Leerparkpromenade 52 3312 KW • Dordrecht

Leerparkpromenade 52
Leerparkpromenade 52
Leerparkpromenade 52
Leerparkpromenade 52
Leerparkpromenade 52

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte90 m²
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2016
Statusverhuurd
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een zelfstandige winkelruimte gelegen op het in ontwikkeling zijnde totaalproject ‘Nieuw Land van Valk’ te Dordrecht. De directe omgeving wordt gevormd door drie deelgebieden, bestaande uit Het Leerpark, Valkhorst en Valkzicht. De deelgebieden worden gekenmerkt door de combinatie van onderwijs gerelateerde activiteiten, wonen en commerciële activiteiten. In de omgeving is sprake van een gevarieerd en compleet winkelaanbod. Direct naast de winkelruimte zijn een Plus Supermarkt, bloemenwinkel en een vintage kledingzaak gevestigd.

Informatie gemeente:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
Het in ontwikkeling zijnde ‘Nieuw Land van Valk’ te Dordrecht. De locatie is goed bereikbaar vanaf de rondweg N3 met goede verbinding naar rijkswegen A15 en A16. Op vijf minuten fietsafstand van het Centraal Station met goede busverbindingen.

Parkeren:
In de directe omgeving zijn (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar.

Afmetingen:
Het verhuurbare vloeroppervlakte is circa 90 m².

Opleveringsniveau:
Casco oplevering, naar eigen wens en idee door de huurder in overleg met de verhuurder in te richten. Binnen iedere ruimte is een meterkast geplaatst met afgedopte leidingen voor aansluitingen op de nutsvoorzieningen, afgedopte afvoer voor een aansluiting van toilet en een aansluiting op een afzuigkanaal op een centrale luchtbehandelingsinstallatie, waar de huurders zelf op aan dienen aan te sluiten. Echter deze installatie is niet bedoeld voor afzuiging van een keukeninstallatie.

Bouwjaar:
2016.

Verwarming:
CV-installatie in combinatie met radiatoren.

Elektrische installatie:
Casco. Afgedopte leidingen in de meterkast.

Huurprijs:
€ 712,50 per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
€ 27,-- per maand exclusief BTW.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘2e herziening bestemmingsplan Leerpark’ waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Gemengd-1’ heeft. De hiervoor aangewezen gronden zijn bestemd om te worden gebruikt voor leerbedrijven, winkelleerbedrijven, maatschappelijk in de vorm van voorgezet onderwijs, een kinderopvang en een bibliotheek en kantoren. Op de onderhavige locatie is de functieaanduiding ‘wonen’ uitgesloten.

Tevens is er spraken van een dubbelbestemming ‘Waarde- Archelogie 3’. De hiervoor aan aangewezen gronden zijn, behalve voor de andere daar voorkomende bestemmingen, mede bestemd voor het behoud van en de bescherming van de ter plaatse aanwezige archeologische waarden.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar.

Algemeen:
Het betreft een zelfstandige winkelruimte gelegen op het in ontwikkeling zijnde totaalproject ‘Nieuw Land van Valk’ te Dordrecht. De directe omgeving wordt gevormd door drie deelgebieden, bestaande uit Het Leerpark, Valkhorst en Valkzicht. De deelgebieden worden gekenmerkt door de combinatie van onderwijs gerelateerde activiteiten, wonen en commerciële activiteiten. In de omgeving i…

Lees meer

Streetview

Foto's

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting