Madame Curiestraat 20 3316 GN • Dordrecht

Madame Curiestraat 20

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal728 m²
Kantoorruimte33 m²
Bouw
HoofdbestemmingBedrijfsruimte
BouwvormBestaande bouw
In aanbouwnee
Bouwperiode1960-1970
Statusverkocht
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Omschrijving

Algmeen:
Het betreft een multifunctioneel bedrijfsobject bestaande uit een bedrijfshal, showroom, kantoor en een kantine. De bedrijfshal is thans ingericht als racecircuit voor radiografisch bestuurbare auto’s maar kan doormiddel van een aantal eenvoudige aanpassingen weer in de oorspronkelijke staat terug gebracht worden. Een aanpassing zou bijvoorbeeld kunnen zijn om de bedrijfshal weer toegankelijk te maken middels een overheaddeur. Aan de achterzijde van het object is een buitenruimte aanwezig. Deze ruimte is thans niet in gebruik maar zou aangewend kunnen worden voor bijvoorbeeld opslag of terras.

Gemeente Dordrecht:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
Het bedrijfsobject is gelegen op bedrijventerrein Dordtse Kil II. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen met goede uitvalswegen naar de rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen) en via de rondweg N3 naar de rijksweg A15 (Europoort-Nijmegen). Op het terrein zijn bushalten gelegen ten behoeve van het streekvervoer.

Parkeren:
Aan de voorzijde van het object zijn 8 gemarkeerde parkeerplaatsen.

Afmetingen:
• Bedrijfsruimte/ racebaan: ca. 430 m²
• Showroom/ kantine/ opslag: ca. 298 m²
• Kantoorruimte: ca. 33 m²
• Totaal: ca. 761 m²

Bouwaard:
Het object is opgetrokken uit een betonconstructie.

Opleveringsniveau:
Het bedrijfsobject heeft een compleet voorzieningenniveau en is o.a. voorzien van: verwarming, verlichting, sanitaire voorzieningen, pantry, elektrisch bedienbare lichtkoepels etc.

Bouwjaar:
Omstreeks 1960.

Aanvaarding:
In overleg.

Vraagprijs:
€ 250.000,-- kosten koper.

Kadastrale gegevens:
Volgens de Rijksdienst voor het Kadaster en de openbare registers in Nederland, blijkt uit de kadastrale registratie van het terrein plaatselijk bekend als de Madame Curiestraat 20 te 3316 GN Dordrecht het navolgende.

Gemeente: DORDRECHT
Sectie: Q
Nummer: 7646
Grootte: 1.154 m²

Erfpacht
De grond is belast met erfpacht van de gemeente Dordrecht. De jaarlijkse erfpachtscanon bedraagt € 8.308,80. Deze wordt jaarlijks geindexeerd en loopt nog tot en met 31 maart 2042. De afkoop van erfpacht is mogelijk.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Dordtse Kil’ vastgesteld op 25 juni 2013 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming Bedrijf tot en met categorie 4.2 heeft. Het maximum bebouwingspercentage bedraagt 80% en de maximum bouwhoogte 12 meter. Zie www.ruimtelijkeplannen.nl voor meer informatie.

Zekerheidsstelling bij verkoop:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom is van toepassing op de transactie welke beschreven in bovenstaande informatie.

Bijzonderheden:
Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Offerte:
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Algmeen:
Het betreft een multifunctioneel bedrijfsobject bestaande uit een bedrijfshal, showroom, kantoor en een kantine. De bedrijfshal is thans ingericht als racecircuit voor radiografisch bestuurbare auto’s maar kan doormiddel van een aantal eenvoudige aanpassingen weer in de oorspronkelijke staat terug gebracht worden. Een aanpassing zou bijvoorbeeld kunnen zijn om de bedrijfshal weer toegan…

Lees meer

Streetview

Kaart

Foto's

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting