Bouwnummer ong 2957 TJ • Nieuw-Lekkerland

Bouwnummer ong
papendrecht

€ 545.000,- v.o.n.

Afdrukken

Kenmerken

Overdracht
€ 545.000,- v.o.n.
Statusbeschikbaar
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormnieuwbouw
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte147 m²
Inhoud685 m³
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Buitenruimte
Tuintuin rondom

Omschrijving

De vrijstaande woningen van de maskers van Nuova Venezia zijn vrijstaand, hebben een afwijkende architectuur en veel privacy: u kunt zich ten positieve verschuilen achter de mooie gevels en in de ruime tuinen.

La Maschera Blu type K: Bouwnummers 76, 85. Bouwnummers 75, 81, 84 en 86 gespiegeld.

De vrijstaande woningen type La Maschera zijn net als de maskers een echte magneet, en trekken direct de aandacht, het zijn de pareltjes in de wijk. La Maschera Blu, type K, is dwars op de straat gelegen en heeft veel diepte. Deze woning is standaard voorzien van een geïsoleerde garage. Achter de voordeur begint gelijk de ruimte die La Maschera u biedt. De royale hal komt uit in het midden van de begane grond. Dit biedt veel extra indelingsvrijheid. Een royale living aan de achterkant geeft ruimte om direct uw tuin in te stappen. De diepe achtertuinen zijn op het zuidoost of zuidoost/west gelegen, liggen aan het water en hebben een vrij uitzicht.

De eerste verdieping heeft naast de badkamer en drie (slaap)kamers een separaat toilet. Wilt u één grote kamer? Dan voegt u gewoon twee kamers samen!

Wilt u nog een extra slaapkamer? De tweede verdieping is standaard al voorzien van één slaapkamer. In de technische ruimte is tevens voldoende ruimte voor uw wasmachine en eventuele wasdroger. Verder is de zolder vrij indeelbaar. Er kan nog een extra kamer gerealiseerd worden.

Het perceel van bouwnummer 75 is 520m² groot. En de tuinoriëntatie is zuidoost.

Kaart

Foto's

Brochure

Vestiging Papendrecht
Veerweg 139
3351 HC Papendrecht papendrecht@waltmann.com 078 644 21 10 0184 64 77 55

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Makelaars