Kerkbuurt 100 3361 BK • Sliedrecht

Kerkbuurt 100
Kerkbuurt 100
Kerkbuurt 100
Kerkbuurt 100
Kerkbuurt 100
Kerkbuurt 100
Kerkbuurt 100

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ verhuurd,- k.k.
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte105 m²
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1906-1930
Statusverhuurd
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)2

Omschrijving

Algemeen:
Een op een hoek gelegen leuke winkelruimte met een kleinschalige magazijnruimte heeft een speels karakter door het kleine niveauverschil in de begane grond vloer. De winkelruimte is voorheen gebruik als verkooppunt voor vrijetijdskleding maar is geschikt voor diverse doeleinden.

Gemeente Sliedrecht:
Sliedrecht is een dorp dat slingert langs de rivier 'Beneden Merwede'. Het ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch en heeft ook binnen de gemeentegrenzen veel groen. Mooi aan Sliedrecht is het dorpse karakter. De inwoners van Sliedrecht staan voor elkaar klaar en respecteren de ander. Ook als die ander een andere levensovertuiging heeft. Sliedrecht heeft bovendien veel winkel- en vrijetijdsvoorzieningen, waarvan ook omliggende dorpen gebruik maken.

Locatie:
In het centrum van Sliedrecht aan een gezellige autovrije winkelstraat, ‘De Kerkbuurt’. Deze winkelstraat geeft een diversiteit aan winkels en heeft nog een authentiek dorps karakter. Zowel aan de achterzijde als aan de overzijde zijn ruime parkeervoorzieningen aanwezig waar de consument zonder kosten kan parkeren.

Parkeren:
Direct nabij openbare parkeergelegenheid.

Afmetingen:
Winkelruimte circa 90 m²;
Magazijnruimte circa 15 m².

Bouwaard:
- Traditioneel gebouwd;
- houten vloer;
- gemetselde gevels, gedeeltelijk voorzien van gevelbeplating in antrachiete kleurstelling;
- aluminium gevelpui met dubbele openslaande deuren met dubbel glas;
- houten kapconstructie;
- bitumineuze dakbedekking.

Opleveringsniveau:
- Houten vloer met niveauverschil;
- wanden gesausd en gedeeltelijk voorzien van tegels en gebikte gevelsteen;
- balkenplafond met verlichtingspunten voor het aanbrengen van verlichting;
- toilet;
- pantry;
- brede gevel voor goede etalage presentatie;
- luchtgordijn bij entree.

De foto’s geven een beeld van de winkelruimte zoals deze in gebruik is geweest bij de vorige huurder. Een aantal van deze voorzieningen worden ook door vorige huurder verwijderd of zijn in overleg met vorige huurder over te nemen.

Bouwjaar:
1910.

Verwarming:
CV installatie met radiatoren.

Warm watervoorziening:
Boiler in de pantry.

Elektrische installatie:
Standaard.

Huurprijs:
€ 1.250,-- per maand exclusief BTW.

Vraagprijs:
€ 175.000,-- kosten koper geen BTW.

Reclamebelasting:
Vanaf 01 februari 2018 geldt voor alle ondernemers welke actief en gevestigd zijn aan de Kerkbuurt te Sliedrecht een bijdrage in de vorm van reclamebelasting. Hier dient u al toekomstig ondernemer aan de winkelpromenade rekening mee te houden. Voor nadere informatie hierover kunt u contact opnemen met de voorzitter van de winkeliersvereniging De Kerkbuurt de heer Eddy Hoogendoorn.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Sliedrecht
Sectie H
Nummer 8421
Grootte 1 a 83 ca

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Kerkbuurt-Oost’ vastgesteld op 28 oktober 2014 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘centrum’ en ‘waarde’ heeft.
De voor ‘waarde’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel, met dien verstande dat een supermarkt uitsluitend is toegestaan ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt'; b. dienstverlening; c. horeca van categorie 2 t/m 4, met uitzondering van de gronden ter plaatse van de aanduiding 'horeca uitgesloten'; d. kantoren; e. wonen (inclusief aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten) op de verdiepingen en bijbehorende entrees en bergingen op de begane grond; f. zorgvoorzieningen, zoals medische praktijken, klinieken en dagverblijven, consultatiebureaus en kinderopvang; g. ter plaatse van de aanduiding 'garagebox': uitsluitend garageboxen; h. ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 5': tevens horeca van categorie 5, met dien verstande dat ter plaatse van de aanduiding 'horeca' horeca van categorie 5 uitsluitend op de bovenste verdieping is toegestaan; i. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - 1': tevens een bedrijfsactiviteit met de SBI-code 18129, uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'functiemenging'; j. ter plaatse van de aanduiding 'sportzaal': tevens een sportzaal; k. ter plaatse van de aanduiding 'wonen': tevens wonen (inclusief aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten) op de begane grond; l. bij deze bestemming behorende voorzieningen zoals: wegen en paden, tuinen, groenvoorzieningen en parkeervoorzieningen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
De onroerende zaak is ouder dan 30 jaar. De eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld worden zijn aanzienlijk lager dan bij nieuwe objecten. Bepaalde genoemde voorzieningen kunnen vanwege ouderdom eventuele mankementen hebben.

Algemeen:
Een op een hoek gelegen leuke winkelruimte met een kleinschalige magazijnruimte heeft een speels karakter door het kleine niveauverschil in de begane grond vloer. De winkelruimte is voorheen gebruik als verkooppunt voor vrijetijdskleding maar is geschikt voor diverse doeleinden.

Gemeente Sliedrecht:
Sliedrecht is een dorp dat slingert langs de rivier 'Beneden Merwede'. Het ligt op e…

Lees meer

Streetview

Kaart

Foto's

Video

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting