Baanhoek West Kavel B ong 3363 LB • Sliedrecht

Baanhoek West Kavel B ong
Baanhoek West Kavel B ong
Baanhoek West Kavel B ong
Baanhoek West Kavel B ong
Baanhoek West Kavel B ong
Baanhoek West Kavel B ong
Baanhoek West Kavel B ong

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 348.150,- v.o.n.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte1266 m²
Bouw
Hoofdbestemmingbouwgrond
Bouwvormn.v.t.
Huidige bestemmingbouwgrond
Huidiggebruikbouwgrond
Statusbeschikbaar

Omschrijving

Algemeen:
Op het nieuw in ontwikkeling zijnde bedrijvenpark ‘ Baanhoek West’ te Sliedrecht zijn een aantal bedrijfspercelen gelegen waarvan er nog 1 beschikbaar is. De nieuwbouwlocatie ‘Baanhoek West’ grenst aan de gemeente Papendrecht met de wijken ‘Oostpolder’ en het ‘Land van Matena’. Het bedrijfsperceel is bestemt voor de ontwikkeling van één hoogwaardige bedrijfsgebouw.

Het bedrijventerrein is kwalitatief goed ontworpen en wordt zeer verzorgd aangelegd.

Gemeente Sliedrecht:
Sliedrecht is een dorp dat slingert langs de rivier 'Beneden Merwede'. Het ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch en heeft ook binnen de gemeentegrenzen veel groen. Mooi aan Sliedrecht is het dorpse karakter. De inwoners van Sliedrecht staan voor elkaar klaar en respecteren de ander. Ook als die ander een andere levensovertuiging heeft. Sliedrecht heeft bovendien veel winkel- en vrijetijdsvoorzieningen, waarvan ook omliggende dorpen gebruik maken.

Locatie:
Het bedrijventerrein ligt tussen de gemeente Sliedrecht en Papendrecht ter hoogte van afslag 24 Sliedrecht-West en zal deel uitmaken van de nieuwe wijk Baanhoek – West in de zone van de Rijksweg A15 en wijkontsluitingsweg. Deze wijk ligt tussen de dijk Baanhoek Sliedrecht en de Rijksweg A15 en is volop in ontwikkeling.

De ligging van dit bedrijventerrein is enerzijds grenzend aan de A15 nabij de westelijke ontsluiting van Sliedrecht en anderzijds grenzend aan de ontsluitingsweg ‘Ouverture’. Het grondvlak bestaat uit een langgerekte ondiepe strook tussen deze verkeersroutes. Bovendien wordt het bedrijventerrein doorsneden door de op en afritten van de Rijksweg A15. Dit bedrijventerrein zou de mogelijkheid bieden voor de huisvesting van 6 tot 10 bedrijven, afhankelijk van hoe de kavelverdeling zal plaatsvinden.

Direct naast het bedrijventerrein is een treinstation van Sliedrecht Baanhoek met een goede verbinding tussen Dordrecht en Geldermalsen. Door de ligging is deze locatie zowel met de auto als per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Parkeren:
De parkeerbehoefte van de bedrijven dienen gerealiseerd te worden op eigen terrein waarbij het geldende afspraken kader geldt als parkeernorm.

Afmetingen:
Kavel A circa 4.077 m² verkocht
Kavel B circa 1.266 m² beschikbaar
Kavel H circa 1.861 m² onder optie

Bouwvoorschriften:
De bebouwing dient zodanig gesitueerd te worden, dat ten aanzien van het verkeerslawaai van de A15 een maximale afschermende werking ontstaat voor het ten zuiden van de bestemming gelegen woongebied, waarbij de volgende uitgaanspunten gelden:
- Situering van de gebouwen aan de noordzijde van de bestemming;
- een zo gesloten mogelijk bebouwingsfront;
- een minimum hoogte van de bebouwing van ten minste 2 bouwlagen;
- een situering van de parkeervoorzieningen aan de zuidzijde van de bebouwing;
- de hoogte mag niet meer bedragen dan 15 meter en niet minder dan 6 meter;
- de uitwerking moet passen binnen de geldende afspraken met betrekking tot waterhuishoudkundige aspecten, het één en ander in overleg met de waterbeheerder.

Bestemming:
De voor ‘Bedrijventerrein – Uit te werken’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. Bedrijfsdoeleinden in de milieucategorieën 1 t/m 4;
b. Kantoren, bedrijfsgebonden, mits in combinatie met bedrijfsruimte op basis van 50 – 50%, met een maximum van 2.000 m²;
c. Kleinschalige zelfstandige kantoorruimte is toegestaan ten behoeve van de zakelijke dienstverlening met een lokaal verzorgend karakter tot een bedrijfsvloeroppervlakte van ten hoogste 500 m² per vesting, mits de ladder voor duurzame verstedelijking is toegepast;
d. Één horecavestiging tot de categorie 1 t/m 4, kavel C, D en E zijn hiervoor bestemd;
e. Wegen;
f. Voet- en fietspaden;
g. Parkeervoorzieningen;
h. Groenvoorzieningen;
i. Straatmeubilair;
j. Ter plaatse van aanduiding specifieke vorm van water – duiker tevens voor een duiker;
k. Water en waterhuishoudkundige voorzieningen;
l. Nutsvoorzieningen;
m. Bedrijfswoningen zijn niet toegestaan;

Koopsommen:
Kavel A verkocht
Kavel B € 275,--
Kavel H onder optie
Bovenstaande bedrag is per m² vrij op naam exclusief BTW.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Sliedrecht
Sectie A
Nummers 3922, 3924, 3926 en 3930

Aanvaarding:
In verband met dat het oostelijk deel, kavels F, G en H nog moeten worden voorbelast moet rekening gehouden worden met een levertijd 9 tot 12 maanden. De kavels A, B, C, D en E kunnen per 9 maanden worden aanvaard en geleverd.

Algemeen:
Op het nieuw in ontwikkeling zijnde bedrijvenpark ‘ Baanhoek West’ te Sliedrecht zijn een aantal bedrijfspercelen gelegen waarvan er nog 1 beschikbaar is. De nieuwbouwlocatie ‘Baanhoek West’ grenst aan de gemeente Papendrecht met de wijken ‘Oostpolder’ en het ‘Land van Matena’. Het bedrijfsperceel is bestemt voor de ontwikkeling van één hoogwaardige bedrijfsgebouw.

Het…

Lees meer

Streetview

Foto's

Video

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting