Kavel ong 3311 WT • Dordrecht

Kavel ong
Kavel ong
Kavel ong
Kavel ong
Kavel ong
Kavel ong
Kavel ong
Dordrecht

verkocht

Afdrukken

Kenmerken

Overdracht
€ verkocht,- v.o.n.
Statusverkocht
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Statusverkocht

Omschrijving

Kenmerken;
- Zelfbouwkavel voor een 1 woning.
- Tuin gelegen op het oosten.
- Kaveloppervlak ca. 107m²
- De minimale bouwhoogte bedraagt 9.00m (3 bouwlagen) en maximaal 12,0m (4 bouwlagen).
- De bouwdiepte van de hoofdbebouwing bedraagt 10,00m gemeten vanaf de voorgevelrooilijn. Daarnaast is het toegestaan om maximaal 50% van de achtertuin te bebouwen in 1 bouwlaag.
- Voor beide hoekwoningen (P1 en P7) geldt dat de voorgevel en de kopgevel in architectonische samenhang moeten worden ontworpen.

Het kantoorpand De Papaeter dat jarenlang aan het Papeterspad stond, is gesloopt. De gemeente geeft de grond die is vrijgekomen uit voor zelfbouw. Het gaat om 7 kavels voor (grondgebonden) stadswoningen (3 á 4 woonlagen) met een eigen parkeerplaats en de mogelijkheid van een bedrijf aan huis. De kavels variëren in grootte van 86 tot 107 m2.

Deze zelfbouwlocatie ligt in de 19e eeuwse Schil, dichtbij de historische binnenstad van Dordrecht. De 19e eeuwse Schil is een stedelijk gebied met wonen, werken, scholen en voorzieningen. In de historische binnenstad ligt het kernwinkelgebied van de regio Drechtsteden. De zelfbouwlocatie ligt aan het Papeterspad, is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Er zijn voor zelfbouw 7 kavels beschikbaar. Per woning wordt op eigen terrein één parkeerplaats aangelegd.

In het Kavelpaspoort (bijlage) treft u meer informatie aan over de bouwregels en mogelijkheden. Op aanvraag is het Handboek Zelfbouw beschikbaar.

Kaart

Foto's

Brochure

Vestiging Dordrecht
Johan de Wittstraat 168
3311 KJ Dordrecht dordrecht@waltmann.com 078 61 34 311

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Makelaars