoon/data kabel aangebracht;
- voorzien van een elektrische overheaddeur (breedte 4 meter, hoogte 4.2 meter);
- in de aanwezige kantoorunits wordt vloerverwarming aangebracht in combinatie met een CV installatie;
- verwarming bedrijfsruimte: heater;
- verlichting bedrijfsruimte;
- in de kantoorruimte systeemplafond met verlichtingsarmaturen als LED;
- airconditioning in de kantoorruimte;
- elektrische aansluiting is 3x 25 Ampère op basis van 220 Volt;
- 4 PV panelen op een frame op het dak met omvormer, aangesloten in de meterkast.

Huurprijs:
€ 2.750,-- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
€ 150,-- per maand exclusief BTW.
- Onderhoud installaties;
- Onderhoud overheaddeur;
- Deelname parkmanagement Dordtse Kil III.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan Dordtse Kil waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Bedrijf’ heeft. Tevens is de dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie-2’ van toepassing. De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd om te worden gebruik voor bedrijven tot en met de milieucategorie 3.1 van de lijst van bedrijfsactiviteiten. De voor ‘Waarde-Archeologie-2’ aangewezen gronden zijn, behalve voor de andere daar voorkomende bestemmingen, mede bestemd voor het behoud van en de bescherming van de ter plaatse aanwezige archeologische waarden.

Aanvaarding:
In overleg. Een oplevering op korte termijn is mogelijk.

Algemeen:
Per direct beschikbaar! Dit recent opgeleverde bedrijfsobject bestaat uit circa 233 m2 bedrijfsruimte in combinatie met 120 m2 kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van bouwfase 1 van nieuwbouwproject 'Diamant' aan de Zirkoon, op bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht. Dit verzamelgebouw bestaat uit 22 bedrijfsunits verdeeld in diverse afm…

Lees meer

Streetview

Kaart

Foto's

Video

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting