Aventurijn 816 3316 LB • Dordrecht

Aventurijn 816
Aventurijn 816
Aventurijn 816
Aventurijn 816
Aventurijn 816
Aventurijn 816
Aventurijn 816
Aventurijn 816
Aventurijn 816
Aventurijn 816

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal110 m²
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2011
Statusverkocht

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een bedrijfsunit bestaande uit bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de 1e verdieping. Aan de overzijde van de bedrijfsunit is 1 gemarkeerde parkeerplaats gelegen.

Informatie gemeente Dordrecht:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
Het bedrijfsobject is gelegen op bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht. Door de diversiteit aan bedrijfsactiviteiten en het georganiseerde parkmanagement is er sprake van een hoogwaardig bedrijventerrein. Tevens is er door de aanwezigheid van diverse buslijnen een goede verbinding met het openbaar vervoer. Het bedrijventerrein heeft een uitstekende bereikbaarheid en ligt vrijwel direct aan de op- en afritten van de rijksweg A16 (Europoort-Rotterdam-Breda-Antwerpen en de provinciale weg N3 (Papendrecht-Dordrecht).

Parkeren:
1 parkeerplaats.

Afmetingen:
Bedrijfsruimte circa 55 m²
Entresol 1e verdieping circa 55 m²

Bouwaard:
- onderheide betonfundering;
- onderheide betonnen vloer op de begane grond;
- opgebouwd uit een staalconstructie;
- hardhouten kozijnen voorzien van dubbel glas;
- dak-/gevelisolatie.

Opleveringsniveau:
- 4,2 meter hoge overheaddeur (handbediend);
- meterkast;
- vloerbelasting begane grond 1.000 kg/m²;
- CV installatie in combinatie met radiatoren;
- betegelde toiletruimte voorzien van een wasbak;
- houten trap naar verdieping;
- systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- scheidingswanden;
- afgewerkte verdiepingsvloer;
- pantry.

Bouwjaar:
2011.

Verwarming:
Centrale verwarming.

Warm watervoorziening:
Boiler in de pantry.

Elektrische installatie:
Standaard.

Vraagprijs:
€ 99.950,-- kosten koper exclusief BTW.

Bijdrage VVE:
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen van het bedrijfsverzamelcomplex, waaronder het buitenterrein, is een Vereniging van Eigenaren opgericht.
De bijdrage van de Vereniging bedraagt circa € 80,-- per maand exclusief BTW.

Onderhoud 2018
Na de bouwvak worden er groot onderhoud werkzaamheden aan het pand uitgevoerd. Alle triplex delen op het pand worden vervangen door Trespa delen. De glasplaten worden daar waar nodig vervangen en het schilderwerk wordt vernieuwd. Tevens wordt het dak schoongemaakt en het onkruid verwijderd.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Dordrecht
Sectie V
Nummer 1124
Grootte 110 m²

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Dordtse Kil’ vastgesteld op 25 juni 2013 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘bedrijf’ en ‘waarde- archeologie 2’ heeft. De voor ‘bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven in de milieucategorie tot en met 4.2 in de lijst van bedrijfsactiviteiten. De voor ‘waarde- archeologie 2’ aangewezen gronden zijn behalve voor de andere daar voorkomende bestemmingen, mede bestemd voor het behoud van en de bescherming van de ter plaatse aanwezige archeologische waarden.

Aanvaarding:
In overleg.

Algemeen:
Het betreft een bedrijfsunit bestaande uit bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de 1e verdieping. Aan de overzijde van de bedrijfsunit is 1 gemarkeerde parkeerplaats gelegen.

Informatie gemeente Dordrecht:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordr…

Lees meer

Streetview

Kaart

Foto's

Video

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting