Groenmarkt 203205 3311 BD • Dordrecht

Groenmarkt 203205

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte187 m²
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1715
Statusverhuurd
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Omschrijving

Algemeen:
Deze commerciële ruimte van in totaal circa 187 m² met monumentale gevel betreft het voormalig hoofdbureau van de politie en beschikt over een unieke ligging tegenover het oude stadhuis. In 1998 is het gebouw tijdens een algehele renovatie verbouwd tot commerciële ruimte op de begane grond.

Tevens is er een mogelijkheid om de naastgelegen commerciële ruimte van in totaal circa 134 m² bij de huidige ruimte te betrekken. Zo kan er een commerciële ruimte ontstaan van in totaal circa 321 m2, verdeelt over de Groenmarkt 199, 203 en 205.

Gemeente Dordrecht:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
Het object is gelegen tegenover het oude stadhuis, in het historisch centrum van Dordrecht, nabij het fraaie havengebied en in het kernwinkelgebied.

Parkeren:
Het object is gelegen in een autoluw gedeelte van de binnenstad. Voor het winkelend publiek is het object uitstekend te bereiken. Openbaarvervoer voorzieningen en diverse parkeergarages zijn op loopafstand.

Afmetingen:
Afmetingen Groenmarkt 203-205
Commerciële ruimte ca. 187 m²

Afmetingen Groenmarkt 199
Commerciële ruimte ca. 97 m²
Magazijn en overige ruimte ca. 37 m²

De bovenstaande oppervlakten zijn opgemeten aan de hand van ter beschikking gestelde tekeningen, doch deze oppervlakten kunnen niet worden aangemerkt als “verhuurbare oppervlakte” zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Bouwjaar:
Oorspronkelijke bouwjaar 1715.
Herbouwd/ gerenoveerd in 1998.

Verwarming:
Gedeeltelijk door middel van een cv-installatie in combinatie met radiatoren en deels door middel van een heater.

Elektrische installatie:
Standaard.

Opleveringsniveau:
- centrale entree;
- betegelde toiletruimte;
- pantry met close-in boiler;
- CV installatie met radiatoren;
- heater;
- basisstroomvoorziening;
- aangesloten op nutsvoorzieningen;
- Verlichting.

Huurprijs:
€ 1.750,-- per maand exclusief BTW.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Historische Binnenstad’ vastgesteld op 22 februari 2011 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Gemengd-1’ heeft. Het object kan onder andere worden aangewend als winkelruimte/ kantoorruimte.

Aanvaarding:
In overleg.

Algemeen:
Deze commerciële ruimte van in totaal circa 187 m² met monumentale gevel betreft het voormalig hoofdbureau van de politie en beschikt over een unieke ligging tegenover het oude stadhuis. In 1998 is het gebouw tijdens een algehele renovatie verbouwd tot commerciële ruimte op de begane grond.

Tevens is er een mogelijkheid om de naastgelegen commerciële ruimte van in totaal circa 134 …

Lees meer

Streetview

Foto's

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting