Grotekerksplein 5 3311 CC • Dordrecht

Grotekerksplein 5
Grotekerksplein 5
Grotekerksplein 5
Grotekerksplein 5
Grotekerksplein 5
Grotekerksplein 5
Grotekerksplein 5

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ 550,- p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte54 m²
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1531
Statusbeschikbaar
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een bijzondere atelier, kantoor-/bedrijfsruimte op de begane grond gelegen in een monumentaal pand aan de voet van de Grote Kerk in het historisch centrum van Dordrecht.

Gemeente Dordrecht:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
Gunstig gelegen in het historische centrum van Dordrecht aan de voet van de bekende Grote Kerk. Openbaar vervoer is aanwezig middels een bushalte aan de overkant van de weg. Rijksweg A16 met op- en afritten bereikbaar op enkele autominuten.

Parkeren:
Betaald parkeren in de directe omgeving en in de nabij gelegen parkeergarages.

Afmetingen:
circa 54 m².

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Opleveringsniveau:
- Gezamenlijke entree;
- open ruimte;
- eenvoudige pantry met watervoorziening;
- houten vloer;
- elektra voorzieningen;
- veel daglicht toetreding;
- eigen toiletruimte.

Bouwjaar:
1531.

Verwarming:
CV-installatie in combinatie met radiotoren.

Warm watervoorziening:
Niet van toepassing.

Elektrische installatie:
Standaard.

Huurprijs:
€ 550,-- per maand exclusief BTW

Servicekosten:
€ 62,-- per maand exclusief BTW

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Historische Binnenstad’ vastgesteld op 22 februari 2011 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘gemengd’ en ‘Waarde-Archeologie’ en ‘Waarde-Beschermd Stadsgezicht’ heeft. De beschikbare ruimte dient te worden gebruik als kantoorruimte.

Aanvaarding:
In overleg.

Algemeen:
Het betreft een bijzondere atelier, kantoor-/bedrijfsruimte op de begane grond gelegen in een monumentaal pand aan de voet van de Grote Kerk in het historisch centrum van Dordrecht.

Gemeente Dordrecht:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel u…

Lees meer

Streetview

Kaart

Foto's

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2018 Waltmann Bedrijfshuisvesting