Amstelwijckweg 2A 3316 BB • Dordrecht

Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A
Amstelwijckweg 2A

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ 135,- p/m2/p/j
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte1007 m²
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1920
Statusbeschikbaar
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)4

Omschrijving

Algemeen:
Deze zeer exclusieve ‘Villa Klein Amstelwijck’ wordt als kantoorruimte te huur aangeboden. Deze kantoorruimte is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd.

De villa is gelegen op landgoed ‘Klein Amstelwijck‘, te midden van eeuwenoude bomen op een centrale locatie langs de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen). Het oorspronkelijke landgoed dateert uit de zeventiende eeuw en is vermoedelijk gesticht door de Amsterdamse wapenfabrikant Hendrik Trip (1607-1666). De toegangsbrug van het oude landgoed met daarop het jaartal 1661 is er nog steeds. In 1920 werd op het landgoed de villa gebouwd. Samen met het naastgelegen ‘beddenhuis’ fungeerde deze gebouwen, tijdens de meidagen van 1940, als commandopost van het Nederlandse Leger. Uit deze periode zijn nog diverse bunkers zichtbaar tussen de bomen. Heden en verleden komen hier op een bijzondere manier samen. In 2003 zijn er een tweetal hoogwaardige kantoorvilla’s in een parkachtige setting toegevoegd aan het landgoed waarbij rekening is gehouden met de oorspronkelijke bebouwing. Er is ruimte voor groot- en kleinschalige bedrijven die op een eigentijdse en flexibele manier invulling geven aan hun bijzondere werkomgeving. Diverse (inter-) nationale bedrijven hebben zich reeds gehuisvest op deze bijzondere locatie.

Gemeente Dordrecht:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
De bereikbaarheid per auto is uitstekend, het object is gelegen nabij de op- en afritten van rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen). Voorts is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed te noemen; er zijn diverse busverbindingen (Arriva 4, 7 en 165) op loopafstand, met directe verbindingen naar o.a. centraal station van Dordrecht.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn 26 parkeerplaatsen aanwezig. Deze parkeerplaatsen zullen na rato worden verdeeld over de kantoorlagen bij eventueel deelverhuur. Parkeerplaatsen zijn in overleg te voorzien van laadpalen ten behoeve van het opladen van elektrische auto’s.

Afmetingen:
Voor verhuur zijn de volgende ruime beschikbaar:

Begane grond: circa 250 m²;
1e verdieping: circa 253 m²;
2e verdieping: circa 281 m²;
3de verdieping: circa 223 m²;
Totaal circa 1.007 m².

Bestemmingsplan:
Thans is van toepassing het voorontwerp bestemmingsplan ‘Dordtsekil’ waaruit dat onderhavige locatie de bestemming ‘Landgoed’ met een functie aanduiding ‘Kantoor’ heeft. De voor ‘Landgoed’ aangewezen gronden zijn bestemming voor groen, kantoor, wonen, paardenwei, tuin, water en bij de bestemming behorende voorzieningen zoals verhardingen, parkeervoorzieningen en nutsvoorzieningen.

Opleveringsniveau:
- Entree (verdieping 1) met fantastische ontvangst ruimte in authentieke style ingericht, deze ontvangst ruimte geeft toegang tot meerdere kantoorvertrekken, trap en lift naar begane grond en de overige verdiepingen;
- per bouwlaag ieder een eigen toiletgroep en pantry;
- begane grond vloeren voorzien van een gietvloer wit;
- 1e en 3e verdieping de kantoorruimte voorzien van een parketvloer, visgraat motief;
- 2e verdieping de kantoorruimte voorzien van moderne project tapijttegels;
- wanden voorzien van spuitwerk in combinatie met stuukwerk in lichte kleurstelling uit gevoerd;
- systeem en spuitwerkplafonds voorzien van LED verlichting;
- voorzieningen ten behoeve voor databekabeling en telefonie;
- klimaatbeheersingssysteem;
- energielabel A;
- mogelijkheden tot het plaatsen van laadpalen ten behoeve van elektrische auto’s.

Huurprijzen:
Als geheel € 135,00 per m² per jaar exclusief BTW
Bij deelverhuur per bouwlaag € 150,00 per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten
Parkeerplaats € 350,00 per plaats per jaar exclusief BTW, exclusief laadpaal

Servicekosten:
Bij verhuur zal door verhuurder aan huurder een uitgebreid servicepakket worden geleverd wanneer er sprake is van deelverhuur per bouwlaag. Deze service bestaat uit de volgende companenten:
- Verrekening van verbruik van energie op basis van de door huurder gebruikte oppervlakte;
- onderhoud aan de binnen het gebouw aanwezige installaties;
- schoonmaakkosten algemene ruimte;
- vuilafvoer;
- glasbewassing;
- verrekening van gemeente belastingen, gebruikers gedeelte;
- onderhoud aan het terrein en omliggende tuin.
-
Deze servicekosten bedragen € 40,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW als vaste vergoeding.
Bij verhuur als geheel worden de aansluitingen op de binnen het gebouw aanwezige nutsvoorzieningen buiten de servicekosten gehouden. De aansluitingen op energie dient huurder zelf een overeenkomst te regelen met een daarvoor geschikte leverancier.

Bouwjaar:
1920.

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Algemeen:
Deze zeer exclusieve ‘Villa Klein Amstelwijck’ wordt als kantoorruimte te huur aangeboden. Deze kantoorruimte is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd.

De villa is gelegen op landgoed ‘Klein Amstelwijck‘, te midden van eeuwenoude bomen op een centrale locatie langs de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen). Het oorspronkelijke landgoed dateert uit de zeventiende eeuw en is v…

Lees meer

Streetview

Foto's

Video

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting