Hof van Holland 64 3332 EH • Zwijndrecht

Hof van Holland 64
Hof van Holland 64
Hof van Holland 64
Hof van Holland 64
Hof van Holland 64
Hof van Holland 64

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m2/p/j
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte116 m²
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1971-1980
Statusverhuurd
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een winkelruimte centraal gelegen in het overdekte winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht. Het winkelcentrum beschikt over een zeer gevarieerd aanbod van winkels en horeca en een wekelijkse, levendige markt op het omliggende terrein. Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig en gratis!

In 1973 opende Winkelcentrum Walburg haar deuren en in de loop der jaren is het uitgebreid en gerenoveerd. De uitbreiding van het oorspronkelijke winkelcentrum heeft begin jaren tachtig plaatsgevonden. In de jaren negentig is het winkelcentrum volledig overdekt en wederom gerenoveerd. In Walburg is een gevarieerd aanbod van circa 100 winkels te vinden. Van een kleine speciaal zaak en een lunchroom tot de (inter)nationale retailer en een XL supermarkt: Albert Heijn, Jumbo, Hema, Ici Paris XL, Hans Anders, Eyewish, Kruidvat, Actiesport, Etos, Vero Moda, T-Mobile, Vodafone, KPN, WE, Hunkemoller, Big Bazar, Xenos enz.

Investeren in de toekomst:
Binnen het winkelcentrum zijn de eigenaren collectief voornemens om de faciliteiten binnen het winkelcentrum te verbeteren. In de bijlage bij deze omschrijving is een presentatie toegevoegd waarin de verbouwingsonderdelen middels visuals worden toegelicht. De renovatie omvat:

- Het upgraden van de passages door aanpassingen in o.a. de vloeren, verlichting en lichtkoepels;
- Het aanbrengen van stepping stones;
- Het upgraden van entreegebieden;
- Het opwaarderen van de buitengevel;
- Het aanbrengen van een sprinklerinstallatie in het gehele winkelcentrum;

Samenhangend met de voorgenomen revitalisatie van het winkelcentrum zijn er plannen vanuit de gemeente om het omliggende buitengebied aan te pakken. Deze plannen zijn nog prematuur en niet zeker, doch wel het vermelden waard.

Gemeente Zwijndrecht:
Zwijndrecht is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 44.000 inwoners. Veel toonaangevende bedrijven en tevens wereldspelers zoals Heerema, Sime Darby Unimills, Van Leeuwen Buizen en Scheepswerf Kooiman zijn in Zwijndrecht gevestigd. De maritieme maakindustrie is onlosmakelijk met Zwijndrecht verbonden en levert een grote bijdrage aan de Zwijndrechtse economie. Samen met een omvangrijk MKB is er sprake van een hecht cluster, zowel op het gebied van toeleveranties als innovaties en opleidingsfaciliteiten voor personeel.

Zwijndrecht maakt onderdeel uit van de Drechtsteden. De regio Drechtsteden, ‘samen stad aan het water’, is gelegen aan de zuidzijde van de Randstad en bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. De ligging aan de achterlandverbindingen A16 (Rotterdam-Antwerpen)/A15 (Nijmegen-Rotterdam), de beschikbaarheid van de Dordtse zeehaven en watergebonden bedrijventerreinen maken de regio tot een uitstekende vestigingslocatie voor maritieme en logistieke bedrijfsactiviteiten. De regio Drechtsteden beschikt daarbij over een divers aanbod van bestaande en nieuwe werklocaties.

Parkeren:
De volledige parkeervoorziening rondom het winkelcentrum is gratis.

Afmetingen:
De winkelruimte heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van circa 116 m².

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd waarbij er sprake is van een casco verhuur.

Huurprijs:
€ 325,-- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten:
Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs zal door verhuurder een verrekenbaar voorschot van € 650,-- exclusief BTW per kwartaal worden berekend als bijdrage aan de Vereniging van Onderhoud van Winkelcentrum Walburg.

Deze kosten hebben o.a. betrekking op het algemeen onderhoud van het winkelcentrum zoals o.a. de schoonmaak van het winkelcentrum, het onderhoud aan alle technische installaties (deuren, sprinklerinstallatie, brandmeldinstallatie en de beveiligingsinstallatie), en de algemene beveiliging van het winkelcentrum (surveillance en camera bewaking).

Bestemming:
Detailhandel.

Aanvaarding:
In overleg.

Algemeen:
Het betreft een winkelruimte centraal gelegen in het overdekte winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht. Het winkelcentrum beschikt over een zeer gevarieerd aanbod van winkels en horeca en een wekelijkse, levendige markt op het omliggende terrein. Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig en gratis!

In 1973 opende Winkelcentrum Walburg haar deuren en in de loop der jaren is het uitgebr…

Lees meer

Streetview

Kaart

Foto's

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting