Albrechtplein 21 3361 VE • Sliedrecht

Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21
Albrechtplein 21

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte168 m²
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1926
Statusverkocht
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)3

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een voormalige slagerij met bovenwoning waarbij de begane grond is verdeeld in een winkelruimte met daarachter een werkplaats met opslagmogelijkheden en koelcellen. Boven de bedrijfsruimte (slagerij) is een ruime moderne bovenwoning verdeeld over twee bouwlagen aanwezig met een aantal buitenruimten, 4 slaapkamers, woonkamer, keuken, wasruimte en badkamer. De woning heeft een separate entreemogelijkheid ten opzichte van de bedrijfsruimte. Dit object ligt op een hele leuke locatie, nabij het centrum met gedeeltelijk uitzicht op rivier ‘De Merwede’ in wijk ‘Oude Uitbreiding’ van Sliedrecht.

De begane grond bestaat uit een kleinschalige winkelruimte, met eigen entree, waar aansluitend een verwerkingsruimte en werkplaats met magazijn en een viertal koel-/vriescellen zich bevinden. Ook heeft de begane grond een eigen buitenruimte met berging, kantine, toiletvoorziening en twee kelders: een van circa 17 m² met deur en vaste trap en een van circa 9 m² met een luik in de vloer als toegang.

Boven het bedrijfsgedeelte is een keurig verzorgde bovenwoning, bereikbaar via een eigen entree. Deze woning heeft op de eerste verdieping twee mogelijkheden voor buitenverblijven (waarvan 1 een ruim dakterras). Tevens beschikt de woning over een gesloten complete keuken met eetgedeelte en diverse inbouwapparatuur, wasruimte met aansluitingen voor droger en wasmachine, badkamer met bad, wastafel en hangend toilet, L-vormige woonkamer met ruime zitmogelijkheden en een slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn nog 3 slaapkamers en een extra buitenruimte aanwezig.

De keuken is in L-vorm geplaatst en is voorzien van een inductie kookplaat (5 pits), magnetron, hete lucht oven, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en afzuigkap. De vloer in de keuken is van pvc.

De wanden zijn grotendeels voorzien van glad stuukwerk en gedeeltelijk met behang, de vloeren zijn voorzien van pvc, laminaat in lichte kleurstelling en op de overloop op de tweede verdieping ligt tapijt. De plafonds van de eerste verdieping zijn glad (gestuukt) afgewerkt (met inbouwspots op diverse plaatsen) en op de tweede verdieping van gipsplaten. Aan de voorzijde van deze locatie is een vrij uitzicht en in de straat (directe omgeving) zijn voldoende parkeergelegenheden.

Informatie gemeente Sliedrecht:
Sliedrecht is een dorp dat slingert langs de rivier 'Beneden Merwede'. Het ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch en heeft ook binnen de gemeentegrenzen veel groen. Mooi aan Sliedrecht is het dorpse karakter. De inwoners van Sliedrecht staan voor elkaar klaar en respecteren de ander. Ook als die ander een andere levensovertuiging heeft. Sliedrecht heeft bovendien veel winkel- en vrijetijdsvoorzieningen, waarvan ook omliggende dorpen gebruik maken.

Locatie:
Gelegen op een centrale prominente ligging in het centrum van Sliedrecht wijk 'Oude Uitbreiding'. Deze locatie ligt tegen de winkelpromenade 'De Kerkbuurt', op loopafstand van een aantal kerken en is goed bereikbaar, via fiets, auto en openbaar vervoer. Rustig, kindvriendelijk gelegen en op loopafstand van de winkels, scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer. De aanlegsteiger van de Waterbus met verbindingen binnen de Drechtsteden en Rotterdam licht aan de overzijde.

Parkeren:
Langs de openbare weg is in directe omgeving voldoende parkeergelegenheid.

Afmetingen:
Begane grond circa 145 m²
Woning circa 130 m²
Twee kelderruimtes circa 26 m² (17m² en 9 m²)

Bouwaard:
Een traditioneel gebouwde een op staal gefundeerde bedrijfsruimte met bovenwoning waarvan de gevels zijn gemetseld de kozijnen van hout zijn met dubbel glas. De begane grond vloer is van beton en de vloeren van de eerste en de twee verdieping zijn van hout. De daken zijn plat en voorzien van bitume en terrastegels.

Indeling / oppervlakte:
Begane grond:
Winkelruimte: 4,95 x 9,06 meter circa 45,00 m²;
Berging: 4,00 x 2,47 meter circa 10,00 m²;
Werkplaats: 6,69 x 6,13 meter circa 41,00 m²;
Koelcellen: 5,16 x 4,80 meter circa 25,00 m²;
Kantine: 4,50 x 2,30 meter circa 10,35 m²;
Overige ruimte: circa 14,00 m².

Winkel, verwerkingsruimte, werkplaats, koelcellen, magazijnruimte, kantine, pantry, toilet, buitenruimte.

1e verdieping:
Overloop: circa 7,00 m²;
Keuken: 3,20 x 4,70 meter circa 15,04 m²;
Wasruimte: 2,00 x 2,00 meter circa 4,00 m²;
Badkamer 2,00 x 2,70 meter circa 5,40 m²;
Woonkamer 4,00 x 2,50 meter circa 28,24 m²;
4,25 x 3,45 meter
2,75 x 1,30 meter
Slaapkamer: 5,00 x 4,00 meter circa 20,00 m²;
Buitenruimte bij keuken: circa 11,75 m²;
Buitenruimte dakterras 5,80 x 4,20 meter circa 34,35 m²;
3,70 x 2,70 meter

2e verdieping:
Slaapkamer 1: 2,63 x 2,89 meter circa 7,60 m²;
Slaapkamer 2: 2,50 x 4,50 meter circa 11,25 m²;
Slaapkamer 3: 2,41 x 4,50 meter circa 10,85 m²;
Buitenruimte: 4,50 x 4,20 meter circa 18,90 m²;

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend op basis van plattegrondtekeningen. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Buitenruimte / dakterras:
- Voorzien van een vorstvrije buitenkraan;
- voorzien van houten vlonders;
- berging;
- elektra;
- balustrade van aluminium mat glas.

Bouwjaar:
1926.

Verwarming:
Door middel van een cv installatie van het bouwjaar 2007, Nefit, met radiatoren waarvan in de woonkamer de radiatoren voorzien zijn van een radiatorombouw.

Warm watervoorziening:
Via cv installatie, combi ketel.

Elektrische installatie:
Standaard met uitbreiding ten behoeve van voormalige bedrijfsactiviteiten als slagerij. Deze uitbreiding is op dit moment teruggezet naar de basisstand daar de bedrijfsactiviteiten van de slagerij zijn gestaakt.

Overige:
Op diverse plaatsen zijn voor de kozijnen rolluiken geplaatst, handbedienbaar;
Op diverse plaatsen zijn voor de te openen ramen horren geplaatst.

Vraagprijs:
€ 385.000,-- kosten koper.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Sliedrecht
Sectie G
Nummer 1438 en 1439
Grootte 108 m² en 60 m²

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Woongebied 2016’ vastgesteld op 26 januari 2016 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘detailhandel’ heeft. De voor ‘detailhandel’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: Algemeen De voor ‘Detailhandel’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel, met uitzondering van een supermarkt; b. wonen, uitsluitend op de verdiepingen; c. bij deze bestemming horende ontsluitingen en voorzieningen, zoals verhardingen, groenvoorzieningen, water en waterhuishoudkundige voorzieningen, nutsvoorzieningen en (gebouwde) parkeervoorzieningen. Specifiek Ter plaatse van de aanduiding: a. ‘dienstverlening’ zijn de in 7.1 bedoelde gronden mede bestemd voor dienstverlening; b. 'horeca' zijn de in 7.1 bedoelde gronden mede bestemd voor horeca behorende tot categorie 3; c. 'kantoor' zijn de in 7.1 bedoelde gronden mede bestemd voor kantoor; d. 'specifieke vorm van detailhandel - rijwielhandel' zijn de in 7.1 bedoelde gronden tevens bestemd voor een rijwielhandel met bijbehorende fietsenwerkplaats; e. 'supermarkt' zijn de in 7.1 bedoelde gronden mede bestemd voor een supermarkt.

Aanvaarding:
In overleg.

Algemeen:
Het betreft een voormalige slagerij met bovenwoning waarbij de begane grond is verdeeld in een winkelruimte met daarachter een werkplaats met opslagmogelijkheden en koelcellen. Boven de bedrijfsruimte (slagerij) is een ruime moderne bovenwoning verdeeld over twee bouwlagen aanwezig met een aantal buitenruimten, 4 slaapkamers, woonkamer, keuken, wasruimte en badkamer. De woning heeft een …

Lees meer

Streetview

Kaart

Foto's

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting