Markettenweg 4A 3314 JE • Dordrecht

Markettenweg 4A

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal149 m²
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1941
Statusverhuurd

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een zelfstandige bedrijfsruimte gelegen op de begane grond van een wooncomplex. De bedrijfsruimte is voorzien van een toilet, kantoor, buitenruimte, openslaande deuren, vloer voorzien van betontegels en verlichting.

Gemeente:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
De bedrijfsruimte is gelegen achter het Centraal Station van Dordrecht in de woonwijk Krispijn. De bereikbaarheid is goed te noemen. De rijkswegen A15 en A16 zijn op enkele autominuten afstand gelegen. Het stadscentrum van Dordrecht is op enkele minuten lopen gelegen.

Parkeren:
In de directe omgeving is gratis, openbare parkeergelegenheid.

Afmetingen:
Vloeroppervlakte:

• Bedrijfsruimte: ca. 114 m²
• Buitenruimte: ca. 35 m²
• Totaal: ca. 149 m²

De bovenstaande oppervlakten zijn opgemeten aan de hand van ter beschikking gestelde tekeningen, doch deze oppervlakten kunnen niet worden aangemerkt als “verhuurbare oppervlakte” zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Huurprijs:
€ 625,-- per maand. Er is geen BTW van toepassing.

Servicekosten:
Er zijn meters aanwezig voor water en elektra. Een gasaansluiting is niet aanwezig maar behoort eventueel tot de mogelijkheden.

Bouwjaar:
1941.

Aanvaarding:
Op korte termijn mogelijk.

Huurtermijn:
In overleg te bepalen.

Algemeen:
Het betreft een zelfstandige bedrijfsruimte gelegen op de begane grond van een wooncomplex. De bedrijfsruimte is voorzien van een toilet, kantoor, buitenruimte, openslaande deuren, vloer voorzien van betontegels en verlichting.

Gemeente:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid…

Lees meer

Streetview

Kaart

Foto's

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting