H.A. Lorentzstraat 7A 3331 EE • Zwijndrecht

H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
H.A. Lorentzstraat 7A
zwijndrecht

€ 225.000,- k.k.

Afdrukken

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 225.000,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1959
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte105 m²
Perceeloppervlakte420 m²
Inhoud310 m³
Inpandigeruimte18 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan drukke weg
Tuintuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte18 m²

Omschrijving

LET OP! DE GENOEMDE VRAAGPRIJS BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS. DIT BETEKENT DAT U WORDT UITGENODIGD OM VANAF DIT BEDRAG EEN BIEDING UIT TE BRENGEN.

Unieke kans! Deze half-vrijstaande bedrijfswoning met inpandige bedrijfs- en kantoorruimte biedt diverse gebruiksmogelijkheden en is gelegen op een ruim perceel met een uitstekende bereikbaarheid. Binnen het vigerende bestemmingsplan is er sprake van een functie-aanduiding categorie 3.1 en ‘Bedrijfswoning’ waardoor wonen en werken gecombineerd kunnen worden.

De bedrijfswoning heeft een sfeervolle, praktische indeling en beschikt over een beschutte en royale tuin rondom. De garage is thans in gebruik als bergruimte maar kan aangewend worden als bedrijfsruimte. Eventueel kan een gedeelte van de bedrijfswoning aangewend worden als kantoorruimte. Het is niet mogelijk om uitsluitend te wonen op deze locatie. Er dient te allen tijde een combinatie gemaakt te worden met een bedrijfsactiviteit zoals opgenomen in het bestemmingsplan.

Informatie gemeente:
Zwijndrecht is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 44.000 inwoners. Veel toonaangevende bedrijven en tevens wereldspelers zoals Heerema, Sime Darby Unimills, Van Leeuwen Buizen en Scheepswerf Kooiman zijn in Zwijndrecht gevestigd. De maritieme maakindustrie is onlosmakelijk met Zwijndrecht verbonden en levert een grote bijdrage aan de Zwijndrechtse economie. Samen met een omvangrijk MKB is er sprake van een hecht cluster, zowel op het gebied van toeleveranties als innovaties en opleidingsfaciliteiten voor personeel.

Zwijndrecht maakt onderdeel uit van de Drechtsteden. De regio Drechtsteden, ‘samen stad aan het water’, is gelegen aan de zuidzijde van de Randstad en bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. De ligging aan de achterlandverbindingen A16 (Rotterdam-Antwerpen)/A15 (Nijmegen-Rotterdam), de beschikbaarheid van de Dordtse zeehaven en watergebonden bedrijventerreinen maken de regio tot een uitstekende vestigingslocatie voor maritieme en logistieke bedrijfsactiviteiten. De regio Drechtsteden beschikt daarbij over een divers aanbod van bestaande en nieuwe werklocaties.

Locatie:
Het object is gelegen tegenover de op- en afrit van de rijksweg A16 richting Rotterdam. De op- en afrit van de rijksweg A16 richting Breda-Antwerpen is op zeer korte afstand gelegen. Voorts is op loopafstand het treinstation van Zwijndrecht gelegen.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn twee parkeerplaatsen aanwezig. Het is mogelijk om dit aantal uit te breiden. In de directe omgeving zijn diverse openbare, gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Indeling/ opleveringsniveau:
Royale entree/hal (circa 8m²) voorzien van een fraaie natuurstenen vloer, badkamer (circa 4m²) voorzien van een toilet, doucheruimte, wasbak en geheel betegeld, woonkamer (circa 44m²) voorzien van een sierhaard, houtenvloer en deels zonwering aan de buitenzijde, open keukenopstelling (crica 5m²) voorzien een houtenvloer van 4-pits gasfornuis, afzuigkap, wasbak met kraan, vaatwasser, koel- vriescombinatie en een oven, kelder op stahoogte (crica 5m²) hier is de cv-installatie (Nefit Ecomline HR) opgesteld, slaapkamer 1 (circa 14m²) voorzien van airconditioning (Alasha), een vaste kast en laminaat vloer, slaapkamer 2 (circa 10m²) voorzien van laminaat, inpandige werkruimte/garage (circa 21m²) voorzien van een houten kantel deur, tuinhuis/werkruimte (circa 12m²). De bedrijfswoning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing.

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse en informatie verkregen via www.bagviewer.nl. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Koopsom:
Het is mogelijk om een bieding uit te brengen vanaf € 225.000,-- kosten koper. Biedingen onder voornoemd bedrag worden niet in behandeling genomen.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Corridor’ dat door de Raad is vastgesteld op 18 juni 2013 waaruit blijkt dat er sprake is van een enkelbestemming ‘Bedrijf’ en een functie-aanduiding ‘Bedrijfswoning’ en ‘Bedrijf tot en met categorie 3.1.’ Nadrukkelijk wijzen wij u erop dat het niet is toegestaan om uitsluitend op deze locatie te wonen maar dat er sprake is van een bedrijfswoning. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de gemeente Zwijndrecht. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Offerte:
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid:
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Streetview

Kaart

Foto's

Video

Vestiging Zwijndrecht
Laan van Walburg 8
3332 GJ Zwijndrecht zwijndrecht@waltmann.com 078 620 57 77

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2018 Waltmann Makelaars